bu bilgiler tamamen alıntıdır.ne derece doğru olduğunu bilmiyorum
Arkadaşlar SARP APAK kavak yellerinden ayrılıyor.. ajansından sızan bilgilere göre izmirin sıcağına ve set ortamına bir türlü alışamayan SARP yakın dostu olan GÜLSE BİRSELİN yeni projesinde yer alacak..(FACEBOOK saRp apaK)
Arkadaşlar SARP APAK askere gideceği için KAVAK YELLERİ adlı diziden ayrılıyormuş(adını hatırlamadığım int. sitesi)
sarp apak etkisiz eleman gibi zaten geldiğinde çakma efeydi şimdi ise etkisiz eleman hala efeden bahsediliyor ama güven de var eğer efe dönerse güvenle karşılaşacaklar bence çünkü güven efeyi merak ediyor efe görsünde azcık espri öğrensin espri özürlü çakma efe
Arkadaslar guven gitmesin diziye cok yakisiyor ve cok komik ,,, hic anlamiyorum sizi guven gittsin diyorsunuz . ,, diyelim efe gelmedi ustunede guven gidiyor ozaman ne olucak ? birakin bu guven gitsin laflari yaaa , adam ne guzel tat getirdi diziye
sarpı severim ama güvenide severim ama tek başına severim... zaten güven diziden falan gitmiyor boş haberlere inanmayın.. ama efenin yerini asla tutamaz.
güvenin dizide birtane esprisini söylesin o güven komik diyen arkadaş ona göre karar veriyim güven komik mi değil mi bence komik değil ayrıca güven espri yapıyorsa sıklaştırsın esprilerinide gülelim
güven le ilgisi yok ben sarp apak ı sevmiyorum avrupa yakasında da sevmezdim burda da sevmiyorum hem efenin yerine geldiği için hem de ilk gördüğümden beri sevmiyorum sarp apak efe ile ilgisi yok sevmememin
sarp apak ve güven karakteri konusunda doluyum da o yüzden söyledim ne yaparsa yapsın sevmiyorum adamı çakma efe olması ile ilgisi yok avurpa yakasından beri sevmiyorum
sarp apak ve güven karakteri konusunda doluyum da o yüzden söyledim ne yaparsa yapsın sevmiyorum adamı çakma efe olması ile ilgisi yok avurpa yakasından beri sevmiyorum
katılıyorum arkadasa bana cok gıcık gelıyo bir yerde görsem heralde kendımı tutamam cok sinir oluyorm giderse cok sevinirm...
arkadaşlar burası anti sarp fanı felanmı ne bu düşmanlık sevmiyo olabilirsiniz ama karalama yapmanıza gerek yok sevende olabilir mesela ben dağhanı da severim sarpıda bi seçi yapmam gerekmiyo sarp ky ne geldi diye... ayrıca çok boş konuşuyosunuz senaryoyu replikleri senarist yazar oyuncu kendi espri yapmıyo yani verilen esprileri yapıyo sadece bence sarpın oyunculuğuda iyi... lütfen burada birilerine düşmanlık ve hakaret içerikli şeyler yazmayın yakışmıyo lütfen...