Konu: TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPTIM.... Cuma Haz. 25, 2010 10:30 am
tims prodüksiyonla tlf görüşmesi yaptım ... ne konuştumsa aynısı teker teker yazıp iletmek istedim sizlere arkadaşlar... TLFDAKİ BAYAN: alo buyrun... BEN :bişey sorucaktım TLFDAKİ BAYAN : evt buyrun... BEN: kavak yelleri yeni sezonda ne zaman başlıcak ... TLFDAKİ BAYAN : şuanda net bişey belli değil ... tam olarak bilmiyorum...SİZ NERDEN ARIYORSUNUZ... BEN : D.BAKIRDAN ... BU SORUYU NEDEN SORDU Bİ ANLAM VEREMEDİM ....
BEN: hım peki... bişey daha sorucam ... küçük sırlar dizisi başlıyormuş... TLFDAKİ BAYAN : evt haftaya başlıyor... BEN: küçük sırlar dizisini koymuşsunuz .. gençlerin o diziye yöneltip kavak yelleri dizisinin ayağını kaydırmayı düşünüyormuşsunuz .. öle sölentiler war doğrumu ... TLFDAKİ BAYAN : tabikide hayır.... BEN : SON SORUMU SORUCAM ... SONA SAKLADIM ..dağhan bey diziye dönüyormu ... ÇOK KARARLI BİR SES TONUYLA ARDKŞLAR ...:(
TLFDAKİ BAYAN : hayır şuan dönmüyor ... BEN : DÖNMÜYORMU... TLFDAKİ BAYAN : EVT DÖNMÜYOR ... BEN : TŞKRLER .. TLFDAKİ BAYAN : RİCA EDERİM... kapattı SONRA TLF ARDKŞLAR :( siz bu duruma ne diyorsunuz peki... prodüksiyon bana bunu söledi... ŞUAN bilgimiz yokta diyebilirdi .. ama kesin bir kararla söledi kapadı :( off kafam karıştı... belki diyeceksiniz süpriz yapıyorlar... ama seyirciyi niye kaybetmeyi göze alıp tlfda böyle bir açıklama yapma gereği duysunlarki ??
En son yigit_fan tarafından Cuma Haz. 25, 2010 10:43 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
efe sever
Konu: Geri: TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPTIM.... Cuma Haz. 25, 2010 10:34 am
dönmüyor dememişki şuan dönmüyor demiş bu bana garip geldi ama sizi bilemem
yigit_fan
Konu: Geri: TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPTIM.... Cuma Haz. 25, 2010 10:40 am
efe sever demiş ki:
dönmüyor dememişki şuan dönmüyor demiş bu bana garip geldi ama sizi bilemem
gariplik derken ...
yigit_fan
Konu: Geri: TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPTIM.... Cuma Haz. 25, 2010 10:41 am
abimde konuştu ... şimdi şaşkınlık içerisindeyim şoktayım ardkşlar... abimide arattım gizli nodan ... hiç dönmücekmiş ... anlaşma sağlanamamış demişler..... HABERİNİZ OLSUN ....
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPTIM.... Cuma Haz. 25, 2010 10:42 am
"Buna Benzer Bir Sürü Görüşme Yapılıp Konu Açıldı Zaten Bu Yüzden Kilit Çöp"
yigit_fan
Konu: Geri: TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPTIM.... Cuma Haz. 25, 2010 10:43 am
Tubishh Sagolera demiş ki:
"Buna Benzer Bir Sürü Görüşme Yapılıp Konu Açıldı Zaten Bu Yüzden Kilit Çöp"
HEP KİLİTLİYORSUNUZ ... YAAAA :evil:
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPTIM.... Cuma Haz. 25, 2010 10:45 am
arkadaşım ben size söylemiştim neden arıyoırsunuz ki orayı bence gereksiz zaten bir sürü kişi aradı adam size gelcek der mi hiç lütfen bana kızmayın çünkü bu tarz konuların hepsini kilitliyorum bu benim görevim sadece sana has yapılmış bişey değil lütfen...!
yigit_fan
Konu: Geri: TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPTIM.... Cuma Haz. 25, 2010 10:45 am
arkadaşım ben size söylemiştim neden arıyoırsunuz ki orayı bence gereksiz zaten bir sürü kişi aradı adam size gelcek der mi hiç lütfen bana kızmayın çünkü bu tarz konuların hepsini kilitliyorum bu benim görevim sadece sana has yapılmış bişey değil lütfen...!
biraz kalsa ne olur yaff :((
efe sever
Konu: Geri: TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPTIM.... Cuma Haz. 25, 2010 10:46 am
belki dönmeyecek bana garip gelen her efe flashbacki gösterildiğinde ya tims i arıyorlar ya da dağhanın annesi ya da akrabalarıyla konuşuyorlar bu bana garip geliyor bırakın bölümler geçtikçe görücez herşeyi
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPTIM.... Cuma Haz. 25, 2010 10:47 am
yigit_fan demiş ki:
biraz kalsa ne olur yaff (
iyi ama sadece sana böyle bişey yaparsam diğer arkadaşlar da doğal olarak diyecektir o zaman da kargaşa olacak kaldırılması gereken konu kalkar üzgünüm kilit çöp
yigit_fan
Konu: Geri: TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPTIM.... Cuma Haz. 25, 2010 10:47 am
efe sever demiş ki:
belki dönmeyecek bana garip gelen her efe flashbacki gösterildiğinde ya tims i arıyorlar ya da dağhanın annesi ya da akrabalarıyla konuşuyorlar bu bana garip geliyor bırakın bölümler geçtikçe görücez herşeyi
meraklanıyoruz ardkşım
yigit_fan
Konu: Geri: TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPTIM.... Cuma Haz. 25, 2010 10:48 am
yigit_fan demiş ki:
biraz kalsa ne olur yaff (
iyi ama sadece sana böyle bişey yaparsam diğer arkadaşlar da doğal olarak diyecektir o zaman da kargaşa olacak kaldırılması gereken konu kalkar üzgünüm kilit çöp