arkadaşlar bir kaç kişi jale ince kol gidicegini we yonetmen oalrak kerem çakıroglu yapacak dediniz ama kerem çakıroglu küçük sırlar yonetmenligini yapıyor işte link saklamıyı bilmiyorum (
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Yönetmen C.tesi Haz. 26, 2010 5:41 pm
bunu zaten biliyorduk ve ilk günden sinem kobal ile atışmışlar :S
JiLeT
Konu: Geri: Yönetmen C.tesi Haz. 26, 2010 5:52 pm
tubish hayırlı olsun
Misafir Misafir
Konu: Geri: Yönetmen C.tesi Haz. 26, 2010 5:56 pm
Bu sinem de iki yüzlüymüş ha
crazy53
Konu: Geri: Yönetmen C.tesi Haz. 26, 2010 7:08 pm
eee o zaman bizim yönetmen yine jale mi olacak. Hani belki kerem olur diyoduk ama o gitti. Şimdi yine jale ye mi kaldı bizim diziyr yaww... :(
anko
Konu: Geri: Yönetmen C.tesi Haz. 26, 2010 7:08 pm
kim olursa olsun yeterki dağhan dönsün
crazy53
Konu: Geri: Yönetmen C.tesi Haz. 26, 2010 7:11 pm
evet ama yine de jale devam ederse dağhanın dönme ihtimali zayıflıyor..
orjnladm-61
Konu: Geri: Yönetmen C.tesi Haz. 26, 2010 7:17 pm
Evet off bi an önce başlasında kurtulalım şu bilinmezliktenn dağhanı istioruzzz
bernanur
Konu: Geri: Yönetmen C.tesi Haz. 26, 2010 8:43 pm
ya bence dağhanın dönmiceni kabullenmemiz lazım artık çıkıp bi açıklamada yapmıyo buda iice beklenti içinde olmamıza yolaçıyo ama dönmeyeceği belli ya
anchovy
Konu: Geri: Yönetmen C.tesi Haz. 26, 2010 8:52 pm
niye canım barıştırmışlar onları settekiler bayağı bi zaman önce. bu kadınada oyuncu dayanmıyor ha herkesle kavga v.s ... kaçırıp biyeremi kitlesek ne efe gelene kadar
sarah
Konu: Geri: Yönetmen C.tesi Haz. 26, 2010 10:09 pm
ya bu dizidemi yabancı dziden alıntı yuh artık ne diim her şeyden bişey çıkarmaktan vazgeçin arkadaşlar barışmıştır dağhanla jale belkide
barishtelli
Konu: Geri: Yönetmen C.tesi Haz. 26, 2010 10:36 pm
kerem kral adam ya kavakyellerını baslatan duzene sokan adamdı taa ki jale gelene kadar
sss35
Konu: Geri: Yönetmen C.tesi Haz. 26, 2010 11:37 pm
arkadaşlar jale inckl bırakıomuş onun yannda bi iki kişide set çalışanı bırakıo yeni bi yönetmen gelecekmiş sette birz tartşma çımş jale in.la 2 kamera vermş oda tek kamera ile çalışcam dmş yapımcıda çok uzun sürüo oyunclarda sıkılıo dmş bnn üzeirne çıkan tartşma sonucu bi kaç kişi ayrılacakmş bende bikaç sefer figüranlk yptm ky de sabah 8den gece 12ye kdr sürdüğü gözüküoduu
zzzeynep
Konu: Geri: Yönetmen Paz Haz. 27, 2010 7:24 am
sss35 demiş ki:
arkadaşlar jale inckl bırakıomuş onun yannda bi iki kişide set çalışanı bırakıo yeni bi yönetmen gelecekmiş sette birz tartşma çımş jale in.la 2 kamera vermş oda tek kamera ile çalışcam dmş yapımcıda çok uzun sürüo oyunclarda sıkılıo dmş bnn üzeirne çıkan tartşma sonucu bi kaç kişi ayrılacakmş bende bikaç sefer figüranlk yptm ky de sabah 8den gece 12ye kdr sürdüğü gözüküoduu
yeni bi haber daha!nasıl inanıcaz peki doğru söylediğine?
Misafir Misafir
Konu: Geri: Yönetmen Paz Haz. 27, 2010 7:34 am
Sinem 2 yüzlü Demi bence öyle bana birini anımsatıyo
efe sever
Konu: Geri: Yönetmen Paz Haz. 27, 2010 9:15 am
ya tims te birşey var ya da oyuncu yada yönetmende dağhan jale incekol la kavga ediyor sinem kobal kerem çakıroğlu ile kavga ediyor anlamadım gitti tims te mi uğursuzluk var yoksa yönetmende mi
Misafir Misafir
Konu: Geri: Yönetmen Paz Haz. 27, 2010 9:38 am
efe sever demiş ki:
ya tims te birşey var ya da oyuncu yada yönetmende dağhan jale incekol la kavga ediyor sinem kobal kerem çakıroğlu ile kavga ediyor anlamadım gitti tims te mi uğursuzluk var yoksa yönetmende mi
bence tims te bi sorun var
iki yüzlü
efe sever
Konu: Geri: Yönetmen Paz Haz. 27, 2010 9:49 am
tims tir ne yapsa yeridir
Dağhanist
Konu: Geri: Yönetmen Paz Haz. 27, 2010 9:52 am
Bana Bir Haber Geldi Jale 4Bölum çekiyor ve yeni yönetmen geliyor ne kadar dogru bilemiyorum
Misafir Misafir
Konu: Geri: Yönetmen Paz Haz. 27, 2010 9:53 am
banada bi haber geldi bu fan da 1 tane iki yüzlü varmış
efe sever
Konu: Geri: Yönetmen Paz Haz. 27, 2010 10:04 am
aynı haber bana da geldi jale bırakıyor yeni yönetmen geliyor yeni yönetmen geleceği için dağhan da geri dönebilirmiş
sss35
Konu: Geri: Yönetmen Paz Haz. 27, 2010 10:06 am
zzzeynep demiş ki:
sss35 demiş ki:
yeni bi haber daha!nasıl inanıcaz peki doğru söylediğine?
ya arkadaşım doğru söylüyorsun ama ben figüran olarak çok kez gittm bigün dışında hep gece 12 lere kadar oradaydm ve buda oyuncularn canını sıkıyodu bunnda farkındaydk ...bu yüzdende tartışma çıkmış bunu bi figüran arkadaşm söyledi ben o tartışma zamanı yoktm
GeNCeR
Konu: Geri: Yönetmen Paz Haz. 27, 2010 10:36 am
bilenen haberlerden bi tanesi yinede sağol
Jascuha
Konu: Geri: Yönetmen Paz Haz. 27, 2010 11:53 am
Arkadaşlar ülkede sadece 2 yönetmen (Kerem Çakıroğlu-Jale İncekol) yok.Jale giderse yerine gelebilecek dünya kadar yönetmen var