Dağhan Külegeç Fan Sitesi
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dağhan Külegeç Hayranlarının Fan Sitesi, Dağhan Külegeç En Büyük Tek Fan Kulübü.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

liseli kızı yakan zanlıya ağırlaştırılmış müebet istemi

2 posters
YazarMesaj
yqmur
Üye
Üye
yqmur

Ruh Hali : liseli kızı yakan zanlıya ağırlaştırılmış müebet istemi Cilgin10
Takımı : liseli kızı yakan zanlıya ağırlaştırılmış müebet istemi Fb10

liseli kızı yakan zanlıya ağırlaştırılmış müebet istemi Empty
MesajKonu: liseli kızı yakan zanlıya ağırlaştırılmış müebet istemi   liseli kızı yakan zanlıya ağırlaştırılmış müebet istemi EmptyPtsi Haz. 28, 2010 9:32 am

LİSELİ KIZI YAKAN ZANLIYA 'AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET' İSTEMİ
Kemal KARADAĞ/ÇORUM, (DHA)

ÇORUM’da aşkına karşılık vermeyen 16 yaşındaki Nilgün Erkmen’i sokak ortasında benzin döküp yakarak ölümüne neden olan 19 yaşındaki Osman Karakuş hakkında Cumhuriyet savcısı ‘canavarca hisle tasarlayarak adam öldürme’ suçundan, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle Ağır Ceza Mahkemesi’ne dava açtı.

Olay geçen Mayıs ayında meydana geldi. İşsiz olan Osman Karakuş, Mehmetçik Lisesi 1’inci sınıf öğrencisi Nilgün Erkmen’e arkadaşlık teklif etti. Ancak genç kız bu teklifi kabul etmedi. Bir gün sonra okula giden Erkmen’in önünü kesen Karakuş “Neden benim arkadaşlık teklifimi kabul etmiyorsun” diyerek yanında getirdiği pet şişe içindeki benzini liseli kızın üzerine dökerek ateşe verdi. Sokak ortasında alevler içinde kalan genç kıza çevredeki vatandaşlar müdahale ederek, alevleri söndürdükten sonra Çorum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Başında ve göğüs bölgesinde yanıklar oluşan Nilgün Erkmen, hayati tehlikesi bulunduğu için yanık servisi olan Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

‘BENZİNLİKTEN BENZİN ALIP BEKLEDİM’

Olayın ardından kaçan Osman Karakuş ise kısa sürede yakalandı. Poliste verdiği ifadesinde Nilgün Erkmen’i sevdiğini söyleyen Karakuş şunları anlattı:

“Kendisini daha önceden tanıyordum. Onunla beraber olmak istiyordum. Arkadaşlık teklif ettim. Ancak kabul etmedi. Bir gün sonra bir benzinliğe gidip, arabanın benzini bitti diyerek pet şişeyle benzin aldım. Hazırlıklı olarak yolda onu beklemeye başladım. Geldiğini görünce yoluna çıkıp yine teklif ettim. Benimle arkadaş olmayacağını ve böyle bir hata yapmayacağını söyledi. Çok sinirlendim ve benzini üzerine döküp ateşe verdim.”

Osman Karakuş, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hastanede tedavi altında tutulan Nilgün Erkmen ise, laydan 9 gün süren yaşam mücadelesini yitirdi.

‘BENZİN DÖKMEYE DEVAM ETMİŞ’

Olayın ardından soruşturmayı yürüten Cumhuriyet savcısı, Osman Karakuş hakkında hazırladığı iddianamesini tamamladı. Savcı toplanan delil ve dinlenen tanıkların beyanlarını dikkate alarak, Karakuş’un genç kızın üzerine benzin döküp ateşe verdikten sonra da alevlerin çoğalması için Erkmen’in üzerine benzin dökmeye devam ettiğini belirtti. Cumhuriyet Savcısı, sanığın ‘canavarca hisle tasarlayarak adam öldürme’ suçundan ‘ağırlaştırılmış ömür boyu hapis’ cezası ile cezalandırılmasını talep etti. Osman Karakuş’un yargılanmasına Çorum Ağır Ceza Mahkemesi’nde ilerleyen günlerde başlanacağı belirtildi
alıntıdır/milliyet
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: liseli kızı yakan zanlıya ağırlaştırılmış müebet istemi   liseli kızı yakan zanlıya ağırlaştırılmış müebet istemi EmptyPtsi Haz. 28, 2010 10:20 am

varya yağmur bravo liseli kızı yakan zanlıya ağırlaştırılmış müebet istemi 914327
yqmur
Üye
Üye
yqmur

MesajKonu: Geri: liseli kızı yakan zanlıya ağırlaştırılmış müebet istemi   liseli kızı yakan zanlıya ağırlaştırılmış müebet istemi EmptyPtsi Haz. 28, 2010 10:23 am

ndn?
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: liseli kızı yakan zanlıya ağırlaştırılmış müebet istemi   liseli kızı yakan zanlıya ağırlaştırılmış müebet istemi EmptyPtsi Haz. 28, 2010 10:23 am

hemen başlamışsın
araştırmacı-gazeteci liseli kızı yakan zanlıya ağırlaştırılmış müebet istemi 9072
yqmur
Üye
Üye
yqmur

MesajKonu: Geri: liseli kızı yakan zanlıya ağırlaştırılmış müebet istemi   liseli kızı yakan zanlıya ağırlaştırılmış müebet istemi EmptyPtsi Haz. 28, 2010 10:32 am

tbikide ya işin ucunda modluk olunca liseli kızı yakan zanlıya ağırlaştırılmış müebet istemi 9072
méLTémm ♥
Banned
Banned

Ruh Hali : liseli kızı yakan zanlıya ağırlaştırılmış müebet istemi Yoksu611
Takımı : liseli kızı yakan zanlıya ağırlaştırılmış müebet istemi Turkiye

MesajKonu: Geri: liseli kızı yakan zanlıya ağırlaştırılmış müebet istemi   liseli kızı yakan zanlıya ağırlaştırılmış müebet istemi EmptyPerş. Tem. 29, 2010 4:59 pm

pylşm için tşkkrler

liseli kızı yakan zanlıya ağırlaştırılmış müebet istemi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Taylan - Çiçekçi Kızı
» Etkin -Seni Vefasızın Kızı
» Teoman - Kupa Kızı ve Sinek Valesi
» Teoman - Kupa Kızı ve Sinek Valesi