Konu: Kanal D Fan(Acil) Çarş. Haz. 30, 2010 5:54 pm
Pelin Karahan Ve Sarp Apak Dağhana Yaklaşmaya Başladı Dağhan Yerinde Sayıyor Lütfen Herkez Kanal D Fan'a Girip Dağhanın Fanları Arasına Girsin Bunu Birçok Kez Yapabilirsiniz
umutbalci
Konu: Geri: Kanal D Fan(Acil) Çarş. Haz. 30, 2010 8:58 pm
ne zmn bitiyo bu oylama
BLaSTeR
Konu: Geri: Kanal D Fan(Acil) Çarş. Haz. 30, 2010 9:10 pm
hani bitmişti bu ya..:S
zzzeynep
Konu: Geri: Kanal D Fan(Acil) Perş. Tem. 01, 2010 7:02 am
oylama değilki bu sadece fan sayfası.sınırı yoktur bence.bitmez gibime geliyor.sonuçta yeni diziler çıkıcak yine zamanla bazıları bitecek.her seferinden yeniden başlatacak halleri yok.
BLaSTeR
Konu: Geri: Kanal D Fan(Acil) Perş. Tem. 01, 2010 8:07 am
zzzeynep demiş ki:
oylama değilki bu sadece fan sayfası.sınırı yoktur bence.bitmez gibime geliyor.sonuçta yeni diziler çıkıcak yine zamanla bazıları bitecek.her seferinden yeniden başlatacak halleri yok.
bitmeyecekse buna parmak mı dayanır..
Misafir Misafir
Konu: Geri: Kanal D Fan(Acil) Perş. Tem. 01, 2010 8:20 am
dayancak işte ,parmak kası yapcaz
mhe_25
Konu: Geri: Kanal D Fan(Acil) Perş. Tem. 01, 2010 1:46 pm
yha çoğu kez nasıl üye olabiliriz biri anlatabilirmi?
Daqhan~~
Konu: Geri: Kanal D Fan(Acil) Perş. Tem. 01, 2010 8:57 pm
İyide bitmişti bu :S
sweetgirl_xx
Konu: Geri: Kanal D Fan(Acil) Perş. Tem. 01, 2010 9:10 pm
yha arkadaşlar bu msn adresi istiyo sürekli ben sürekli yeni msn adresimi almam gerek???
güven_savar
Konu: Geri: Kanal D Fan(Acil) Perş. Tem. 01, 2010 10:37 pm
sweetgirl_xx demiş ki:
yha arkadaşlar bu msn adresi istiyo sürekli ben sürekli yeni msn adresimi almam gerek???
birisi adresi sallayabilirsiniz demişti.istersen öyle bi dene olursa ne ala : )
Misafir Misafir
Konu: Geri: Kanal D Fan(Acil) Cuma Tem. 02, 2010 6:08 am
Aktivasyon Link i İstemiyo Sanırsam . İstemiyosa Msn Adresini Sallayın Kafadan Farketmez .
duru06semih
Konu: Geri: Kanal D Fan(Acil) Cuma Tem. 02, 2010 8:13 am
aktivasyon falan istemiyor arkadaşlar sallayın yani.ben günde 3 kez falan yapabiliyordum ama şimdi sadece birkez yeni üye oluyorum sallıyorum yani.yalandan bir isim kullanıcı adı,msn adresi yani aktivasyon olduğu için sorun olmuyor lütfen hadii yapın sizlerde pes etmeyin.bazen hiç üyeliği kabul etmiyor hata veriyor fakat ertesi gün sayfayı açtığınızda üyelik kabul olmuş oluyor lütfen buna dikkat hadi günde 5 dakika yeter yaklaşıyorlar harbiden.bu arada ben sarpın ilk 5 e dahi girmesini istemiorum bu yüzden üyelik açtığımda dağhana aslı envere ve ibrahime fan oluyorum sizde öyle yaparsanız iyi olur bence.hadi.... çalışma vakti....
EFESİZ KAVAK YELLERİNE HAYIR!!!!!!!!
duru06semih
Konu: Geri: Kanal D Fan(Acil) Cuma Tem. 02, 2010 8:15 am
yukarıda yanlış yazmışım dikkat çekmek istiyorum bu konuya'' aktivasyon istemiyor''....
cakocakmak11
Konu: Geri: Kanal D Fan(Acil) Cuma Tem. 02, 2010 2:51 pm
Arkadaşlar Şimdi Bu Oylama Değil Bitmiyor Ayriyetten Burda En Az 1000 Kişi Vardır Hadi Bunların 100 Tanesi Genelde Online Olan Kişiler Olsa Bu 100 Kişi Haftada 2 Üyelik Alsa Haftada 200 Kişi Eder Ki Böyle Olursada Dağhanı Kimse 1.Likten İndiremez !
Demek İstediğim Bitti Sanıp Elinizi Ayağınızı Çekmeyin Günde 1 Üyelik Açıp Dağhana Fan Olun
güven_savar
Konu: Geri: Kanal D Fan(Acil) Cuma Tem. 02, 2010 2:59 pm
cakocakmak11 demiş ki:
Arkadaşlar Şimdi Bu Oylama Değil Bitmiyor Ayriyetten Burda En Az 1000 Kişi Vardır Hadi Bunların 100 Tanesi Genelde Online Olan Kişiler Olsa Bu 100 Kişi Haftada 2 Üyelik Alsa Haftada 200 Kişi Eder Ki Böyle Olursada Dağhanı Kimse 1.Likten İndiremez !
Demek İstediğim Bitti Sanıp Elinizi Ayağınızı Çekmeyin Günde 1 Üyelik Açıp Dağhana Fan Olun
aynen arkadaşlar ben de öyle yapıyorum.hadi bu gece 3000 yapalım fan sayısını şu an 2850.sallayın mail adresini çok basit ama birlik olmalıyız