Konu: Tims / Forum ..... Perş. Tem. 01, 2010 9:22 am
CatBoy
İsteyen inanır, isteyen inanmaz. Yeni ve kesin bilgiler
YENİ ve ÇOK ÖNEMLİ - 122 yada 123. bölümde Efe'nin mezarına gidiyorlar ve anlıyorlar ki herşey minenin oyunu. Evet arkadaşlar son sahnedeki dublör, askıya asılan efenin thsirt falan 122 yada 123. bölümde minenin oyunu olduğu anlaşılıyor. (jale incekol diziyi bıraktığından Dağhan'da geliyor) Ama pat diye de çıkacak işte oda var 2 - Bebek ölüyor. 3 - 123. Bölümde Mine ve Deniz parkta oturuyor. Birden mine parktaki çocuklarının arasına girip bebeğini sayıklıyor. 4 - Güven ve Aslı hastahaneye gidiyor. Mine'nin durumu nasıl diye soruyorlar.. "Durumu iyi fakat 12 haftadan az bebeğin yaşama şansı az" 5 - Zeynep yani Burak'ın karısı Burak'ı öldürüyor. Zeynep ifade verecek polislere falan Burak da morg'da. Bitti onun işi 6 - Dağhan Külegeç (Efe kaygısız) diziye 124 yada 125. bölüme gelecekler.
1.ve 6.maddeye inanmıyorum ama diğerleri belki doğru olabilir
efe sever
Konu: Geri: Tims / Forum ..... Perş. Tem. 01, 2010 9:32 am
bende sürekli bakıyorum oraya ama üye değilim sadece okuyorum yorumları hep aynı şeyi söylüyor dikkat ediyorumda inş. dediği doğrudur ne diyim
efekaygisiz
Konu: Geri: Tims / Forum ..... Perş. Tem. 01, 2010 9:34 am
bişey diyemiyorum.Yorumsuzz
dağhOKan
Konu: Geri: Tims / Forum ..... Perş. Tem. 01, 2010 9:37 am
1 ve 6 ya inanmıyorsan konuyu niye açıyorsun ilk başta kendini inandır ve konu dizi ile ilgili yanlış yere açmışsın
Te Quiero
Konu: Geri: Tims / Forum ..... Perş. Tem. 01, 2010 9:44 am
No comment..... izlecez ve gorecez
yqmur
Konu: Geri: Tims / Forum ..... Perş. Tem. 01, 2010 9:45 am
sadece sizinle paylaşmak istedim diğerleri belki doğru olabilir ...bunu düzgüncede söyleyebilirin diye düşünüyorum...
dağhOKan
Konu: Geri: Tims / Forum ..... Perş. Tem. 01, 2010 9:48 am
yok bir şey söylemek haddime değil ama biraz mantıklı olunsa GENEL OLARAK SÖYLÜYORUM kendinin inanmadığı konuyu açmak nedenli doğru olur bunu demek istedim ben sana bir lafım yok
yqmur
Konu: Geri: Tims / Forum ..... Perş. Tem. 01, 2010 9:55 am
maksadım haberiniz olsun doğruysada önceden bilmiş oluruz diye düşündüm...
BLaSTeR
Konu: Geri: Tims / Forum ..... Perş. Tem. 01, 2010 11:22 am
tims foruma bile düştüyse iş ciddi...
dağhOKan
Konu: Geri: Tims / Forum ..... Perş. Tem. 01, 2010 11:31 am
benim anlamadığım efenin mezarına gidiyorlar ve anlıyorlar ki minenin oyunu nasıl anlıyorlar anlamadım mine mi söylüyor ben yaptım mezarlıga giderken ya da efe mi mezardan çıkıp minenin oyunu diyor o kısım bana saçma geldi ya da herkes efenin mezarındayken efe arkadan gelip ben ölmedim ama aslıya yapılanları ben değil mine mi yaptı diyor sadece bu kısım kafamı kurcaladı
ben okuyorum o siteyi ama üye değilim yorum yapmıyorum geliyim buraya birkaç kere daha söyledi ısrarla söylüyor 125. te gelicek dağhan bunuda bu sabah okudum ama efenin mezarına gidip nasıl oyun oldugunu anlıyorlar deniz mi diyor mine yaptı mine kendisi mi itiraf ediyor ben bunu merak ediyorum ayrıca mezarlıga gitmeleri doğru olabilir çünkü daha önce aynı forumda başka birisi yazmış herkes efenin mezarına gidiyor diye bundan birkaç gün önce okudum söyleyen bu konuyu yazan değil başka bir üye idi mezarlıga gitme doğru olabilir o doğru ise diğerleri de doğru olabilir diye düşünüyorum ben
ben okuyorum o siteyi ama üye değilim yorum yapmıyorum geliyim buraya birkaç kere daha söyledi ısrarla söylüyor 125. te gelicek dağhan bunuda bu sabah okudum ama efenin mezarına gidip nasıl oyun oldugunu anlıyorlar deniz mi diyor mine yaptı mine kendisi mi itiraf ediyor ben bunu merak ediyorum ayrıca mezarlıga gitmeleri doğru olabilir çünkü daha önce aynı forumda başka birisi yazmış herkes efenin mezarına gidiyor diye bundan birkaç gün önce okudum söyleyen bu konuyu yazan değil başka bir üye idi mezarlıga gitme doğru olabilir o doğru ise diğerleri de doğru olabilir diye düşünüyorum ben
mezrlığa gitme doru olabilir gerçekten fragmanda metin efenin resmine bakıp ağlıyor ve o sahneden anlıyoruz ki metin abi kardeşini çok özlemiş ve ilriki bölümlerde mezarlığına gidebilir ve giderkende diğerlerini götürebilir....
yazan kişi tahmin demiyor birkaç haftadır 124 ya da 125 te gelicek diyor efe için bu konuyuda bugun yazdı ısrarlı bu konuda çıktı tahminlikten yazan kişiye göre
bunu yazan çocuk doğru olduğuna dair tüm ailesinin ve sevdiklerinin üstüne yemin etti yalan bir haber üzerine yemin edecek kadar dengesizmi yada bunu biri kekliyor veyada doğru söylüyor