Konu: Tims / Forum ..... Perş. Tem. 01, 2010 9:22 am
Konunun ilk mesajı :
CatBoy
İsteyen inanır, isteyen inanmaz. Yeni ve kesin bilgiler
YENİ ve ÇOK ÖNEMLİ - 122 yada 123. bölümde Efe'nin mezarına gidiyorlar ve anlıyorlar ki herşey minenin oyunu. Evet arkadaşlar son sahnedeki dublör, askıya asılan efenin thsirt falan 122 yada 123. bölümde minenin oyunu olduğu anlaşılıyor. (jale incekol diziyi bıraktığından Dağhan'da geliyor) Ama pat diye de çıkacak işte oda var 2 - Bebek ölüyor. 3 - 123. Bölümde Mine ve Deniz parkta oturuyor. Birden mine parktaki çocuklarının arasına girip bebeğini sayıklıyor. 4 - Güven ve Aslı hastahaneye gidiyor. Mine'nin durumu nasıl diye soruyorlar.. "Durumu iyi fakat 12 haftadan az bebeğin yaşama şansı az" 5 - Zeynep yani Burak'ın karısı Burak'ı öldürüyor. Zeynep ifade verecek polislere falan Burak da morg'da. Bitti onun işi 6 - Dağhan Külegeç (Efe kaygısız) diziye 124 yada 125. bölüme gelecekler.
1.ve 6.maddeye inanmıyorum ama diğerleri belki doğru olabilir
bunu yazan çocuk doğru olduğuna dair tüm ailesinin ve sevdiklerinin üstüne yemin etti yalan bir haber üzerine yemin edecek kadar dengesizmi yada bunu biri kekliyor veyada doğru söylüyor
çok var o dengesizlerden,fos çıkarsa hiç şaşırmam...
4 - Güven ve Aslı hastahaneye gidiyor. Mine'nin durumu nasıl diye soruyorlar.. "Durumu iyi fakat 12 haftadan az bebeğin yaşama şansı az" 5 - Zeynep yani Burak'ın karısı Burak'ı öldürüyor. Zeynep ifade verecek polislere falan Burak da morg'da. Bitti onun işi
bu iki dediği doğru çıktı inşallah diğerleride doğru çıkar
izleyenler hep öyle diyor bugüne kadar bir çok kesin kanıt filanda dendi bende arkadaşımdan dağhanın döneceğini duydum ama bana en inandırıcısı bu catboy geldi.Söyleyenlerin hepsi kayboldu ortadan ama bu inatla söylediklerinin arkasında durdu yemin etti
bende oraya takıldım birkaç aydır bakıyorum o siteye bu catboy ısrarla gelicek diyor dağhan için minenin bebeği ile ilgili yazdıkları da çıktı dağhan dönüyor demesi de doğru gibi geliyor bana
4 - Güven ve Aslı hastahaneye gidiyor. Mine'nin durumu nasıl diye soruyorlar.. "Durumu iyi fakat 12 haftadan az bebeğin yaşama şansı az" 5 - Zeynep yani Burak'ın karısı Burak'ı öldürüyor. Zeynep ifade verecek polislere falan Burak da morg'da. Bitti onun işi
bu iki dediği doğru çıktı inşallah diğerleride doğru çıkar
evet ikiside doğru çıktı.. inşallah hepsi doğru çıkar. en çok efenin mezarına gittikleri sahneyi merak ediyorum uğradıkları bile yok unuttular resmen :romi: :
Misafir Misafir
Konu: Geri: Tims / Forum ..... Salı Tem. 06, 2010 5:51 am
Allahım Burak Öldü Zaten ,İzlemiyorum Bu Diziyi ....
zzzeynep
Konu: Geri: Tims / Forum ..... Salı Tem. 06, 2010 6:15 am
2.4 ve 5 doğru çıktı.bence de var bişeyler bu çocukta ama hadi hayırlısı.inş.diğerleride doğru çıkar.
cakocakmak11
Konu: Geri: Tims / Forum ..... Salı Tem. 06, 2010 11:26 am
Metin İle İlgili Söyledikleri Bebek İle İlgili Söyledikleri Çıktı Hepte Söylediklerinin Arkasında Durdu 1 Kere Yazıp Çıkmadı Bence Doğru Söylüyor Zaten 122 Yada 123'Dede Mezarlıkta Olurlarsa Catboy'a İnanmadığım İçin Ondan Özür Diliycem