Konu: Tims / Forum ..... Perş. Tem. 01, 2010 9:22 am
Konunun ilk mesajı :
CatBoy
İsteyen inanır, isteyen inanmaz. Yeni ve kesin bilgiler
YENİ ve ÇOK ÖNEMLİ - 122 yada 123. bölümde Efe'nin mezarına gidiyorlar ve anlıyorlar ki herşey minenin oyunu. Evet arkadaşlar son sahnedeki dublör, askıya asılan efenin thsirt falan 122 yada 123. bölümde minenin oyunu olduğu anlaşılıyor. (jale incekol diziyi bıraktığından Dağhan'da geliyor) Ama pat diye de çıkacak işte oda var 2 - Bebek ölüyor. 3 - 123. Bölümde Mine ve Deniz parkta oturuyor. Birden mine parktaki çocuklarının arasına girip bebeğini sayıklıyor. 4 - Güven ve Aslı hastahaneye gidiyor. Mine'nin durumu nasıl diye soruyorlar.. "Durumu iyi fakat 12 haftadan az bebeğin yaşama şansı az" 5 - Zeynep yani Burak'ın karısı Burak'ı öldürüyor. Zeynep ifade verecek polislere falan Burak da morg'da. Bitti onun işi 6 - Dağhan Külegeç (Efe kaygısız) diziye 124 yada 125. bölüme gelecekler.
1.ve 6.maddeye inanmıyorum ama diğerleri belki doğru olabilir
İsteyen inanır, isteyen inanmaz. Yeni ve kesin bilgiler
YENİ ve ÇOK ÖNEMLİ - 122 yada 123. bölümde Efe'nin mezarına gidiyorlar ve anlıyorlar ki herşey minenin oyunu. Evet arkadaşlar son sahnedeki dublör, askıya asılan efenin thsirt falan 122 yada 123. bölümde minenin oyunu olduğu anlaşılıyor. (jale incekol diziyi bıraktığından Dağhan'da geliyor) Ama pat diye de çıkacak işte oda var 2 - Bebek ölüyor. 3 - 123. Bölümde Mine ve Deniz parkta oturuyor. Birden mine parktaki çocuklarının arasına girip bebeğini sayıklıyor. 4 - Güven ve Aslı hastahaneye gidiyor. Mine'nin durumu nasıl diye soruyorlar.. "Durumu iyi fakat 12 haftadan az bebeğin yaşama şansı az" 5 - Zeynep yani Burak'ın karısı Burak'ı öldürüyor. Zeynep ifade verecek polislere falan Burak da morg'da. Bitti onun işi 6 - Dağhan Külegeç (Efe kaygısız) diziye 124 yada 125. bölüme gelecekler.
1.ve 6.maddeye inanmıyorum ama diğerleri belki doğru olabilir
1. oldu inş... 6. da olcak...
zzzeynep
Konu: Geri: Tims / Forum ..... Salı Tem. 13, 2010 9:01 am
engin asrağ ın yalan söylediğine inanmıyorum artık.adamın söyledikleri çıkıyor tek tek.demekki dağhan eylül-ekim gibi kesin geliyor.
esma
Konu: Geri: Tims / Forum ..... Salı Tem. 13, 2010 11:08 am
yeter gelsin bizi kandirmasinlar ama yalan olsaydi inanmiyorum gazetelerde yalan haber yazsinlar demeki dogru bir payi varki yazdilar hüryyet gazetesi cok ünlü bir gazete sanmam yalan haber yazsin gelsin efeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
BLaSTeR
Konu: Geri: Tims / Forum ..... Salı Tem. 13, 2010 11:16 am
6. dışında hepsi çıktı..ama 3.sü 121.bölümde minenin rüyası olarak çıktı yinede çıktı..
bizim için en önemlisi 6. hadi hayırlısı...
zzzeynep
Konu: Geri: Tims / Forum ..... Salı Tem. 13, 2010 11:38 am
kardeşim bu dedikleri çıktı ama 121.bölümde.Ama canı yürekten istiyoruzki işallah efe geri dönsün ama 121.bölümden sonra biraz imkansız gibi gözüküyor..
konu kalmadı metin zeynepin katil oldugunu anladı bidahaki bölüm deniz çıkar hapisten aslı mezun olur mine denizle barıştı aslı mineye surat asıcak ama yine birşey olur barışırlar konu diye birşey kalmadı istanbula gidicekler metin görev için gider aslı atanır mine ile deniz geldiklerinden beri istanbula dönme derdindeler uzun lafın kısası konu kalmadı istanbulda olacak şeylerden birisi efe olmalı ki konu uzasın yoksa tıkanır
deniz güven atakan su halil ve aslı bir masada oturuyorlar bu masada Unutuldular adlı bir şarkı çalıyor aslı biraz alkolu bir şekilde ayağa kalkıyor ve efe geliyor aklına catboyun tims forumda verdiği tüyoyu çaldım benim tahminim değil CATBOY un söylediği