Dağhan Külegeç Fan Sitesi
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dağhan Külegeç Hayranlarının Fan Sitesi, Dağhan Külegeç En Büyük Tek Fan Kulübü.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Bunu bılıyormuydunuz

YazarMesaj
Soulsurvivor
Üye
Üye
Soulsurvivor

Ruh Hali : Bunu bılıyormuydunuz Relax10
Takımı : Bunu bılıyormuydunuz Fb10

Bunu bılıyormuydunuz Empty
MesajKonu: Bunu bılıyormuydunuz   Bunu bılıyormuydunuz EmptyCuma Tem. 02, 2010 7:12 pm

Dawson's Creek, "1998-2003" yılları arasında 6 sezon boyunca yayınlanan bir Amerikan gençlik dizisidir. Dizi gençlerin çocukluk yıllarından üniversite çağlarına kadar yaşadıkları maceraları, arkadaşlık bağlarını ve hayata atılmalarını anlatmaktadır. Dizi, Massachusetts eyaletinde yer alan Boston ile Providence şehirleri arasında kalan bir kasabada çekilmiştir. Bu kasabayada Capeside demişlerdir. Aslında böyle bir yer yoktur. Dizi için uydurulmuştur. Türkiye'de ilk kez 1998 sonbaharında CNBC-e kanalında gösterilmeye başlanmıştır. Daha sonraları Digiturk'te oynayan dizi şuanda Kanal 1 ekranlarında Cumartesi & Pazar 19.10'da yayınlanmaktadır. Dizinin Türkiye uyarlaması Kavak Yelleri adlı dizidir.

Ve sonunda Mine Oluyor. Efe ve ASlı bırlıkte Oluyor tam olarak bılmıyorum ama kulaktan Dolma bı bılgıye sahıbım evlıllermı arkadaslarmı Bılmıyorum. . Fılmın SOnununda Mınenın Olumuyle yıkılan Denız hayatlarını anlatan bı fılm Cekıyor. Aslı ve Efe bu fIlmı ızlıyor Ve Bu sekılde Sonlanıyor Fılm

Bunu bılıyormuydunuz
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bunu biliyormuydunuz ?
» Bir de bunu okuyun bakalım!! lütfen
» BANA BUNU YAPMAYACAKTIN
» Bana Bunu Yapmıyacaktın ....
» Arkadaşlar bunu okuyun lütfen!!