Dağhan Külegeç Fan Sitesi
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dağhan Külegeç Hayranlarının Fan Sitesi, Dağhan Külegeç En Büyük Tek Fan Kulübü.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Kerem Çakıroğlu Küçük Sırları bıraktı..

5 posters
YazarMesaj
oRJiNaL_aDaM_67
Üye
Üye
oRJiNaL_aDaM_67

Ruh Hali : Kerem Çakıroğlu Küçük Sırları bıraktı.. Centil10
Takımı : Kerem Çakıroğlu Küçük Sırları bıraktı.. Gs10

Kerem Çakıroğlu Küçük Sırları bıraktı.. Empty
MesajKonu: Kerem Çakıroğlu Küçük Sırları bıraktı..   Kerem Çakıroğlu Küçük Sırları bıraktı.. EmptyPtsi Tem. 05, 2010 7:43 am

Küçük Sırlar dizisi daha ekrana gelmeden yönetmeni değişti. “Küçük Sırlar” dizisinin setinde önceki hafta başrol oyuncularından Sinem Kobal’la gerginlik yaşayan yönetmen Kerem Çakıroğlu’nun gitti, yerine başka bir yönetmen geldi. Ünlü Amerikan dizisi Gossip Girl’den esinlenilerek çekilen “Küçük Sırlar” dizisinde önceki hafta yönetmen Çakıroğlu ile Su karakterini canlandıran Kobal arasında tartışma yaşandı.
Dizinin Taksim’de bir barda yapılan çekimleri sabaha kadar sürüp bitmek bilmeyince Kobal duruma isyan etti. Yönetmenin aynı sahneleri tekrar tekrar çekmesine öfkelenen Kobal, “Perişan olduk, sabah oldu. Çekimler daha ne kadar sürecek? Aynı sahneleri tekrar tekrar çekiyoruz” diyerek tepki gösterdi.
Ertesi gün çekimler sırasında üstündeki ince kıyafet nedeniyle üşüten ve boğazı da şişen Kobal, yapım şirketi Tim’s Productions’a rahatsızlığını dile getirdi. Bunun üzerine yapım şirketinde toplantı yapıldı ve Kerem Çakıroğlu’nun diziyi ağır tempoda çektiğine karar verildi.
Zengin aile çocukları
Yola başka bir yönetmenle devam etme kararı alan yapım şirketi, yönetmen koltuğunu birkaç gün ikinci yönetmene emanet etti. Ardından da diziyi yönetmesi için Cansu Dere, Halit Ergenç, Songül Öden ve Ezgi Asaroğlu’nun başrol oynadığı “Acı Aşk” filmini çeken Taner Elhan ile el sıkıştı.
Kobal’ın yanı sıra Kadir Doğulu, Burak Özçivit, İpek Karapınar, Merve Boluğur gibi genç yeteneklerin başrolleri paylaştığı dizi, bir grup zengin aile çocuğunun maceralarını anlatıyor..Tıkla..

NOT=Tims Keremi ağır tempoda yonettıgı ıcın onu Kucuk Sırlardan aLdıysa bence Kavak Yellerinin başına onu geçirmez Taner Elhan Kucuk Sırları yonetecekse Jalenin yerine kim gelecek ??Bu Kerem işLeri karıştırdı Kerem Çakıroğlu Küçük Sırları bıraktı.. 9072
efe sever
Üye
Üye
efe sever

MesajKonu: Geri: Kerem Çakıroğlu Küçük Sırları bıraktı..   Kerem Çakıroğlu Küçük Sırları bıraktı.. EmptyPtsi Tem. 05, 2010 7:55 am

bende sabah televizyon gazetesinde okumuştum bu haberi
kavak yellerinde dağhan dan vazgeçtiler zamanında küçük sırlar da da kerem çakıroğlundan
daha önce de yazmıştım birdaha yazıyorum ya tims te sorun var ya oyuncularda ya da yönetmende
benim asıl merak ettiğim jale incekol kavak yellerini bıraktıysa kerem çakıroğlu tekrar dönermi
BLaSTeR
Üye
Üye
BLaSTeR

Ruh Hali : Kerem Çakıroğlu Küçük Sırları bıraktı.. Eglenc10
Takımı : Kerem Çakıroğlu Küçük Sırları bıraktı.. Fb10

MesajKonu: Geri: Kerem Çakıroğlu Küçük Sırları bıraktı..   Kerem Çakıroğlu Küçük Sırları bıraktı.. EmptyPtsi Tem. 05, 2010 9:14 am

efe sever demiş ki:
bende sabah televizyon gazetesinde okumuştum bu haberi
kavak yellerinde dağhan dan vazgeçtiler zamanında küçük sırlar da da kerem çakıroğlundan
daha önce de yazmıştım birdaha yazıyorum ya tims te sorun var ya oyuncularda ya da yönetmende
benim asıl merak ettiğim jale incekol kavak yellerini bıraktıysa kerem çakıroğlu tekrar dönermi

ortam kurmayı bilmiyo tims , bu arada haklı olabilrsin kerem ky'ne dönebilir..
mhe_25
Üye
Üye
mhe_25

Ruh Hali : Kerem Çakıroğlu Küçük Sırları bıraktı.. Kimses10
Takımı : Kerem Çakıroğlu Küçük Sırları bıraktı.. Gs10

MesajKonu: Geri: Kerem Çakıroğlu Küçük Sırları bıraktı..   Kerem Çakıroğlu Küçük Sırları bıraktı.. EmptyPtsi Tem. 05, 2010 9:15 am

eet dönebilir bu ihtimalde yükseldi..
http://tarihsor.tr.gg
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Kerem Çakıroğlu Küçük Sırları bıraktı..   Kerem Çakıroğlu Küçük Sırları bıraktı.. EmptyPtsi Tem. 05, 2010 9:32 am

Konu Taşınmıştır ......
BaDBoY
Üye
Üye
BaDBoY

Ruh Hali : Kerem Çakıroğlu Küçük Sırları bıraktı.. Cilgin10
Takımı : Kerem Çakıroğlu Küçük Sırları bıraktı.. Bjkk

MesajKonu: Geri: Kerem Çakıroğlu Küçük Sırları bıraktı..   Kerem Çakıroğlu Küçük Sırları bıraktı.. EmptyPtsi Tem. 05, 2010 11:58 am

konuyu çöpe tasımısın Kerem Çakıroğlu Küçük Sırları bıraktı.. 9072
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Kerem Çakıroğlu Küçük Sırları bıraktı..   Kerem Çakıroğlu Küçük Sırları bıraktı.. EmptyPtsi Tem. 05, 2010 12:07 pm

evt yanlışlık oldu Kerem Çakıroğlu Küçük Sırları bıraktı.. 9072

Kerem Çakıroğlu Küçük Sırları bıraktı..
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kerem Çakıroğlu (Açıklma)
» Kerem Çakıroğlu ... ( Açıklama ) ...
» Yeni Yönetmen KEREM ÇAKIROĞLU ...
» dağhan külegeç bilinmeyen sırları :D
» Küçük Sırlar