Dağhan Külegeç Fan Sitesi
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dağhan Külegeç Hayranlarının Fan Sitesi, Dağhan Külegeç En Büyük Tek Fan Kulübü.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Değerlendirmeler .....

+14
efesiz_efe
efe sever
BLaSTeR
Ezqi~ferman
aimant
Duygusu
güven_savar
MuKu
Nehir94
eloif
ßy_Daqhan
yqmur
askermt
GadRofer
18 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
GadRofer
Üye
Üye
GadRofer

Ruh Hali : Değerlendirmeler ..... - Sayfa 2 Eglenc10
Takımı : Değerlendirmeler ..... - Sayfa 2 Gs10

Değerlendirmeler ..... - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Değerlendirmeler .....   Değerlendirmeler ..... - Sayfa 2 EmptyPtsi Tem. 05, 2010 8:18 pm

Konunun ilk mesajı :

Evet arkadaşlar yenı bolumu izledik yorumlarınız nelerdir

YazarMesaj
efe sever
Üye
Üye
efe sever

MesajKonu: Geri: Değerlendirmeler .....   Değerlendirmeler ..... - Sayfa 2 EmptySalı Tem. 06, 2010 10:41 am

hakaret mi sarp cılar daha kötüsünü yazıyor en azından ben
çakma efe etksiz eleman diyorum hafif kalıyor onların söylediklerinin yanında benim lafım
sizde öyle yapın hakaret edicekseniz etkisiz eleman çakma efe daha iyi Değerlendirmeler ..... - Sayfa 2 9072
efesiz_efe
Üye
Üye
efesiz_efe

Ruh Hali : Değerlendirmeler ..... - Sayfa 2 Psikop10
Takımı : Değerlendirmeler ..... - Sayfa 2 Gs10

MesajKonu: Geri: Değerlendirmeler .....   Değerlendirmeler ..... - Sayfa 2 EmptySalı Tem. 06, 2010 11:58 am

duygusu demiş ki:
arkadaşlar farkettiyseniz hani nette dolanan bi senaryo vardı metinin mine aslı deniz için dediği herşey çıktı hayret ettim demek doğruydu.... inanmamıştık hatırlayan varsa faketmiştir...

Evet .D Bnde farkettim hatta şey yazıodu : O arabadan bitek benim kardeşim çıkamadı. eger ine veya denize bişi olursa ben bi kere daha efeyi kaybedecem. Tamamen aynıydıııı. Senaryo elinemi geçti acaba. Yoksa setten tanıdıgmı var??
durdane
Üye
Üye
durdane

MesajKonu: Geri: Değerlendirmeler .....   Değerlendirmeler ..... - Sayfa 2 EmptySalı Tem. 06, 2010 1:21 pm

Arkadaşlar farkındaysanız su ile aşçı çocuk aslıların evindeydi.Dolayısıyla efeye vahim inmedi nerden bilsin aslının evde olup olmadığın ı onu görmek için aslıların evine gitti ben size söyleyim....Adam resmen yüzünü aslıya gösteriyor aslı diyor ben bişy görmedim naısl oluyor bu iş anlamadım.Ayrıca tepkilerini hiç beğenmedim daha heycanlı yada üzgün bir ifade takınabilirdi.Mine çok güzel oynadı her zmanki gibi.SU ve atakan çok tutuk oynadı.Bölüm genel olarak sıkıcıydı ama efenin döneceğini biliyoruz bu bize yeter şimdi ne zman dönecek ona bakalım.... haksızmıyım
Ezqi~ferman
Üye
Üye
Ezqi~ferman

Ruh Hali : Değerlendirmeler ..... - Sayfa 2 Kederl10
Takımı : Değerlendirmeler ..... - Sayfa 2 Ts10

MesajKonu: Geri: Değerlendirmeler .....   Değerlendirmeler ..... - Sayfa 2 EmptySalı Tem. 06, 2010 1:37 pm

߀nce haklısın
aimant
Üye
Üye
aimant

Ruh Hali : Değerlendirmeler ..... - Sayfa 2 Eglenc10
Takımı : Değerlendirmeler ..... - Sayfa 2 Ts10

MesajKonu: Geri: Değerlendirmeler .....   Değerlendirmeler ..... - Sayfa 2 EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 8:35 pm

Aynen.Suan en iyisi Metin rolündeki "Ferit Aktuğ" diyebilirim.Gerçekten de çok iyi oynuyor.İnsallah ilerleyen bölümlerde Dağhan gelir ama benım gittikce ümidim kayboluyor...
KYGSZdaghan
Üye
Üye
KYGSZdaghan

MesajKonu: Geri: Değerlendirmeler .....   Değerlendirmeler ..... - Sayfa 2 EmptyPerş. Tem. 08, 2010 8:50 am

ya ne güzel döndü artık kesin diyoduk.ama atamanın söylediği anlaşamamış haberi canımı sıktı yaw 😢
eloif
Üye
Üye

Ruh Hali : Değerlendirmeler ..... - Sayfa 2 Keyifl10

MesajKonu: Geri: Değerlendirmeler .....   Değerlendirmeler ..... - Sayfa 2 EmptyCuma Tem. 09, 2010 9:37 pm

apaciyizapaci demiş ki:
şindi efem şöyle oluyor falan filan filan falan cart zurt doktorum nerde

Her başlığın altına absürd bir şeyler yazmaktan zevk mi alıyorsun??
werowerto
Üye
Üye
werowerto

MesajKonu: ama eğer efeyse eğer aslıyı görmeye geldi zaten su ve halil(aşçı) aslıların evindeydi ;)   Değerlendirmeler ..... - Sayfa 2 EmptyPaz Tem. 11, 2010 8:28 am

yqmur demiş ki:
bnce herşeyi efeye çıkarmayalım bnce efe olsa halille su'yu değilde aslı mineyi ve denizi izlerdi...
pinar55
Üye
Üye
pinar55

MesajKonu: Geri: Değerlendirmeler .....   Değerlendirmeler ..... - Sayfa 2 EmptySalı Tem. 13, 2010 9:55 pm

evet jenerk deişmememsi bnmde dikkatimi çekti bncede her sezon deişirlerdi şimdi efe dönsn die bkliyorLar (:

Değerlendirmeler .....
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2