arkadaşlar size yemin bile edebiliirm olmazsa beni küfür yağmuruna tutabilirsiniz özelden o derece diyorum anlattıklarım gerçek 122.bölümde bu efe muhabettelerini minenin yaptığı anlaşılıyor hatta bölüm mezarlıkta başlıyor efenin mezarının önünde aslı mineye saldırıyor,güven ayırıyor falan,mine de güvene kmse inanmadı efenin öldüğüne bi tek o inandı çünkü hala unutmadı efeyi hala seviyor falan diyor güven de aslıya bakıyor falan çok kötü bozuluyor bu kadar spoiler verebilicem gelişiyle ilgili nasıl geleceğini bilmiyorum ama dönücek kesin bi şekilde
efe sever
Konu: Geri: 122. Bölüm Salı Tem. 06, 2010 7:37 am
sen bile efe dönücek diyorsan kelimeler kifayetsiz bende
Misafir Misafir
Konu: Geri: 122. Bölüm Salı Tem. 06, 2010 7:41 am
efe sever demiş ki:
sen bile efe dönücek diyorsan kelimeler kifayetsiz bende
:: :: :roll:
Dağhanist
Konu: Geri: 122. Bölüm Salı Tem. 06, 2010 7:42 am
Eskiden Efe dönmicek sette öyle dediler diyordun simdi dönecek hurriyet'de yazdiya Tamam Sana Inaniyorum Logan
hiçkimse
Konu: Geri: 122. Bölüm Salı Tem. 06, 2010 7:44 am
Çok güzel bir tiyo.Hem Güvenin bozulması hemde Efenin geliyor olması. Saol paylaşım için inş doğru çıkar!!!!Bekleyip göreceğiz.!!!
Dağhanist
Konu: Geri: 122. Bölüm Salı Tem. 06, 2010 7:45 am
Niye Hiç Güven efe'nin resmini istemedi ?
efe sever
Konu: Geri: 122. Bölüm Salı Tem. 06, 2010 7:45 am
onu bunu bilmem ama mezarlık olayı doğru olabilir çünkü bunu söyleyen sadece bu değil başka söyleyenlerde var mezarlık sahnesini
logan35
Konu: Geri: 122. Bölüm Salı Tem. 06, 2010 7:47 am
dağhanist arkadaşım ben efenin dönceğini 2 hafta öncede söledim ama başlık açmadım bunun için.çünkü bunun için zaten başlık açılmıştı bende altına yorum yazdım
hiçkimse
Konu: Geri: 122. Bölüm Salı Tem. 06, 2010 7:47 am
Bu arada şu mezuniyet konuşması aklıma geldi de herhalde Efe gelene kadar vıcık vıcık AG devam eder.Bizde Efe gelene kadar estafurullah çekmeye devam edeceğiz.
Misafir Misafir
Konu: Geri: 122. Bölüm Salı Tem. 06, 2010 7:48 am
hiçkimse demiş ki:
Bu arada şu mezuniyet konuşması aklıma geldi de herhalde Efe gelene kadar vıcık vıcık AG devam eder.Bizde Efe gelene kadar estafurullah çekmeye devam edeceğiz.
:: :: :: :: :: :: ::
Dağhanist
Konu: Geri: 122. Bölüm Salı Tem. 06, 2010 7:51 am
hiçkimse demiş ki:
:: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Niye Güven Hiç Efe'nin resmine bakmadi ?
logan35
Konu: Geri: 122. Bölüm Salı Tem. 06, 2010 7:59 am
mezuniyet konuşması neydi ben hatırlayamadım yaf?
efe sever
Konu: Geri: 122. Bölüm Salı Tem. 06, 2010 8:01 am
efe gelene kadar katlanıcaz aslı ile güvenin yapmacık sevgili hallerine mecburen
ugurinho123
Konu: Geri: 122. Bölüm Salı Tem. 06, 2010 8:23 am
ARKADASLAR ASLI TIBI BITIRNCE VMEZUNIYET TORENI VAR EFE ORDA GEWLEBILIRMI ACABA ?
Duygusu
Konu: Geri: 122. Bölüm Salı Tem. 06, 2010 8:34 am
bence akşam su ve halile bakan efeydi demekki herkes efenin mezarına gidiyo acaba ef oda oınları izlermi uzaktan
ugurinho123
Konu: Geri: 122. Bölüm Salı Tem. 06, 2010 8:36 am
izler bence
melisae
Konu: Geri: 122. Bölüm Salı Tem. 06, 2010 8:43 am
hiçkimse demiş ki:
Çok güzel bir tiyo.Hem Güvenin bozulması hemde Efenin geliyor olması. Saol paylaşım için inş doğru çıkar!!!!Bekleyip göreceğiz.!!!
süper bir tüyo sonunda güvende anlayacak aslının efeyi sevdiğini ::
logan35
Konu: Geri: 122. Bölüm Salı Tem. 06, 2010 8:52 am
efenin resmini istesede bu arada bişey farketmez yani saçlarını uzatmıştır die düşünürdü görse bile resmini yada efe nin yolladığı biridir belki diye de düşünebilir
efe sever
Konu: Geri: 122. Bölüm Salı Tem. 06, 2010 8:53 am
efeden başka birinin olma ihtimali varmı su ile halile bakan kişinin
zzzeynep
Konu: Geri: 122. Bölüm Salı Tem. 06, 2010 9:11 am
efe sever demiş ki:
efeden başka birinin olma ihtimali varmı su ile halile bakan kişinin
bence başka bir ihtimal yok.bazıları atakandır diyor ama o değil bence.efe...
Efe'M_Daghan'M
Konu: Geri: 122. Bölüm Salı Tem. 06, 2010 9:12 am
bence varr ama bana sorarsan o halille suyu izleme olayı sadece efeydi diğer hiç birşey efe değildi oyundu
logan35
Konu: Geri: 122. Bölüm Salı Tem. 06, 2010 9:19 am
su ile halili izleyen kişide bu benm şahsi görüşüm uzun saçlı adamdı bunları yapan adam yani su ile halil i izlemek için değil aslında aslıyı izlemek için gitti ama aslı orada değildi su ile halil i görünce gitti zaten
zzzeynep
Konu: Geri: 122. Bölüm Salı Tem. 06, 2010 9:29 am
logan35 demiş ki:
su ile halili izleyen kişide bu benm şahsi görüşüm uzun saçlı adamdı bunları yapan adam yani su ile halil i izlemek için değil aslında aslıyı izlemek için gitti ama aslı orada değildi su ile halil i görünce gitti zaten
ozaman yani izleyen uzun saçlı adamsa burak ın adamı değildir.sonuçta burak öldü.başka kim talimat verecek ki?mine zaten daha uyanmadı.yani artık ne amaçla izleyecekki aslıyı?ha izlerken kıza aşık olduysa o yüzden izlemeye devam ediyorsa o ayrı
Efe'M_Daghan'M
Konu: Geri: 122. Bölüm Salı Tem. 06, 2010 9:32 am
yok daha nelerr
logan35
Konu: Geri: 122. Bölüm Salı Tem. 06, 2010 9:39 am
benm bildiğim adama neler yapacağı söylenmiş nerde ne zaman napıcağı falan sölenmiş adam ona göre hareket ediyor burağın öldüğünden haberi bile yoktur belkide yani adam a çok önceden söledi burak mesela şuraya çağır sora şunu yap tel den msj at en son işte mezarlığa getir demiş sanrm