arkadaşlar size yemin bile edebiliirm olmazsa beni küfür yağmuruna tutabilirsiniz özelden o derece diyorum anlattıklarım gerçek 122.bölümde bu efe muhabettelerini minenin yaptığı anlaşılıyor hatta bölüm mezarlıkta başlıyor efenin mezarının önünde aslı mineye saldırıyor,güven ayırıyor falan,mine de güvene kmse inanmadı efenin öldüğüne bi tek o inandı çünkü hala unutmadı efeyi hala seviyor falan diyor güven de aslıya bakıyor falan çok kötü bozuluyor bu kadar spoiler verebilicem gelişiyle ilgili nasıl geleceğini bilmiyorum ama dönücek kesin bi şekilde
herşey doğruymuş çok teşekkürler doğru bilgi verdiğin için ama bn çok üzüldm minenin oyunu olduğuna ama yinede efe ksn döncek diosun hadi bklm hayırlısı
logan35
Konu: Geri: 122. Bölüm Ptsi Tem. 12, 2010 8:12 pm
rica ederim kardeşim
hiçkimse
Konu: Geri: 122. Bölüm Ptsi Tem. 12, 2010 8:18 pm
Şimdi Efe geliyor mu logan35?
anko
Konu: Geri: 122. Bölüm Ptsi Tem. 12, 2010 8:20 pm
aynen gelicekmi ve gelicekse nasıl gelicek ?
logan35
Konu: Geri: 122. Bölüm Ptsi Tem. 12, 2010 8:25 pm
efe gelicek arkadaşlar ama nasıl geleceği belli değil. şu an 123.bölümün çekimlerine başlancaktı ama timur savcı senaryoyu beğenmemiş ondan çekimler ertelendi bi daha senaryo yazılıyor ama efe eylül ekim gibi gelcek diyebilirim size
JiLeT
Konu: Geri: 122. Bölüm Ptsi Tem. 12, 2010 8:26 pm
Önce ağustos dendi sonra 125.bölüm sonra eylül sonrada ekim şimdide kasıma ertelenir daühanın filan geleceği yok
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: 122. Bölüm Ptsi Tem. 12, 2010 8:30 pm
efe önücek veya dönmicek diyenlerden diilim bunu belirtim öncelikle ama bu 121.bölümde efenin gelmiceni bence çok vurguladılar deniz olsun su olsun ikidebir efe öldü gelmicek dediler acaba bir mesajmı iletmek istediler seyirciye ?
umutbalci
Konu: Geri: 122. Bölüm Ptsi Tem. 12, 2010 9:25 pm
arkadaslar umudumuzu kesmeyelim bence !
çünkü ben zaten bu bölümlerde gelmiyecegini, eylülde bir sirkte bulunacagına inanıyorum ben ve fikrimin arkasındayım işte bu bölümdede tims dalqa cekti sağ gösterip soldan cakıcak (sağ izmir soL ist ) :D
esma
Konu: Geri: 122. Bölüm Salı Tem. 13, 2010 10:54 am
ben artik gelecegine hic inanmiyorum ne yaziki ne kadarda sevinmistim gelecek diye
hiçkimse
Konu: Geri: 122. Bölüm Salı Tem. 13, 2010 3:59 pm
Başka tiyo yok mu?
Misafir Misafir
Konu: Geri: 122. Bölüm Salı Tem. 13, 2010 4:00 pm
umutbalci demiş ki:
arkadaslar umudumuzu kesmeyelim bence !
çünkü ben zaten bu bölümlerde gelmiyecegini, eylülde bir sirkte bulunacagına inanıyorum ben ve fikrimin arkasındayım işte bu bölümdede tims dalqa cekti sağ gösterip soldan cakıcak (sağ izmir soL ist ) :D