Konu: POSTA - Mesut Yar Çarş. Tem. 07, 2010 11:49 am
Arkadaslar mesut yar hp kavak yelleriyle urasıo aslında iyi yapıyo zamanında Efeyide savunuyodu ama bu yazısı biraz ağır olmus
KAVAK YELLERİ'NDE ÖLÜMSÜZLÜK İKSİRİ VAR !
Kavak Yelleri (Kanal D) yeni yayın günüyle ama maalesef eski hikayesiyle geri döndü ekrana. Hafızası iyi olanlar, bir yaz dizisi olarak başladığını unutmamışlardır sanırım. Gelenek bozulmadı yani... Bozulmayan başka gelenekler de vardı dizide. Mesela geçen sezon diziden ölerek (!) ayrılan Efe karakteri taksitler halinde hortladı önceki akşam... Şimdilik organlarını görüyoruz kendisinin. Yakında resim tamamlanacak ve tek vücut olarak çıkacak karşımıza... Dizideki bir diğer değişmeyen de İzmir toprağındaki ölümsüzlük iksiri sanırım. Yine ölenler geri döndü diziye. Hatta Mine bebeğini filan yitirdi ama iyisi mi sakin olun siz... Biliyorum ki o bebek de önce doğacak, sonra semirecek ve bir, iki yıl sonra sakalları uzamış bir halde çıkıp gelecek gaipten. Anne diyecek, baba diyecek, amca ve hatta enişte diyecek... Tabii bu sıfatları doğru yerleştirmesinde sorun çıkabilir. Malum, dizide bir sezon baba olan öteki sezon enişte olabiliyor. Durumlar biraz karışık hani. Gelenek bozulmamış dedik ya; anladınız siz.
BLaSTeR
Konu: Geri: POSTA - Mesut Yar Çarş. Tem. 07, 2010 11:53 am
ya adam doğruları söylemiş herkes birbiri ile efe konusunda da biraz haklı birazda haksız sonuçta sadece ölüp dirilen efe değil bu dizide aslıyıda görmüştük morgdan çıkarken her dizide bu olaylar oluyo yani bu saçmalıklar
Size şunu söylemek isterim arkadaşlar beni takip edenler yazmış oldugum 30 yorumda herkesin katılarak Alıntı yaptıgını gormuşlerdir
Eğer Dağhan Külegeç' bu sezon Kavak Yellerinde Olmazsa Ona olan hayranlığım gittikçe düşecek çünkü.
Reyting düşüşünden tekrar kadroya bağlamak istediklerinde uzattı da uzattı bir futbolcu gibi bir bedele Kavak Yelleri dizisinde hala yoksa Paraya olan düşkünlüğünü kavramış oluruz.
Gayet de doğru konuşmuş bence. Dizide olanları esprili bir biçimde anlatmış. Bunlardan herhangi bir cümle yalan mı? Siz şimdi Efe'nin dönmesini istediğiniz için adamı suçluyorsunuz. Ben de Efe'nin dönmesinden yanayım ama bu gerçekleri değiştirmez... (: