konuyu taşıyorum diyorsunuz hemen çöpe qönderiyorsunuz sizin başka bi işiniz yok qaliba varsa yoksa ÇÖP..
Misafir Misafir
Konu: Geri: Adminler Salı Tem. 13, 2010 11:35 am
atmıyoruz kardeşim . bi ara konunu bulursun merak etme kavak yelleri genel e bak bide dağhan külegeç haberler e bak ikisinden birinde snein konun bide konuşurken düzgün -saygılı bi şeiklde konuşki bizde ona göre cevap verelim
ahmet4088
Konu: Geri: Adminler Salı Tem. 13, 2010 11:55 am
konum çöp kutusunda... ben sayqılı konuşuyorum biri bi konu açıp düşüncelerini söylediqi zaman hemen kilit yada çöp.. ben konuyu olması qereken yere açtım konunun yeri burası deqil diyorsunuz
cannsu
Konu: Geri: Adminler Salı Tem. 13, 2010 12:28 pm
=)))))))) yürü be kardeşimmm aslansın
Misafir Misafir
Konu: Geri: Adminler Salı Tem. 13, 2010 12:31 pm
bişey vardır ki atıyoruz
yani bizi sorgulama demek istedim
AskqoLaTa
Konu: Geri: Adminler Salı Tem. 13, 2010 12:31 pm
arkadasım önce kuralları oku ve daha sonra konu aç . Buda bizim görevimiZ Tmm?TıkLa.!
Misafir Misafir
Konu: Geri: Adminler Salı Tem. 13, 2010 12:34 pm
yürü be irem ha bu arada cansuu sene gereksiz konuşma
elifb
Konu: Geri: Adminler Salı Tem. 13, 2010 1:09 pm
amadoğru yaniçocuğun dedidiği ben çokkonuşuyorumdiye beni chatbokstan uzaklaştırdılar yürü be ahmet kim yutar seni bence siz fazla modluğu bilmiyorsunuz gidin başka sitelerdenöğrenini
dağhOKan
Konu: Geri: Adminler Salı Tem. 13, 2010 1:34 pm
o zmn sizde gidin başka sitelerde konu acın chatboxda konuşun burası düzenli bir yer olmaya çalışıyor ve onlarda bu konuda ellerinden geleni yapıyor onların yetkileri bu ya silecekler yada kilitleyecekler
elifb
Konu: Geri: Adminler Salı Tem. 13, 2010 1:39 pm
ee ben zaten orda konuşuyordum ordan beni engellediler yokçokkonuşuyormuşumda çok konuşuyorsam kardeşimkonuşma benle
ahmet4088
Konu: Geri: Adminler Salı Tem. 13, 2010 1:44 pm
eqer bi forumda konu açılmışsa mutlaka bir kişinin düşüncesi sonucu açılmıştır benim konumun benzeri yada aynısı varsa tamam kabul ediyorum çöpe atın ama düşüncemi yazıyorum 2 dk sonra bi bakıyorum hiç bir yerde yok bi bakıyorum çöpte yada kilit.. mesela qüven hakkında iyi şeyler yazana da aynısını yapıyosunuz tamam burası daghan fanı ama kavak yelleri bölümüde var sarp apak bölümüde var yaptıqınız qerçekten haksızlık sarpın burda hiçbir suçu yok.. Uzun lafın kısası millet burda düşüncesini yazsın sizde kilitleyin yada çöpe atın.. mod'sunuz ya başka bi işiniz yok bu sitede modlar buqünler için lazım
elifb
Konu: Geri: Adminler Salı Tem. 13, 2010 1:46 pm
AYNEN YA GİTSİNLER BAŞKA SİTELERDEKİMODLARA BAKSINLAR
ahmet4088
Konu: Geri: Adminler Salı Tem. 13, 2010 1:48 pm
ha bu arada 'irmnr' kuralları da okudum orda aynı konu açmayın yazıyo bide bu sizin qörevinizmiş ya bunu da çöpe atın isterseniz
Misafir Misafir
Konu: Geri: Adminler Salı Tem. 13, 2010 1:53 pm
Eğer Bi Kelime yazarsanız ban cezası alcaksınız
elif senide biz engellemedik zeynep engelledi
ahmet4088
Konu: Geri: Adminler Salı Tem. 13, 2010 1:57 pm
ne yaptımda ban cezası alıyorum
elifb
Konu: Geri: Adminler Salı Tem. 13, 2010 1:58 pm
DEMEKKİ DOĞRULARI SÖYLEMEK BİLE SUÇ BURDA
ahmet4088
Konu: Geri: Adminler Salı Tem. 13, 2010 2:00 pm
bu forum böyle türkiyede TEK alışsan iyi olur daghan ın qelmediqi her gün daha da kafayı yiyecek millet en baştada adminler..
elifb
Konu: Geri: Adminler Salı Tem. 13, 2010 2:01 pm
DMEKKİ DAĞHAQN GELSDE KURTULSAK ::
ahmet4088
Konu: Geri: Adminler Salı Tem. 13, 2010 2:02 pm
AMİN
dağhOKan
Konu: Geri: Adminler Salı Tem. 13, 2010 2:03 pm
elifb demiş ki:
AYNEN YA GİTSİNLER BAŞKA SİTELERDEKİMODLARA BAKSINLAR
işte burası o siteler gibi olmamaya çalışıyor sen gidip dağhandan haberlere sarp apakla ilgili birşey yazarsan bu kilitlenmez sende çöpe atıldı sanarsın halbuki o biryere taşınmıştır arkadaşım ondan sonra adminler diyede konu acarsın biride kendisiyle ilgili bişeler söyler olay büyür gider
Misafir Misafir
Konu: Geri: Adminler Salı Tem. 13, 2010 2:05 pm
fan ın huzurunu kaçırmaktan
ahmet4088
Konu: Geri: Adminler Salı Tem. 13, 2010 2:06 pm
arkadaşım taşınmıyo ya çöp kutusuna qit bak benim başlattıqım konular var 2 tane.. orda ismim yazıyo yazar olarak bak bakim taşınmış mı çöpe mi qitmiş
elifb
Konu: Geri: Adminler Salı Tem. 13, 2010 2:06 pm
BAN DİMİ SİZ BANLAMI BİLİYORMUYDUNUZ Kİ ::
ahmet4088
Konu: Geri: Adminler Salı Tem. 13, 2010 2:08 pm
adminlik onu bunu banlayıp qününü çöp kutusunda qeçirmek deqil sizde bizim gini insansınız sadece bi takım yetkileriniz var o kadar
Misafir Misafir
Konu: Geri: Adminler Salı Tem. 13, 2010 2:08 pm
okan tmm sus
ahmet4088 = süreli ban cezası alcaksın elifb =sen sınırsız banlancaksın