bence hazal gelse bile efeyle olmaz.belki ilk başlarda.ama devamlı değil.
aslında gelmesi güzel olur.aslı onları efede aslıyla güveni kıskanır.zamanla bu kıskançlık onları tekrar birbirlerine bağlar.güvenlede hazalolur.ama aslı efe en sonunda evlenmeli.ve mutlu son...
ooooofffffffffffffff!!!! Hayır yaaa!!!! Olmasın olmasın olmasınn!!! Ne Hazalı yaa. O nerden fırladı ki şimdii??!!! Ne güzel kurmuştuk işte aslı - efe muhabbetini!!! Yalandır inşallah yaaa!!!!
ama farkettiyseniz sarpla iyi bi ekip olacaz demiş yani qüven bi süre daha ky de gibime qeliyo belkide hiç çıkmaz aslının sözüde var 'ne yani efe çıkıp qelse onunla mı beraber olacam' diye bunların üstüne hazal yada daha başka birinin qelmesi mantıklı
ya bi kızla gelmesi mantıklı tm oladabilir ama hazal kaya fikrine tahmmül edemiorum uyuzluk getirir diziye.aşkı memnuda uyuz uyuz konuşmaları harketlerinden sonra iice nefret ettim kızdan:D
tamam türk filmi şeklinde yorumlucam diziyi araba suya düştü efe kaçtı yüzdü bir kıyıya geldi çok hastaydı bi balıkçı bakdı ona balıkçının bi kızı vardı efeye aşık oldu sonra efe çok hastaydı uyandı ama hafızasını yitirmişti sonra aniden bu kıza aşık oldu sonra biqün efenin hafızası yerine geldi dönüb aslıyı görmek isdedi ardından bu kız da qizlice qeldi sonra herşey açıklık buldu anca böle yorumluyabiliyorum klasik türk filmleri
ya bi kızla gelmesi mantıklı tm oladabilir ama hazal kaya fikrine tahmmül edemiorum uyuzluk getirir diziye.aşkı memnuda uyuz uyuz konuşmaları harketlerinden sonra iice nefret ettim kızdan:D