catboy yine yapmış yapacağını.128.bölümün son sahnesinde efe sadecearkadan mineye görünecekmiş.129.bölümde direk görünecekmiş.
mine herkese söyleyecek fakat kimsse inanmayacakmış.bu catboy denen kişi nerden biliyor bunları acaba?her dediği çıkıyor.
veee...ramazanda kesin bi ara olacakmış.
bilgilerinize......
ahmet488
Konu: Geri: 128.bölüm Salı Tem. 20, 2010 9:35 pm
hani nerde yazıyo catboyun yazısı nerde (bu arada sitenin saati iki sat qeride)
güven_savar
Konu: Geri: 128.bölüm Salı Tem. 20, 2010 9:36 pm
Ara da varsa en az 2 ay diyin siz o zaman ona, eylül sonu tam diziler için yeni sezon başlarken işte mantıklı aslında her dediği çıktı bu niye çıkmasın eylül sonunu bekliycez o zaman hikaye de mantıklı bence doğrudur
karamaça*
Konu: Geri: 128.bölüm Salı Tem. 20, 2010 9:44 pm
evt bunu demişti zaten. acaba 128den sora mı olcak o ara
ahmet488
Konu: Geri: 128.bölüm Salı Tem. 20, 2010 9:55 pm
valla sanmam aqustos 11 de ramazan başlıyo 125 den sonra olabilir zaten werilecek olan ara 2 hafta falanmış heralde
karamaça*
Konu: Geri: 128.bölüm Salı Tem. 20, 2010 10:00 pm
o zaman sorun yok bekleriz:D
güven_savar
Konu: Geri: 128.bölüm Salı Tem. 20, 2010 10:01 pm
buyrun catboy'un tam yazısı:
karamaça*
Konu: Geri: 128.bölüm Salı Tem. 20, 2010 10:11 pm
ben inanıorum catboya ama 122.bölümle ilgili verdği bi tiyo doğru çıkmadı aslı efeyi hatrlarken unutuldular şarkısı çalcak demişti
ahmet488
Konu: Geri: 128.bölüm Salı Tem. 20, 2010 10:27 pm
karamaça* demiş ki:
ben inanıorum catboya ama 122.bölümle ilgili verdği bi tiyo doğru çıkmadı aslı efeyi hatrlarken unutuldular şarkısı çalcak demişti
::
karamaça*
Konu: Geri: 128.bölüm Salı Tem. 20, 2010 10:30 pm
komik mi geldi:D
ahmet488
Konu: Geri: 128.bölüm Salı Tem. 20, 2010 10:32 pm
ufacık tüyoya takılmışsında ona qüldüm bazen olur öyle şeyler
karamaça*
Konu: Geri: 128.bölüm Salı Tem. 20, 2010 10:34 pm
bilmem dedii her şey çıkıoda ondan:D geçen bölümle ilgili bi tek bu tüyoyu verdiği için de olabilir
effe
Konu: Geri: 128.bölüm Salı Tem. 20, 2010 10:34 pm
KOMPLE YALAN... NİYE BİLİYORMUSUNUZ. KANALD NİN HİÇBİR DİZİSİ RAMAZANDA VE BAYRAMDA ARA VERMEYECEK.. BU CATBOY UN TIMS IN ADAMI OLDUĞUNA İNANIYORUM BAZEN YALAN BAZEN DOĞRU AMA Bİ ŞEKİLDE REYTİNGLER BUNUN SAYESİNDE TAVAN YAPIYO. BU HERİF Bİ YAZI YAYINLIYO SONRA MİLLET YAYIYO SONRA MAGAZİN VB DERKEN NE EFE VAR NE BİŞEY OOH GEL KEYFİM GEL ÖNCE 125 KESİN DEDİLER ŞİMDİ 128
PALAVRA
YALAN
AKILLICA ZEKİCE BİR REYTİNG OYUNU
karamaça*
Konu: Geri: 128.bölüm Salı Tem. 20, 2010 10:35 pm
hahahha catboy timsn adamı mı işte buna gülerim
ugurinho123
Konu: Geri: 128.bölüm Çarş. Tem. 21, 2010 5:39 am
arkadaslar dizi ramazanda hiç ara vermedihatta gecen sene ramazanda başladı dizibelkı tamazanın ilk haftası 1 haftalık ara verirler ama 1 aylık ara kesınlıkle olmaz
efe sever
Konu: Geri: 128.bölüm Çarş. Tem. 21, 2010 7:11 am
ben inanırım bugune kadar ne dediyse çıktı birkaç küçük ayrıntı içinde koskoca doğruyu ayırtetmek lazım
hazalumut
Konu: Geri: 128.bölüm Çarş. Tem. 21, 2010 8:19 am
bnde inananırım ne dediyse çıktı tims adamı hee
ahmet488
Konu: Geri: 128.bölüm Çarş. Tem. 21, 2010 9:26 am
karamaça* demiş ki:
sen çok gülüyon zaten dediqi qibi olabilir tims in adamı yani, hani sweettcoi vardı oda böyle tüyolar werdi hatta senaryoyu verdi onunda ajansla alakası varmış yada ajansta weya sette akrabası falan
bu adam her kimse hefr dediği doğru çıkıyor.bu sitede de vardı bitane.adını unuttum.ama her dediği çııyordu onunda.nerde acaba?gelsede yne tüyolar verse.mesela 123.bölümde neler olacak anlatsa.
karamaça*
Konu: Geri: 128.bölüm Perş. Tem. 22, 2010 4:24 pm
ahmet488 demiş ki:
karamaça* demiş ki:
sen çok gülüyon zaten dediqi qibi olabilir tims in adamı yani, hani sweettcoi vardı oda böyle tüyolar werdi hatta senaryoyu verdi onunda ajansla alakası varmış yada ajansta weya sette akrabası falan
engin arsağdan alıo tüm tiyoları. ayrıca enginde birilryle tanştrmış sanırım setten.sete de gitcekmiş belki .ondan güldüm.sanki tims kasıtlı bu adamı tutmuş gbi sölemiş arkadaş.
canıms
Konu: Geri: 128.bölüm Perş. Tem. 22, 2010 5:10 pm
hemen gelsin o kadar çok özledim ki onun şakalarını gülüşünü bakışını o olmadan bu dizi bi hiçti walla
engin arsağdan alıo tüm tiyoları. ayrıca enginde birilryle tanştrmış sanırım setten.sete de gitcekmiş belki .ondan güldüm.sanki tims kasıtlı bu adamı tutmuş gbi sölemiş arkadaş.
ne tesadüf bende enqin asraqdan alıyorum haberleri hem kendisi kankam olur :4545:
ne tesadüf bende enqin asraqdan alıyorum haberleri hem kendisi kankam olur :4545:
evet adamın facede hayran sayfası oldu tüyo veriorm die:D ii reklam yaptı