Konu: Fragmanda Denizin İç Çektiği Ev (Efe) C.tesi Tem. 24, 2010 8:17 pm
Arkadaşlar Farkettinizmi Fragmanda Denizin İç Çektiği Bir Sahne Var Dikkat Ederseniz O Ev Efe Ve Denizin İstanbul'a Geldiklerinde Birlikte Kaldıkları Ev Ben Çok Benzettim Sadece Eşyalar Değişmiş .... O Evde Ne Sahneler İzleriz
:::gizem:::
Konu: Geri: Fragmanda Denizin İç Çektiği Ev (Efe) C.tesi Tem. 24, 2010 8:33 pm
ben dikkat etmedim ama o ev olacağını sanmıyorum efe son olarak o evin kirasını bile karşılayamıyodu diye hatırlıyorum sanki
güven_savar
Konu: Geri: Fragmanda Denizin İç Çektiği Ev (Efe) C.tesi Tem. 24, 2010 9:38 pm
evet sen söyleyince ben de baktım tekrar benziyo gibi elbette eşyalar değişecek ama hem de evin yapısının değişmiş olması lazım ortada kapı gibi şey kaybolmuş bence değil. ev eve benzer diyelim
cakocakmak11
Konu: Geri: Fragmanda Denizin İç Çektiği Ev (Efe) Paz Tem. 25, 2010 12:14 am
:::gizem::: demiş ki:
ben dikkat etmedim ama o ev olacağını sanmıyorum efe son olarak o evin kirasını bile karşılayamıyodu diye hatırlıyorum sanki
Ben O Ev'den Bahsetmiyorum İlk İstanbula Geldiklerinde Birlikte Kaldıkları Trenin Salladığı Ev Ve %100 O Ev Zaten Böyle Bir Tiyo'da Vardı Fragmandada Gördükki O Ev
ahmet488
Konu: Geri: Fragmanda Denizin İç Çektiği Ev (Efe) Paz Tem. 25, 2010 12:20 am
belkiide odur bu arada ben imzayı ekliyorum ama burda çıkmıyo bilqisi olan warmı yardım edin
:::gizem:::
Konu: Geri: Fragmanda Denizin İç Çektiği Ev (Efe) Paz Tem. 25, 2010 12:30 am
hımm. tmm hatırladım... olabilir o zman ..
uamustafa
Konu: Geri: Fragmanda Denizin İç Çektiği Ev (Efe) Paz Tem. 25, 2010 12:33 am
flashb.yaparlarmı peki
efeci çocuk
Konu: Geri: Fragmanda Denizin İç Çektiği Ev (Efe) Paz Tem. 25, 2010 7:47 am
deniz o evde efeyi hatırlaması lazım belki de efede aynı evde kalıyordur deniz yokken efe gelir efe yokken deniz en sonunda ikiside aynı anda eve girer efe içerde deniz dışardan gelir evde biri var panik yapar birde bakar efe biliyorum saçma ama fikir fikirdir
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: Fragmanda Denizin İç Çektiği Ev (Efe) Paz Tem. 25, 2010 8:17 am
buyrun o evin resmi
can-kurt
Konu: Geri: Fragmanda Denizin İç Çektiği Ev (Efe) Paz Tem. 25, 2010 9:50 am