Arkadaşlar Sarp apağında adının gectigi yeni bi dizi baslayacakmıs sanırım ay yapım tarafından adı "Ruh Kardeşleri" oraya gecicek sanırım sarp apak tıkla..
Arkadaşlar Sarp apağında adının gectigi yeni bi dizi baslayacakmıs sanırım ay yapım tarafından adı "Ruh Kardeşleri" oraya gecicek sanırım sarp apak tıkla..
Arkadaşlar, görüntüleri birleştirip yapmışlar. Çoğu görüntünün altında star tv simgesi vardı bi tanesinde atv, sarpın görüntüsüde kavak yellerindendi zaten. Sarp gidicek ama başka bi diziye deil, askere gitcek diye duydum ben.
şakamısın arkadaşım yha bize gösterdiği videoya bak
1. si videonun neyi var 2. si ben bunu gordum ve sızınle paylasmak ıstedım 3. sü biraz saygı duy bazı seylere sureklı laf sokma asamasındasın nedense bna ?
1. si videonun neyi var 2. si ben bunu gordum ve sızınle paylasmak ıstedım 3. sü biraz saygı duy bazı seylere sureklı laf sokma asamasındasın nedense bna ?
1.si benim sana laf sokma gibi bi derdim yok 2.si o video başka dizilerden alıntı yapılmış ve sahte bir şey bu anlamamak için çocuk olmak lazım herhalde (: 3.sü saygısızlık yapdıysam k.bakma ki bence bi saygısızlık yok (:
ahmet488
Konu: Geri: Arkadaşlar sarp gidiyo sanırım ? Salı Tem. 27, 2010 12:26 am
işin gücün yokmu allah aşkına
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: Arkadaşlar sarp gidiyo sanırım ? Salı Tem. 27, 2010 12:27 am
birisi bu videoyu daha öncede koymuşdu galiba
ahmet488
Konu: Geri: Arkadaşlar sarp gidiyo sanırım ? Salı Tem. 27, 2010 12:57 am
gönül geliyo diyenler hani nerde evleniyormuş yüzünü bile qöstermediler bide haber yapanlar wardı metin i efe için çaqırıyo diye
barishtelli
Konu: Geri: Arkadaşlar sarp gidiyo sanırım ? Salı Tem. 27, 2010 2:34 am
EsmeR demiş ki:
barishtelli demiş ki:
EsmeR demiş ki:
1.si benim sana laf sokma gibi bi derdim yok 2.si o video başka dizilerden alıntı yapılmış ve sahte bir şey bu anlamamak için çocuk olmak lazım herhalde (: 3.sü saygısızlık yapdıysam k.bakma ki bence bi saygısızlık yok (:
tmm yermeyelim bir birimizi ben sadece gordugm haberı paylasmak ısteıdm en kotu muzigi dinlersiniz
_kidman_
Konu: Geri: Arkadaşlar sarp gidiyo sanırım ? Salı Tem. 27, 2010 5:41 am
yok ya yalan haber burak özçivit felan da diyor o adam küçük sırlarda oynuyor..