Sanırım bir tek internet exporlerden işe yarıyor ben aynı işlemi mozilla yada google chrome'den yapamadım.
Nehir94
Konu: Geri: Kim Kimle Yakışıyor Çarş. Tem. 28, 2010 9:13 am
explorerden işe yarıyor evet hem de istediğim kadar oy verebildim
hiçkimse
Konu: Geri: Kim Kimle Yakışıyor Çarş. Tem. 28, 2010 9:15 am
Ben 50'den fazla veremiyorum bir hata oluştu yazıyor. Ama sizde hata vermiyorsa bastırın çünkü Güvenciler çok iyi çalışmaya başladı.
ebosum
Konu: Geri: Kim Kimle Yakışıyor Çarş. Tem. 28, 2010 10:37 am
bu arada uzun zamandır efeyi böyle anketlerde görmemiştin en azından kanal d nin anketlerinde son bi kaç anketinde yoktu sunucuda falan mesajlar atmıştık ama koymamışlardı yeni haberim oldu bende başlıyorum
ben iki saat 15 dakikadır veriyorum birazdan çıkıcam şuan durum ne acaba bilen varmı diğerlerine bakıpta vakit kaybetmek istemiyorum bakan varmı bu arada konunun ismini kanal d deki anket yapılsa belki daha çok dikkat çeker şimdi kim kiminle yakışıyoru belki merak edipte bakmayabilirler ankette efe olduğu dikkat çekilirse hemen girerler
bende oylama amaciyla geldim buraya. hizlanmamiz gerek suan cok yavasiz. dünkü formumuza girelim hadi nerdesiniz bir dakkikada 1000 fark atan ae'cilerimizi daghan'cilarimizi efe'cilerimiz görmek istiyorum hadi bakalim
anketin ne zaman bitecegi belli degil kesin tarih yok benim bildigim. ama heran kapanabilir bu bir hafat sürebilir bir 3-4 gün sürebilir 1-2 hafta falan sürebilir yani hersey olabilir. ama n'olur oylara devam yanliz birakmiyalim efsane askimizi farki kapatma pesindeler biz hizima devam edersek dengede tutarsak önde olusumuzu korursak gecemezle ama böyle iki üc kisiyle olucak sey degil,dün nasilda isteyince bir anda 2 katina fark attik eee o zaman bunu yapabiliyorsak iyce bir kazik atmaya neden yoksunuz ?