Aslı&Güven çiftinin oranı bir anda yükseldi anlaşılan çok hıs yaptılar.Lütfen bizde oy vermeye devam edelim.Hatta eskisinden daha sık verelim.
asnes
Konu: Geri: Kanal D Anketi C.tesi Tem. 31, 2010 7:54 am
kesinlikle biz dünde 2.148.445 dik şimdide çok hızlı olmalıyız
cakocakmak11
Konu: Geri: Kanal D Anketi C.tesi Tem. 31, 2010 8:42 am
Efe-Aslı'nın Oyu Yavaş Artmaya Başladı Kazandık Havasına Girdik Şöyle Bi 5 Milyon Yapsak Ümitleri Tükenicek Hadi Arkadaşlar Herkez Yüklense Hemen Olur Zaten Dağhan Aşkına
hiçkimse
Konu: Geri: Kanal D Anketi C.tesi Tem. 31, 2010 9:45 am
AG'ciler bu hızla giderse bizi geçer.
Nehir94
Konu: Geri: Kanal D Anketi C.tesi Tem. 31, 2010 9:47 am
Konu: Geri: Kanal D Anketi C.tesi Tem. 31, 2010 10:22 am
Aslı-Efe : 2.162.910
cnqzzz
Konu: Geri: Kanal D Anketi C.tesi Tem. 31, 2010 10:24 am
hadi qençlik beraber yüklenmezsek olmaz bize kafa tutamasınlar:D!é!!!
BDG
Konu: Geri: Kanal D Anketi C.tesi Tem. 31, 2010 10:27 am
Bu anket ne zaman bitiyo acaba ?
Hadi arkadaşlar, bastıralım da Orjinal Aşk'ın gücünü görsünler !!
BLaSTeR
Konu: Geri: Kanal D Anketi C.tesi Tem. 31, 2010 10:41 am
arkadaşım senaryoyu bu ankete göre yazacak halleri yok,efe gelince aslı-efe aşkı olmak zorunda zaten..bırakın bari burda sevinsin garibanlar
hiçkimse
Konu: Geri: Kanal D Anketi C.tesi Tem. 31, 2010 10:45 am
BLaSTeR demiş ki:
arkadaşım senaryoyu bu ankete göre yazacak halleri yok,efe gelince aslı-efe aşkı olmak zorunda zaten..bırakın bari burda sevinsin garibanlar
Öyle ama AG'ciler kazanırsa galibiyet tutkusu ile biz kazandık yorumlarını okumak çok mu güzel olacak?
Ed'ac
Konu: Geri: Kanal D Anketi C.tesi Tem. 31, 2010 11:08 am
on yıl uğraşsalarda yetişemezler endişe yok xd
asnes
Konu: Geri: Kanal D Anketi C.tesi Tem. 31, 2010 1:23 pm
yetişemezler ama çok ezici bi fark atmamız lazım 5.ooo.ooo (;
hiçkimse
Konu: Geri: Kanal D Anketi C.tesi Tem. 31, 2010 1:27 pm
Evet çok büyük bir fark atalım.
LeGoLaS
Konu: Geri: Kanal D Anketi C.tesi Tem. 31, 2010 1:45 pm
boşverin anketi onlar bizim gönlümüzün 1. leri aslı ve güvene verenler aşktan anlamıyor demektir
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: Kanal D Anketi C.tesi Tem. 31, 2010 3:07 pm
LeGoLaS demiş ki:
boşverin anketi onlar bizim gönlümüzün 1. leri aslı ve güvene verenler aşktan anlamıyor demektir
ainen doru sölemişsin
a.snmz
Konu: Geri: Kanal D Anketi C.tesi Tem. 31, 2010 4:16 pm
o kadar o veriyorum hala aynı yerde yaaa....
karamaça*
Konu: Geri: Kanal D Anketi C.tesi Tem. 31, 2010 4:21 pm
ya abartmayın dizi izleyicisi bile 2milyon değildir. herkes 1er kere oy verse yeter hem onları geçip geçmememiz mi önemli efenin geri dönmesi mi. buna kafa yormayın o kadar
a.snmz
Konu: Geri: Kanal D Anketi C.tesi Tem. 31, 2010 4:26 pm
güven hyranlarını anlamıyorm sanki sarp apak 1. sezondan bari k.y deymiş gibi davranıyorlar.diziyi sahiplenmişler resmen.aslı efeye aşkım derken ya da efe aslıya kuzu derken güven kimbilir nerde ve kimi dolandırmakla meşguldu...sarp apakla bi sorunm yok ama hayranlarına sinir oluyorum ya :)
karamaça*
Konu: Geri: Kanal D Anketi C.tesi Tem. 31, 2010 4:29 pm
güven hayranı olsunlar ona da tmm ama efeyi bi anda kötüleyip gelmesin demeleri saçma. bu diziye buraya kdr getiren karakter efedir
a.snmz
Konu: Geri: Kanal D Anketi C.tesi Tem. 31, 2010 4:35 pm
dizinin ana karekteri o zaten.yani onun çevresinde olanlar bunlar.tanıtmı fragmanında bile efe diyordu aslının saçını çektim vs...yani efeden bahsediyorlar ama onlar diziyi sahiplenmişler resmen istemiyorlar efeyi.sanki biz güvene bayılıyoruz ya...
karamaça*
Konu: Geri: Kanal D Anketi C.tesi Tem. 31, 2010 4:50 pm
aynen katılıorum :)
Nehir94
Konu: Geri: Kanal D Anketi C.tesi Tem. 31, 2010 4:55 pm
a.snmz demiş ki:
güven hyranlarını anlamıyorm sanki sarp apak 1. sezondan bari k.y deymiş gibi davranıyorlar.diziyi sahiplenmişler resmen.aslı efeye aşkım derken ya da efe aslıya kuzu derken güven kimbilir nerde ve kimi dolandırmakla meşguldu...sarp apakla bi sorunm yok ama hayranlarına sinir oluyorum ya :)
Aynen..
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: Kanal D Anketi C.tesi Tem. 31, 2010 5:25 pm
Nehir94 demiş ki:
a.snmz demiş ki:
Aynen..
tugce36
Konu: Geri: Kanal D Anketi C.tesi Tem. 31, 2010 5:30 pm
Nehir94 demiş ki:
a.snmz demiş ki:
Aynen..
aynen bende katiliyorum
a.snmz
Konu: Geri: Kanal D Anketi C.tesi Tem. 31, 2010 6:35 pm