Arkadaşlar facebookta Ceren Moray yani Su'nun gerçek hesabı ekli bende ve profiline Dağhanın çarşamba günü öğlen ve akşam saatlerinde 2. çekiminin olacağını yazmış Sarp Apak'ta ayrılacakmış bu sezon için 10 bölümlüğüne anlaşmışlar
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: Bir Bilgi C.tesi Tem. 31, 2010 12:09 pm
bilgi için saol link verirmisin
onur38xx
Konu: Geri: Bir Bilgi C.tesi Tem. 31, 2010 12:11 pm
ya link vereyimde saklamasını bilmiyorum Ceren Moray profiline yazmış profili gizliyse bilemem ama yinede yazayım linki
En son GadRofer tarafından C.tesi Tem. 31, 2010 12:31 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
onur38xx
Konu: Geri: Bir Bilgi C.tesi Tem. 31, 2010 12:31 pm
ya vallahi yapamadım resim koymayı falan kusura bakmayın isterseniz yazdıklarının hepsini kopyalayıp yazayım buraya yorumlarıyla birlikte
GadRofer
Konu: Geri: Bir Bilgi C.tesi Tem. 31, 2010 12:32 pm
Usta yorumları bende yazayım sana 1000000 tane
verdiğim site linkini düzelttim gir ordan yap koy buraya saklamasanda olur sora saklarlar
onur38xx
Konu: Geri: Bir Bilgi C.tesi Tem. 31, 2010 12:34 pm
vallahi yapamadım k.bakma kopyaladım ben yazdıklarını inanmak sana kalmış
Ceren Betül Moray Dağhan Külegeç'in 2. çekimi çarşamba günü öğle ve akşam saatlerinde :) 49 dakika önce · Yorum Yap · BeğenBeğenmekten Vazgeç · Görüşleri Gör (10)Görüşleri Gizle (10)
* * 3 kişi bunu beğendi. * o o Ceren Betül Moray sarp apak'ta bu sene 10 bölümlük filan anlaşmıştı yani diziden çıkacak o da . Herkese iyi seyirleeer:) 38 dakika önce · Beğen
BLaSTeR
Konu: Geri: Bir Bilgi C.tesi Tem. 31, 2010 12:34 pm
onur38xx demiş ki:
ya vallahi yapamadım resim koymayı falan kusura bakmayın isterseniz yazdıklarının hepsini kopyalayıp yazayım buraya yorumlarıyla birlikte