İyi geceler.. Arkadaşlar röportajı izleyenler bilir. Dağhan çekimleri için "haftaya diyor" ama sanırım o röportajın çekildiği tarih çok azıcık erken.. Çünkü yayımlandığı gün (dün) Dağhan'ın annesi Ayşe hanım'a "haftaya başlıyormuş çekimler" dediğimde "yarın başlıyor" dedi. (yani bugün) Bu gün çekimleri var
Dip not : "Orjinal adam kavak yellerine geri dönüyor !!" gibi bir grup var sanırım facebookda. Zamanında bana bilgileri veren Engin ve Altan abiyi sanki kendileri bizzat konuşup Kaynak Engin Asrağ & Altan Gördüm yazmışlar. Çok sinirlerim bozuldu elim ayağım boşaldı sinirden. Tamam yapabilirler ama bu bilgilerin altına biz bile yazmayıp onlar " ilk bizden duydunuz " yazıyorsa bilin ki bilgi hırsılığıdır.
Birde sayfanın kurucusu 125. bölümde gelmezse sayfayı kapatacağım demiş. Dua edelim de sözünde dursun değil mi 126. bölümde gelecek çünkü.. (belki 125. de azıcık görünebilir tabi..)
Teşekkür ederim. /CaTBoY
KAYNAK: KY sitesi resmi forumu .isteyenler için sayfanın screenshotını koyabilirim
o gereksiz insan benide silmişti sayfasından sırf grubuna reklam almak için yaptı biçok şeyi malum belli sayısı geçince reklam alabiliyor gruplar oda böyle yalan haber yaza yaza, çala çala işini götürdü. Kaynağını açıkla milleti kandırma diyincede engelledi beni tıfıl