Konu: Facebook'ta bi yazı buldum bi bakın Salı Ağus. 03, 2010 12:28 am
Müthişşş TÜYOLARR ( ALINTIDIR ) Paylaş Bugün, 01:43 gelelim haberlerimize... efe tahmin ettiğin gibi 126 da tam anlamıyla ortaya çıkacak,ama nasıl bir çıkma,öldü sandığınız birini,kardeşinizi, karşınızda görseniz napardınız? garibim mine yalancı çoban durumunda olup kimseyi inandıramazken sadece deniz inanacak mineye,ayrıca minenin denizi kıskanma durumu olabilirmiş,bazı olaylar gelişicekmiş sanırım güven aslı ilişkisine bel bağlamayın,güven efe karakteriyle çok az çekimlerde bulunacak bazı şeylerin değeri kaybettiğinizde daha iyi bilinirmiş ya, aslı efenin değerini artık daha iyi anlayacak, görecek ki efe aslında yerine başkasını koyamayacağı biri... su atakan barışmasının keyifli olacağı söyleniyor ve kavga ardından gelen bir barışma olabilirmiş bana gelen öm lerde,deniz mine ilişkisi ve gökhan horzumun yani senaristin diziden ayrılıp ayrılmadığını soranlar vardı,mesajlarımda sorun olduğu için öm atamadım... *evet senaryodan gökhan horzum çekildi,ayrıca taner abinin yönetmen koltuğunda oturuşuda bence çok yerinde olmuş,yönetmen gözünü sevdiğim birisidir... deniz ve mine kısmınada değinelim,ayrılsakta beraberiz diye bi söz vardır ya o deniz ve mine için geçerli işte,ayrılsalarda ayrılamayan bi çift onlar, eski günlerine dönecekler en kıza zamanda
barishtelli
Konu: Geri: Facebook'ta bi yazı buldum bi bakın Salı Ağus. 03, 2010 12:40 am
iyiymis de aman sacma sapan bı sekılde daghanı dızıye dahıl etmesınler de ne yaparlarsa yapsınlar soyle cok mantıklı duzgun bı sekılde dahil olsun diziye..
karamaça*
Konu: Geri: Facebook'ta bi yazı buldum bi bakın Salı Ağus. 03, 2010 12:44 am
paylaşm için saol
tugce36
Konu: Geri: Facebook'ta bi yazı buldum bi bakın Salı Ağus. 03, 2010 1:03 am
karamaça* demiş ki:
paylaşm için saol
nagihan
Konu: Geri: Facebook'ta bi yazı buldum bi bakın Salı Ağus. 03, 2010 1:03 am
inşallah yaa derdimize bak önce diziye dahil olsun diyoduk şimdide mantıklı bi şekilde dahil olsun diyoruz he bi de şu var inşallah en kısa zamanda dahil olur mesela 125. bölümde aniden karşımızda görsek onu süper olur ve ramazanda ara vermeseler şahsen ben 126.bölüme kadar bile sabredemiyorum çok özledim onu :) bu arada bişey daha söylemek istiyorum bu facebookta dağhan külegeç adına açılan onlarca hesap var ve dün bi tanesini ekledim ve dağhanın adını kötüye kullanıyolar bu çok kötü bişey birisi çıkıp ona inansa ve bana söylediklerini o kişiye söylese rezalat keşke sahte profilleri ortadan kaldırmanın bi yolu olsa eklememek bizim için bi çözüm belki ama inanıp ekleyenler açısından hoş olmuyo uzattım biraz farkındayım ama dün gece çok moralim bozuldu sildim o kişiyi doğal olarak tabi de işte ..........
BDG
Konu: Geri: Facebook'ta bi yazı buldum bi bakın Salı Ağus. 03, 2010 8:18 am
nagihan demiş ki:
inşallah yaa derdimize bak önce diziye dahil olsun diyoduk şimdide mantıklı bi şekilde dahil olsun diyoruz he bi de şu var inşallah en kısa zamanda dahil olur mesela 125. bölümde aniden karşımızda görsek onu süper olur ve ramazanda ara vermeseler şahsen ben 126.bölüme kadar bile sabredemiyorum çok özledim onu :) bu arada bişey daha söylemek istiyorum bu facebookta dağhan külegeç adına açılan onlarca hesap var ve dün bi tanesini ekledim ve dağhanın adını kötüye kullanıyolar bu çok kötü bişey birisi çıkıp ona inansa ve bana söylediklerini o kişiye söylese rezalat keşke sahte profilleri ortadan kaldırmanın bi yolu olsa eklememek bizim için bi çözüm belki ama inanıp ekleyenler açısından hoş olmuyo uzattım biraz farkındayım ama dün gece çok moralim bozuldu sildim o kişiyi doğal olarak tabi de işte ..........
Sahte profili şikayet edebilirsin, bir çok şikayet gelince profili izlemeye alıyorlar ve yaptığın şikayet doğru bulunursa kişi siliniyor, ama tabi tekrar hesap açabilir, yani tam olarak ortadan kaldırmak imkansız.
-.-Yagmur-.-
Konu: Geri: Facebook'ta bi yazı buldum bi bakın Salı Ağus. 03, 2010 8:43 am
Efenin geliş senaryosunu sağlam ve akıllıca yazmalılar yoksa hem izleyici kaybederler hem de dizi saçmalamaya bşlar umarım gelişide kndi gibi orjinal geliş olur :))
dağhOKan
Konu: Geri: Facebook'ta bi yazı buldum bi bakın Salı Ağus. 03, 2010 8:47 am
-.-Yagmur-.- demiş ki:
Efenin geliş senaryosunu sağlam ve akıllıca yazmalılar yoksa hem izleyici kaybederler hem de dizi saçmalamaya bşlar umarım gelişide kndi gibi orjinal geliş olur :))
morga girip çıkan bir cenaze pardon aslı nasıl saçma gelmiyor ise buda öyle gelmez izleyiciye
efeci çocuk
Konu: Geri: Facebook'ta bi yazı buldum bi bakın Salı Ağus. 03, 2010 8:52 am
bencede
erdemast
Konu: Geri: Facebook'ta bi yazı buldum bi bakın Salı Ağus. 03, 2010 9:08 am
nagihan demiş ki:
Müthişşş TÜYOLARR ( ALINTIDIR ) Paylaş Bugün, 01:43 gelelim haberlerimize... efe tahmin ettiğin gibi 126 da tam anlamıyla ortaya çıkacak,ama nasıl bir çıkma,öldü sandığınız birini,kardeşinizi, karşınızda görseniz napardınız? garibim mine yalancı çoban durumunda olup kimseyi inandıramazken sadece deniz inanacak mineye,ayrıca minenin denizi kıskanma durumu olabilirmiş,bazı olaylar gelişicekmiş sanırım güven aslı ilişkisine bel bağlamayın,güven efe karakteriyle çok az çekimlerde bulunacak bazı şeylerin değeri kaybettiğinizde daha iyi bilinirmiş ya, aslı efenin değerini artık daha iyi anlayacak, görecek ki efe aslında yerine başkasını koyamayacağı biri... su atakan barışmasının keyifli olacağı söyleniyor ve kavga ardından gelen bir barışma olabilirmiş bana gelen öm lerde,deniz mine ilişkisi ve gökhan horzumun yani senaristin diziden ayrılıp ayrılmadığını soranlar vardı,mesajlarımda sorun olduğu için öm atamadım... *evet senaryodan gökhan horzum çekildi,ayrıca taner abinin yönetmen koltuğunda oturuşuda bence çok yerinde olmuş,yönetmen gözünü sevdiğim birisidir... deniz ve mine kısmınada değinelim,ayrılsakta beraberiz diye bi söz vardır ya o deniz ve mine için geçerli işte,ayrılsalarda ayrılamayan bi çift onlar, eski günlerine dönecekler en kıza zamanda
Güven karakterimi çekimlerde daha az bulunacak yoksa Efe mi çekimlerde daha az bulunacak bunun cevabını bir arkadaşımız verirse çok sevinirim İnşallah Güven karakteri çekimlerde daha az bulunur
Dağhan başrol olacak çünkü
Cevap bekliyorum arkadaşlar
esqimmm
Konu: Geri: Facebook'ta bi yazı buldum bi bakın Salı Ağus. 03, 2010 9:14 am
inş. bunlar dorudur çünkü biz eski kavak yellerimizi özledik ...
KYGSZdaghan
Konu: Geri: Facebook'ta bi yazı buldum bi bakın Salı Ağus. 03, 2010 9:22 am
cok merak ediorm ya nası bi senaryoyla döncek kafamda bi senedir deişik deişik şeyler kuruyorum artık görücez
ebosum
Konu: Geri: Facebook'ta bi yazı buldum bi bakın Salı Ağus. 03, 2010 9:25 am
keşke hazır olan bölümleri çöpe atsalarda haftaya hemen efeli bölümü verseler yaaaa
eda__efeci
Konu: Geri: Facebook'ta bi yazı buldum bi bakın Salı Ağus. 03, 2010 9:34 am
erdemast demiş ki:
nagihan demiş ki:
Güven karakterimi çekimlerde daha az bulunacak yoksa Efe mi çekimlerde daha az bulunacak bunun cevabını bir arkadaşımız verirse çok sevinirim İnşallah Güven karakteri çekimlerde daha az bulunur
Dağhan başrol olacak çünkü
Cevap bekliyorum arkadaşlar
benim daha önce duyduguma göre güvenle efe bir iki bölüm oynayacak sonra güven diziden cıkacak o yüzden arkadas böyle demiş galiba:)))
yqmur
Konu: Geri: Facebook'ta bi yazı buldum bi bakın Salı Ağus. 03, 2010 9:58 am
bu yazdıkların doğru olabilir mantıklı şeyler çünkü 126 da inşallah gelir sabrımız kalmadı çünkü
nagihan
Konu: Geri: Facebook'ta bi yazı buldum bi bakın Salı Ağus. 03, 2010 10:34 am
yqmur demiş ki:
bu yazdıkların doğru olabilir mantıklı şeyler çünkü 126 da inşallah gelir sabrımız kalmadı çünkü
keşke 125 te dönse 126ya kadar ile sabredemiyorum açıkçası
ßUrCU
Konu: Geri: Facebook'ta bi yazı buldum bi bakın Salı Ağus. 03, 2010 12:59 pm
KYGSZdaghan demiş ki:
cok merak ediorm ya nası bi senaryoyla döncek kafamda bi senedir deişik deişik şeyler kuruyorum artık görücez
Aynen..Çok haklı bi sebebi olmalı
GadRofer
Konu: Geri: Facebook'ta bi yazı buldum bi bakın Salı Ağus. 03, 2010 1:35 pm
Usta Dağhan göründüğünde sağlam duygusal bi müzik şart bi kere dimi .D ?
anchovy
Konu: Geri: Facebook'ta bi yazı buldum bi bakın Salı Ağus. 03, 2010 2:27 pm
126.bölümü ne zaman verecekler asıl önemli olan o şu ramazan arası denilen saçmalığı yapmasınlar yaa kesinlikle ne o öyle sömestr tatili gibi
Ezqi~ferman
Konu: Geri: Facebook'ta bi yazı buldum bi bakın Salı Ağus. 03, 2010 2:31 pm
2 hafta sonra perşembe 19 Ağustos
karamaça*
Konu: Geri: Facebook'ta bi yazı buldum bi bakın Salı Ağus. 03, 2010 4:08 pm
efe gelmeden tatile girerlerse çok kötü olur . 1ay daha mı beklicez ya. iice devlet meselesi yaptılar. hevesimizi kursağımızda bırakıolar. getirin işte amma uzattınız
logan35
Konu: Geri: Facebook'ta bi yazı buldum bi bakın Çarş. Ağus. 04, 2010 11:57 am
125 te tahmin ediyorum olacak arkadaşlar
efeci çocuk
Konu: Geri: Facebook'ta bi yazı buldum bi bakın Çarş. Ağus. 04, 2010 12:07 pm
kaçıncı bölümde görünür bilmem ama bildiğim tek birşey var dönüşe az kaldı
efemmutfak2
Konu: Geri: Facebook'ta bi yazı buldum bi bakın Çarş. Ağus. 04, 2010 12:13 pm
ay gelsın artık dayanamıyorum artık a:D
efemmutfak2
Konu: Geri: Facebook'ta bi yazı buldum bi bakın Çarş. Ağus. 04, 2010 1:39 pm
barishtelli demiş ki:
iyiymis de aman sacma sapan bı sekılde daghanı dızıye dahıl etmesınler de ne yaparlarsa yapsınlar soyle cok mantıklı duzgun bı sekılde dahil olsun diziye..