Konu: Efenin Geri Dönüşü Nasıl Olucak ? Perş. Ağus. 05, 2010 11:32 am
bence hafızasını kaybetmiş bi şekilde geri dönücek...
€f€^mm
Konu: Geri: Efenin Geri Dönüşü Nasıl Olucak ? Perş. Ağus. 05, 2010 11:37 am
bence bu hafıza olayları cok duyuldu bilmiorum aa bence hiç beklemdiqiimiz bi senaryo olabilri seyirciyi şaşırtıcak bişey vay be dedirticek bişey ama hafıza kaybı olursa aa ben tahmin etmiştm demiştim dienler olur ben bunun basit kalıcqnı düşünüorum..
mhe_25
Konu: Geri: Efenin Geri Dönüşü Nasıl Olucak ? Perş. Ağus. 05, 2010 11:39 am
eet ama tek yöntem o bence yha yoksa saçma olur..
ICEMANKIMI
Konu: Geri: Efenin Geri Dönüşü Nasıl Olucak ? Perş. Ağus. 05, 2010 11:39 am
çoooooook basit olur gerçekten senaristler napıcak acaba
mhe_25
Konu: Geri: Efenin Geri Dönüşü Nasıl Olucak ? Perş. Ağus. 05, 2010 11:42 am
ICEMANKIMI demiş ki:
çoooooook basit olur gerçekten senaristler napıcak acaba
basit olur dediğin gibi ama senaristler kolay yol olarak bunu görmüş olabilirler ya da bizim beklemediğimiz ilginç bir senaryoyla çıkar amaaaan saçmalanmasında ne olursa olsun :)
€f€^mm
Konu: Geri: Efenin Geri Dönüşü Nasıl Olucak ? Perş. Ağus. 05, 2010 11:43 am
ben burda işte j,kavak yelleri klasiğinden sapmalarını bekliyorum yani mesela aslı morga götürüldüqünde herkes biliordu yaşıcaqnı sonra minenin kalbi durduqunda herkes mineye bişey omucaqını ama bebeğin ölüceini biliodu bu bir kavak yelleri klasği güvenn gidiorum diyipte gitmiceqini hepimiz biliorduk ama efenin olayı baska olmalı bence tam bir şok olmalı herkese inanmıorum dedrtmeli orjinal bir dönüş olmalı..
mhe_25
Konu: Geri: Efenin Geri Dönüşü Nasıl Olucak ? Perş. Ağus. 05, 2010 11:52 am
aynen klasiğin dışına çıkılmalı bencede..
KYGSZdaghan
Konu: Geri: Efenin Geri Dönüşü Nasıl Olucak ? Perş. Ağus. 05, 2010 12:08 pm
adamların da işi zor be
prince_of_persia
Konu: Geri: Efenin Geri Dönüşü Nasıl Olucak ? Perş. Ağus. 05, 2010 12:23 pm
İYİ DE ARKADSLAR ne yapabılır ler dı mecburen hafızası kayıp olcak yoksa kac sene boyunca nerdeydınde sımdı mı aklına geldı hem oyle yapsalar sacma asıl olur nıye cunku bızım bıldıgımız efe ne yapar eder sevdıklerını ucunda ölüm de olsa görürdu o yuzden klasık ama mantıklı olan hafısa kaybı olması gerek
hilalay
Konu: Geri: Efenin Geri Dönüşü Nasıl Olucak ? Perş. Ağus. 05, 2010 12:36 pm
fragmanda kalbinin üstndeki aslı dövmesine o kadar garip bakıyo ki bnce hafızası kayıp ve o aslının kim olduğunu merak ediyr.
anmeselesi
Konu: Geri: Efenin Geri Dönüşü Nasıl Olucak ? Perş. Ağus. 05, 2010 12:47 pm
eger mantikli düsünürsek bence, efenin gelisi sok olmali ama kimsede inanmamalii...
yani ilk birisi görücek onu...
ozaman kim uygun olurr, minee...
mine görür kimse inanmaz aralari gine acilir ama elinde sonunda efeyle karsilastirirr..
aslida kafadan manyak olurr xD
€f€^mm
Konu: Geri: Efenin Geri Dönüşü Nasıl Olucak ? Perş. Ağus. 05, 2010 1:49 pm
evet haklısınız arkadaşlar hafıza kaybı mantıklı geliyor ama bence alışılmış bir durum yani beklenenden daha farklı bir senaryoda olabilr dedim yani bu tabiki efe herseyi bile bile 4 yıl yan gelip yatmış demek olmuyor belki büyük ve önemli sorunlar vardı yinede bunlar senaristlerin işi ama bana hafıza kaybından daha ilgi çekici olaylar olması gerekir gibi geliyor..
anchovy
Konu: Geri: Efenin Geri Dönüşü Nasıl Olucak ? Perş. Ağus. 05, 2010 2:11 pm
yaw belkide yeni aklanmıştır sonrada bunca yıl geçti nasıl çıkıcam karşılarına diye düşünüyodur v.s.
yoksa kimlik değiştirecek hali yok heralde
worth trying
Konu: Geri: Efenin Geri Dönüşü Nasıl Olucak ? Perş. Ağus. 05, 2010 2:35 pm
kesinlikle onceden tahmin edilen bise olursa basitlesir gidisat cunku cogu bolumde ne olcagini kestirebilioduk eger efenin donusude hafiza kaybi gibi bi ndn olrsa gercktn hafif kalir
karamaça*
Konu: Geri: Efenin Geri Dönüşü Nasıl Olucak ? Perş. Ağus. 05, 2010 2:54 pm
iide bizim gibi pür dikkat izleyen seyirciler oldukça her şey tahmin edilebilir.. senaristler napsın ki bizi şaşırtmak için? ztn iki seçenek var ya hafızası kayp olcak yada kayıp olmcak. çok şaşırcak bişi yok yani
Burak
Konu: Geri: Efenin Geri Dönüşü Nasıl Olucak ? Perş. Ağus. 05, 2010 2:56 pm
ben daha once demistim 125 de gelecek die gören ler vardır belki
alemdarmert
Konu: Geri: Efenin Geri Dönüşü Nasıl Olucak ? Perş. Ağus. 05, 2010 6:28 pm
deniz 124.bölümde kamersaını satıyor efe bunu alıyor ve deniz alanın kim oldğnu merak edince efe diyor vs vs
esqimmm
Konu: Geri: Efenin Geri Dönüşü Nasıl Olucak ? Perş. Ağus. 05, 2010 7:47 pm
baska bi açıklama yabsa aslı asla affetmez neden aramadın dieee aklanmayı bekledim dese bile aslı dinlemez
hilalay
Konu: Geri: Efenin Geri Dönüşü Nasıl Olucak ? Cuma Ağus. 06, 2010 10:06 am
hafızasının kayıp olması daha mantıklı bnce,aksi takdrde kolay kolay affetmzler onu
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: Efenin Geri Dönüşü Nasıl Olucak ? Cuma Ağus. 06, 2010 10:15 am