Konu: Bugünkü bölümdeki motosikletli Perş. Ağus. 05, 2010 11:18 pm
arkadaslar mine makas için adamı kovalarken kırmızı ısıkta arabanın camına dayandığında yanda bi motosikletli -ki fragmandaki efenin kıyafetlerine falan bnzettm - mineye doğru bakıyo, yeşil ışık yandığındaysa ilk göründüğü yerde diil arka taraftan dolanarak minenin yanından geciyo.
o efe olabilirmi yoksa ben "ilk mineye gözükücek" senaryosuna cok mu inanmısım :))
ama şimdi şöle olabilir, belki figürandır ama o sahneyi kullanabilirler, nasılki efenin tişörtünü asan adamı farketmeyen insanlar için ozamana flashback yaptılar,bundada mesela efe onların izini mineyi görerek bulucak olabilir ve izini bulup hikayesini anlattığında sonra bigün mineyi gördm bla bla die dvm edicek olabilir..
dağhOKan
Konu: Geri: Bugünkü bölümdeki motosikletli Cuma Ağus. 06, 2010 9:42 am
evet benimde o dikaktimi çekti o anda dedim acaba görecek mi
görmedi
%60 oydu ama bakalım çünkü beyaz tişört siyah motor ve kasklıydı o adam
EL!FF
Konu: Geri: Bugünkü bölümdeki motosikletli Cuma Ağus. 06, 2010 9:52 am
işte o sahne gercekten cok benzıyo
anmeselesi
Konu: Geri: Bugünkü bölümdeki motosikletli Cuma Ağus. 06, 2010 9:54 am
bence o degil...
hem o olsa cok sacma olur, efenin isi gücü yok yolda birisnin mi kac bölüm sonra hatirlicak
AHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
aklima gelmiskene efe diziye baska adla giricek sonucta hafizasini kaybetmis subu yani ona bir ad werilmistir oda kesinlikle efe degildirr...
XDDDDD
yqmur
Konu: Geri: Bugünkü bölümdeki motosikletli Cuma Ağus. 06, 2010 9:57 am
jenerik değişecek ve dağhan külegeç yazıcak yaa acaba kaçıncı sırada yazılacak
sari_engin16
Konu: Geri: Bugünkü bölümdeki motosikletli Cuma Ağus. 06, 2010 10:58 am
ben bu sahneyi izlerken aklıma direk efe olsaydı ne yapar ne eder alırdı o makası diye düşündüm.ve gelen tüyolarla (efenin arkadaşlarını takip edip onlara yardım etmesi) bağlayacak olursak adamın makası mineye vermesini efeye bağlamak mantıklı olur tabi tüyolar ne kadar doğru onu bilemem
melisae
Konu: Geri: Bugünkü bölümdeki motosikletli Cuma Ağus. 06, 2010 11:00 am
hiç dikkat etmemişim efe falan degildir o ya olsaydı gözümüze batırırlardır tims