Konu: Efe nin Neden Geri Döndüğü Belli Oldu C.tesi Ağus. 07, 2010 4:19 pm
Metin gazetede gördüğü haberle neye uğradığını şaşırdı
Kavak Yelleri'nde önemli bir gelişme yaşandı Metin, Efe'nin fotoğrafını gazetede görünce şoke oldu Çocuklarıyla vakit geçirmek için İstanbul'a giden Metin sabah kahvaltısında gazetede Efe ile ilgili bir haber gördü Haberde; Belgrad Ormanları'nda işlenen cinayetin asıl zanlısı Uğur Kolcu' un İzmir' de ele geçirildiği ve efe kaygısızın aklandığı yazıyordu Soluğu emniyette alan metin kardeşinin ölümüne neden olan Uğur la hesaplaştı
Böylece Efe nin de aklandığı için diziye döneceği ortaya çıktı. Artık aranmayan efe gönül rahatlığıyla arkadaşlarının arasına dönecek
Kaynak:Televizyon Gazetesi
Not:ilk defa başlık açıyorum yanlış birşey yaptıysam şimdiden kusura bakmasın kimse
askermt
Konu: Geri: Efe nin Neden Geri Döndüğü Belli Oldu C.tesi Ağus. 07, 2010 4:22 pm
Alakası yk bence
efeci çocuk
Konu: Geri: Efe nin Neden Geri Döndüğü Belli Oldu C.tesi Ağus. 07, 2010 4:25 pm
televizyon gazetesinde gördüm ve yazdım orda aynen bunlar yazıyor
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: Efe nin Neden Geri Döndüğü Belli Oldu C.tesi Ağus. 07, 2010 4:48 pm
askermt demiş ki:
Alakası yk bence
bencede yha böle bişi saçma olur :S
efeci çocuk
Konu: Geri: Efe nin Neden Geri Döndüğü Belli Oldu C.tesi Ağus. 07, 2010 4:51 pm
dönücek yazması efenin hafızasının yerinde olduğunu anlamına geliyor tabi doğruysa yazı
anmeselesi
Konu: Geri: Efe nin Neden Geri Döndüğü Belli Oldu C.tesi Ağus. 07, 2010 11:11 pm
efe nerden anliack kine sucsuz oldugnu...
sanki arkadasi ona dedi beklebne teslim olucaamm xDDD
ADaLı
Konu: Geri: Efe nin Neden Geri Döndüğü Belli Oldu C.tesi Ağus. 07, 2010 11:23 pm
vay çakall:DDD
poet92
Konu: Geri: Efe nin Neden Geri Döndüğü Belli Oldu C.tesi Ağus. 07, 2010 11:25 pm
valla bence doğru. bence hafızası felan gitmedi hiç çünkü gitseydi mutlaka yardıma ihtiyacvı olurdu hastane felan bu da doğrudan polis demek. bence kaza sonrası şoktaydı sonra arkadaşlarının iyi olduğunu görünce yakalanmamak için ortadan kayvoldu. kendine yeni bi hayat kurdu. arada arkadaşlarını takip ediodu fakat güven de gelince unutulduğunu anladı ve tamamen kayboldu ortadan. şimdi de aklandığı için artık rahat rahat dolaşabilecek hale gelicek ve bence ilk onu mine görücek. bunlar tamamen benim fikrim. bi fikrim daha var ki o da şu. ne şekilde olursa olsun döndü ya o bana yeter. hayatımda ilk defa bi dizinin reytingleri düşecek te yayından kaldırılacak diye korkuyorum. eninde sonunda bu dizi bitecek fakat umarım gittiği yere kadar gider.
esqimmm
Konu: Geri: Efe nin Neden Geri Döndüğü Belli Oldu Paz Ağus. 08, 2010 1:45 pm
yazılan tüyolara göre zaten efe dönecekdiii ama aslıyla güveni görünce vazgeçdiii die biliorum ama bir yandan da aklanıb ortaya çıkmayı bekliodu onları uzakdan izliodu yanlış mıyım:S
ki doruysam buna göre bu baslık doru paylaşım için tşk. ama tüyoların içinde zaten war bunlar
efeci çocuk
Konu: Geri: Efe nin Neden Geri Döndüğü Belli Oldu Paz Ağus. 08, 2010 2:05 pm
bende hep aynı şeyi söyledim hafıza kaybı yoktur dedim efe sever zamanında demiştim tabi kimse demesin ne zaman dedin diye konuyu bir sitede gördüm aslında bildiğimiz şey hepimizin ama ilk defa konu açtığım için yanlışımda olabilir diye düşünüyorum
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: Efe nin Neden Geri Döndüğü Belli Oldu Paz Ağus. 08, 2010 3:56 pm
yha %75 hafızası kayıptır bence :s
omer_gzbyk
Konu: Geri: Efe nin Neden Geri Döndüğü Belli Oldu Paz Ağus. 08, 2010 4:26 pm
bence efe bizimkılerı takıp fln etdiyordu hafızasını kaybetmıs olabilir ama tekrar yerıne geldı ve ugur un yakalandıgını duyunca ortaya çıktı sizce neden
poet92
Konu: Geri: Efe nin Neden Geri Döndüğü Belli Oldu Paz Ağus. 08, 2010 4:31 pm
EsmeR demiş ki:
yha %75 hafızası kayıptır bence :s
74 olmasın bu şaka kızma da yani bu kadar kesin konuşunca duramadım
efemmutfak2
Konu: Geri: Efe nin Neden Geri Döndüğü Belli Oldu Paz Ağus. 08, 2010 4:51 pm
poet92 demiş ki:
valla bence doğru. bence hafızası felan gitmedi hiç çünkü gitseydi mutlaka yardıma ihtiyacvı olurdu hastane felan bu da doğrudan polis demek. bence kaza sonrası şoktaydı sonra arkadaşlarının iyi olduğunu görünce yakalanmamak için ortadan kayvoldu. kendine yeni bi hayat kurdu. arada arkadaşlarını takip ediodu fakat güven de gelince unutulduğunu anladı ve tamamen kayboldu ortadan. şimdi de aklandığı için artık rahat rahat dolaşabilecek hale gelicek ve bence ilk onu mine görücek. bunlar tamamen benim fikrim. bi fikrim daha var ki o da şu. ne şekilde olursa olsun döndü ya o bana yeter. hayatımda ilk defa bi dizinin reytingleri düşecek te yayından kaldırılacak diye korkuyorum. eninde sonunda bu dizi bitecek fakat umarım gittiği yere kadar gider.
evet katlıyorum ınsalalh
pinar55
Konu: Geri: Efe nin Neden Geri Döndüğü Belli Oldu Paz Ağus. 08, 2010 4:51 pm
bence de efenin hafızası gitmedi yoksa efe denizi kenara çekmezdi deniz deniz kenarındaydı ve arkadaşlarını o kurtardı ...
yqmur
Konu: Geri: Efe nin Neden Geri Döndüğü Belli Oldu Paz Ağus. 08, 2010 5:33 pm
ya bnce hafızası kayıp değil belki önceden kaybetmiştir snra geri glmiş olabilr ama bnce değil çünkü efe gleden önce tüm pürüzleri ortadan kaldırıyorlar bunun en iyi örneği uğurun teslim olması efenin hafızası kayıp olursa denizi aslıyı mineyi vs. hatırlamaz neler yaşandığını buda efenin onları sevmesini güçleştirir mesela birisi evlatlık olduğunu öğreniyor ve gerçek anne babasını görüyor onlara alışması çok zor olabilir hatta anlaşamayabilir bu da onun gibi bişey bi gün tanımadığın kişilerle karşılaşıyosun ve onlar sana biz snn arkadaşlarınız diyor ? bu durumda ne yapabilirsin hiç bişey olmamış gibi onlarlamı dönersin yoksa kndi kurduğun düzene dewammmı edersin
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: Efe nin Neden Geri Döndüğü Belli Oldu Paz Ağus. 08, 2010 8:56 pm
yqmur demiş ki:
ya bnce hafızası kayıp değil belki önceden kaybetmiştir snra geri glmiş olabilr ama bnce değil çünkü efe gleden önce tüm pürüzleri ortadan kaldırıyorlar bunun en iyi örneği uğurun teslim olması efenin hafızası kayıp olursa denizi aslıyı mineyi vs. hatırlamaz neler yaşandığını buda efenin onları sevmesini güçleştirir mesela birisi evlatlık olduğunu öğreniyor ve gerçek anne babasını görüyor onlara alışması çok zor olabilir hatta anlaşamayabilir bu da onun gibi bişey bi gün tanımadığın kişilerle karşılaşıyosun ve onlar sana biz snn arkadaşlarınız diyor ? bu durumda ne yapabilirsin hiç bişey olmamış gibi onlarlamı dönersin yoksa kndi kurduğun düzene dewammmı edersin
öle ama eğer o arkadaşlarının düzenine uymassa arkadaşları onun düzenine uyarlar
dağhancı maviş
Konu: Geri: Efe nin Neden Geri Döndüğü Belli Oldu Paz Ağus. 08, 2010 9:07 pm
dönüoyha artık gerisi önmli deql:D
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: Efe nin Neden Geri Döndüğü Belli Oldu Paz Ağus. 08, 2010 9:24 pm
dağhancı maviş demiş ki:
ainen öle
sarah
Konu: Geri: Efe nin Neden Geri Döndüğü Belli Oldu Paz Ağus. 08, 2010 10:54 pm
ewt bencedee dönüyooo ya o dolandırıcıda gidiyo ya süper işte
efeci çocuk
Konu: Geri: Efe nin Neden Geri Döndüğü Belli Oldu Ptsi Ağus. 09, 2010 7:43 am
sözleri tekrar tekrar dinledim fragmanda hafıza kaybı gibi gelmedi bana abisine ve arkadaşlarını özlüyormuş ve karşılarına çıkacak cesareti bulamıyormuş gibi geldi bana
-bsSra-
Konu: Geri: Efe nin Neden Geri Döndüğü Belli Oldu Salı Ağus. 10, 2010 6:33 am
EsmeR demiş ki:
dağhancı maviş demiş ki:
ainen öle
:ponpon: Aynennnnn
l0stdewil
Konu: Geri: Efe nin Neden Geri Döndüğü Belli Oldu Salı Ağus. 10, 2010 9:52 am
arkadaşım dediklerin doğru hatta video bile katmışlar internete