dizifilmdn alıntıdır ne kadar doğru bilmiyorum ama boş olan biri gidip eğer doğruysa resim çekerse çok güzel olur
*myaprak* Yarın (8 ağustos)beşiktaş akaretlerde sabah 9dan aksama kadar cekim olcakmıs cocuktan ögrendim..gitmek isteyene duyurulur..Havalar öyle sıcakki hiç dışarı çıkılcak gibi degil o yüzden ben gidemicem...
Daha önce bahsetmiştim şu facede beni ekleyen kişiden.Kavak yellerinde oynayacagını yazmıstı şimdide kavak yelleri start yazmıs.Çekimleri başlamış yani.msj attım konuk oyuncu mu olcaksın yoksa sezon sonuna kadar kalıcak mısın diye.belli degil seyircinin tepkisi iyi olursa devam edebilir dedi.şimdi rolunu sordum bakalım cevap vericek mi.. arka sıradakileri izleyenleriniz varsa tanırlar,orda oynamış ben o diziyi hiç izlemedigim için tanımıyorum kendisini.. İsmi Mehmet Çelik...
cevap geldi..kızlardan birine takılcakmış,tahminim dogru cıktı
ARKADAŞLAR MÜMKÜNSE GİDİP Bİ BAKIN FOTOĞRAF MAKİNENİZİDE UNUTMAYIN
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: tüyo C.tesi Ağus. 07, 2010 9:05 pm
hmms paylaşım için teşekkürler
logan35
Konu: Geri: tüyo C.tesi Ağus. 07, 2010 9:46 pm
haber doğruda bu tüyo deil yarın bende gidicem çekimlere makina yok maalesef
karamaça*
Konu: Geri: tüyo C.tesi Ağus. 07, 2010 9:47 pm
bu çocuğu biliorum arka sıradakilerden paylaşm için saol
~ ♥Roshy ♥ ~
Konu: Geri: tüyo C.tesi Ağus. 07, 2010 9:47 pm
EsmeR demiş ki:
hmms paylaşım için teşekkürler
tugce36
Konu: Geri: tüyo C.tesi Ağus. 07, 2010 9:54 pm
paylaşım için tşk
poet92
Konu: Geri: tüyo C.tesi Ağus. 07, 2010 11:35 pm
ya bu ne kaç kişi girio diziye sinir oldum ya
dogo
Konu: Geri: tüyo C.tesi Ağus. 07, 2010 11:36 pm
hay tüyonuza
esqimmm
Konu: Geri: tüyo Paz Ağus. 08, 2010 1:43 pm
şey sanırım bu sezon finalinde öldürülen çocuk kereme herşeyi ispiyonlayan çocuk
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: tüyo Paz Ağus. 08, 2010 1:55 pm
esqimmm demiş ki:
şey sanırım bu sezon finalinde öldürülen çocuk kereme herşeyi ispiyonlayan çocuk
ewt o
esqimmm
Konu: Geri: tüyo Paz Ağus. 08, 2010 2:08 pm
EsmeR demiş ki:
esqimmm demiş ki:
arka sıradakiler de sezon finalin de ölen çocuk erkan rolündeydi kime takılıcak merak ettim bence mineye takılır
poet92
Konu: Geri: tüyo Paz Ağus. 08, 2010 10:04 pm
takılmasın ya gitsin kendi nereye gidiosa benim dizime efe den başka biri gelmesin geliosa 2-3 bölümlüğüne gelsin ya. vallahi çok korkuyorum dizinini içine edecekler diye.
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: tüyo Paz Ağus. 08, 2010 10:18 pm
poet92 demiş ki:
takılmasın ya gitsin kendi nereye gidiosa benim dizime efe den başka biri gelmesin geliosa 2-3 bölümlüğüne gelsin ya. vallahi çok korkuyorum dizinini içine edecekler diye.
naabsınlar başka senaryo bulamıolar artık
poet92
Konu: Geri: tüyo Paz Ağus. 08, 2010 10:29 pm
elinde efe gibi bi adam varken nası senaryo bulamazlar ya otursam akşama kadar ben yazarım vallahi
esqimmm
Konu: Geri: tüyo Ptsi Ağus. 09, 2010 11:56 am
saçmalarlarsa izleyici kaybedicekler artık ben zaden deniz aslıyı aldattııından beri izlemiodum şimdi efe dönücek sevdasına izlemeye basladım yine saçmalarlarsa benden yine pes arkadaş şimdi de dağhan yeni dizilerde rol alsın dien site açarım bu kez de bunun için çırpınırım olmaz böle şeyyy !