Konunun ilk mesajı :
Yeni kuzenimle konustum acayip tuyolar aldim cok kotu ama (((((((( Simdi ilk Efeyle Guven karsilasacak, bunlar arkadas olacakmis. Efe Guveni yemege davet edecek .. tabi kotu olanda Aslida geliyormus. Hepsi habersiz bunun Efe oldugundan. Efenin zaten havisazi gitmis ((((( Hatta Efe evliymis, Asli onu gorunce sasiracakmis ama sevinecek - sadece bulduguna artik ona asik degilmis :'(((((((
Bu kesin olan tuyolar. Senaristler gelecegide planlamis ama daha kesin degilmis, ama soyle dusuyorlarmis.
Asli Guvenin onu aldattigini ogrenecek, kendini odalara kapatacak. Ordan son umudu Efede bulacak, ama her an aklinda Guven olacak. Bunu Efe anliyacak ve ayrillacak
Ordan bir barisik, bir ayri geceek uzun bir sure. Finalede sey yapmayi dusunuyorlar, tum herkes kendi yolunu (
Efe izmire gidecekmis. Mine almanyaya donecekmis. Asli bir bar acacakmis istanbulda. Denizse filmim cekecekmis.
Senaristler boyle yapmak istiyormus suan, bir baska senaryoda varmis, ama buyuk ihtimal bunu diyorlarmis - umarim fikirleri degisir AE olmali ((
Arkadaslar bunu yazan kiz almanyda yasiyormus ve suana kadar KY hakkinda Söyledikleri Hepsi Tutmus.. Ben Dizifilm.comun Yalancisiyim... ALINTIDIR