halil ve atakana işyeri sağlayan nancy'nin yanında çalışıyormuş efe. O motorda bu işle ilintili dağıtım falan. Bu arada efede hafıza yok gitmiş. Halil ve atakanın dükkanına birkaç parça birşey göndermesini istiyor nancy. Bu sırada halil dükkanda yalnız pas pas çekiyor. Efe dükkana gidiyor birader nancy hanım gönderdi bunları buraya bırakıyorum. Halil paspastan kafasını kaldırmadan Tamam efe sağol diyor. Efe anlamsız bakıyor tabii efe kim ya diye. Umursamıyor ve çıkıyor. Halil kısa süreli bi dumur yaşadıktan sonra Efe diye bağırıyor arkasından koşuyor ama efe motoruna binip uzaklaşıyor. Bunu atakana anlattığında ise tabiki inanmıyor. Halil de benzettiğini düşünüyor. Bu şekilde efe yavaş yavaş karakterlere görünmeye başlıyor. 126. bölümde de güvenle bir kavga esnasında tanışıyor onu korurken. Güven ilk baş tanımıyor ama daha sonra su'yun evinde gazetedeki haberi görüyor ve o tanıştığı adamın efe olduğunu anlıyor. Kimseye söylemior tabiki efe'yle de görüştüğünde çaktırmadan bilgi almaya çalışıyor. Ama efenin hafızasını kaybettiğini anlıyor. Kimseye bu durumu anlatmıyor. Zaten güvenin gidiş bileti de bu olaya dayanıyor. Efe görmesine rağmen kimseye anlatmadğı için herkes sırtını dönüyor. Ve Güven gidiyor.
ALINTIDIR
efemmutfak2
Konu: Geri: Yeni Bir Tüyo Ptsi Ağus. 09, 2010 10:45 am
oh ya bu guzel ıste teşekkürler paylasım ıcın
hiçkimse
Konu: Geri: Yeni Bir Tüyo Ptsi Ağus. 09, 2010 10:49 am
Beğendim bunu.
anchovy
Konu: Geri: Yeni Bir Tüyo Ptsi Ağus. 09, 2010 10:51 am
efemmutfak2 demiş ki:
oh ya bu guzel ıste teşekkürler paylasım ıcın
rica ederim
elegen
Konu: Geri: Yeni Bir Tüyo Ptsi Ağus. 09, 2010 10:53 am
paylaşım için teşekkürler. mantıklı olabilir belki
cnqzzz
Konu: Geri: Yeni Bir Tüyo Ptsi Ağus. 09, 2010 10:53 am
çoq qüzelmiş!!!!
askermt
Konu: Geri: Yeni Bir Tüyo Ptsi Ağus. 09, 2010 10:58 am
artık kafam öle karıştıki herkez kafasına göre tüyo uyduruyor 125.bölümü bekleyip izledikten sonra rahatlıcam ve bu tiyolara inanmıyorum
anchovy
Konu: Geri: Yeni Bir Tüyo Ptsi Ağus. 09, 2010 10:58 am
rica ederim bilmiyorum bana çok mantıklı geldi kaldı ki güvenden bunu beklerim egoistce bunu kimseye söylemeyecek ve öğrendiklerinde yalnızca aslı değil diğerleride nefret edecek ondan
mrnda35
Konu: Geri: Yeni Bir Tüyo Ptsi Ağus. 09, 2010 11:00 am
böyle olursa süper olur yaa zaten güven üçkağıtçı hep bunu da yapar beklerm ondan efe de aslıya brz çekidüzen verir umarım
efeci çocuk
Konu: Geri: Yeni Bir Tüyo Ptsi Ağus. 09, 2010 11:01 am
nerden bu bilgi
efemmutfak2
Konu: Geri: Yeni Bir Tüyo Ptsi Ağus. 09, 2010 11:03 am
mrnda35 demiş ki:
böyle olursa süper olur yaa zaten güven üçkağıtçı hep bunu da yapar beklerm ondan efe de aslıya brz çekidüzen verir umarım
evet katılıyorum aslının cceki dusene ihtiyacı cok var bnce
anchovy
Konu: Geri: Yeni Bir Tüyo Ptsi Ağus. 09, 2010 11:06 am
efeci çocuk demiş ki:
nerden bu bilgi
resmi forumdan alıntı
Misafir Misafir
Konu: Geri: Yeni Bir Tüyo Ptsi Ağus. 09, 2010 11:13 am
Insallah Öyledir Zaten Diyorlar Efe Asli icin Dönüyor 125.Bölümde Bizimle Karsilascakmis. 126.da Arkadsalri ve Ailesiyle. .
yqmur
Konu: Geri: Yeni Bir Tüyo Ptsi Ağus. 09, 2010 11:15 am
ya herkes bişeyler uyduruyor ya kime inanacağımı bnde bilmiyorum
efeci çocuk
Konu: Geri: Yeni Bir Tüyo Ptsi Ağus. 09, 2010 11:16 am
nedense bana bu tüyolar inandırıcı gelmiyor düşünsenize efe gibi birinin dönüşünün nasıl olacağını herkes biliyor ve birbirine söylüyor saçma geldi bana öyle bir dönüş olmalıki efeye yakışan bir dönüş gidişi suskun oldu ama dönüşü muhteşem olmalı efenin
melisae
Konu: Geri: Yeni Bir Tüyo Ptsi Ağus. 09, 2010 11:37 am
bana bu cok mantıklı geldi
tugce36
Konu: Geri: Yeni Bir Tüyo Ptsi Ağus. 09, 2010 11:40 am
PAYLASIM ICIN TESEKKÜRLER INS OLUR CÜNKÜ MANTIKLI
RaskolNikov
Konu: Geri: Yeni Bir Tüyo Ptsi Ağus. 09, 2010 11:54 am
İçlerinde okuduklarım arasında en mantıklısı bu çünkü bir yerden yollarınıkesiştirmeleri lazım efeyle arkadaşlarının
anko
Konu: Geri: Yeni Bir Tüyo Ptsi Ağus. 09, 2010 4:42 pm