Konu: Sarp Apak Transfer Oluyor Salı Ağus. 10, 2010 8:50 am
Ekranda yeni sezon transferlerle açıldı Yeni sezonda reyting kurbanı olmak istemeyen diziler, oyuncu transferleriyle yeşil sahaları aratmıyor.
Yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren eski diziler ile ilk defa seyircisiyle buluşmaya hazırlanan dizilerin oyuncu arayışı sürüyor. Proje aşamasında olan ve yeni sezonda başlayacak diziler, başrollerin dışında yan roller için de oyuncu transferleri yapıyor. Geçen sezon ‘Geniş Aile’de Şükufe’yi canlandıran Zuhal Topal’ın diziden ayrılmasından sonra reytinglerini düşürmek istemeyen yapımcı firma, ‘Melekler Korusun’ dizisinin ekranlara veda etmesiyle Rojda Demirer’i kadrolarına dahil etti.
KARABULUTLAR’A SARP APAK
Kavak Yelleri’nden ayrılacak olan Sarp Apak’ın ise yeni sezonda ekrana gelecek ‘Karamazov Kardeşler’in yerli versiyonu Karabulutlar’da oynaması bekleniyor. ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisine de Sumru Yavrucuk transfer oldu. ‘Umut Yolcuları’nda Özgür Özberk, ‘Bitmeyen Şarkı’ dizisinde de ‘Canım Ailem’in Mertcan’ı, Alpay Sayha rol alacak.
Bu haber yeni sitede gördüm kaynak televizyon gazetesi.
efeci çocuk
Konu: Geri: Sarp Apak Transfer Oluyor Salı Ağus. 10, 2010 8:56 am
bu haberi sabah gördüm resmi forumda yazdım sarp dağhan tartışması biter sarpın yeni dizisi sayesinde
esqimmm
Konu: Geri: Sarp Apak Transfer Oluyor Salı Ağus. 10, 2010 9:01 am
paylaşım için tşk.
EL!FF
Konu: Geri: Sarp Apak Transfer Oluyor Salı Ağus. 10, 2010 9:10 am
muhtemelen aynı dizidir bazen dizi başlamadan 2-3 isim arasında kalabiliyorlar. İsim konusu daha oturmamıştır
dağhan_gülhan
Konu: Geri: Sarp Apak Transfer Oluyor Salı Ağus. 10, 2010 4:42 pm
yaw gitsin de nereye olduğu önmli deil.... teşekklr
esqimmm
Konu: Geri: Sarp Apak Transfer Oluyor Salı Ağus. 10, 2010 4:49 pm
arkadaşlar sırf merakdan ve makarasına sarp apak fana üye oldum baknıodum bişi gördüm:D:D:D paylaşmak istedim
EFE DÖNMEDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ :D:D EFE HAYRANLARINA BU KEZ BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ O KADAR DA BEKLEMİŞTİK DÖNMESİNİ HALBUYSA:P:D:D:D
yazmış biri ağzının payını aldı çok zevkli kafama göre yazıyorum:D çok eğleniorum banlanana kadar yazcam:D
Misafir Misafir
Konu: Geri: Sarp Apak Transfer Oluyor Salı Ağus. 10, 2010 5:31 pm
esqimmm demiş ki:
arkadaşlar sırf merakdan ve makarasına sarp apak fana üye oldum baknıodum bişi gördüm:D:D:D paylaşmak istedim
EFE DÖNMEDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ :D:D EFE HAYRANLARINA BU KEZ BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ O KADAR DA BEKLEMİŞTİK DÖNMESİNİ HALBUYSA:P:D:D:D
yazmış biri ağzının payını aldı çok zevkli kafama göre yazıyorum:D çok eğleniorum banlanana kadar yazcam:D
Millet Kör Olmus. Okadar Fragman Yayinlandi. Buda Yalan Olcak degil ya Daghani Cekemiyorlar. Bu kadar Basit.
Tek Kelime : Yazik Asil onlara Bassagligi Diliyorum Kendi Adima. Sarp Apak 10 Bölüm Yani Yaklasik 2 bucuk ay sonra diziden Ayrilior. Allah Sarpcilara Sabir versin
askermt
Konu: Geri: Sarp Apak Transfer Oluyor Salı Ağus. 10, 2010 7:50 pm
EsmeR demiş ki:
paylaşım için teşekkürler yürüsün gitsin yha
karamaça*
Konu: Geri: Sarp Apak Transfer Oluyor Salı Ağus. 10, 2010 8:43 pm
paylaşım içn tşk
Misafir Misafir
Konu: Geri: Sarp Apak Transfer Oluyor Salı Ağus. 10, 2010 9:20 pm