1. ve 2. fragmani görünce sanki efe sessiz sakin biri olmus hissi dogmustu bende ama bu fragmana efenin eski efe oldugu duygusu geldi ohh be havizasini kaybetmis olsada yine ayni ucuk efe
1. ve 2. fragmani görünce sanki efe sessiz sakin biri olmus hissi dogmustu bende ama bu fragmana efenin eski efe oldugu duygusu geldi ohh be havizasini kaybetmis olsada yine ayni ucuk efe
efe girdi güven çıkmasın çıkmasın dememin nedeni bu fragmanı izledikten sonra güzel bi ikili olacaklarını düşünmem...neden öyle düşündüğümü bnde bilmiyorum
bu konunun benzerını ben acmıstım zaten nedn konu kılıtlendı admın kardesm ? gercekten meraktan soruyorum
Psychonaut
Konu: Geri: 125. Bölüm 3.Fragman Çarş. Ağus. 11, 2010 12:01 am
farkettinizmi bilmiyorumda fragmanın en sonunda efe güvene bakıyo sora dönüp bi daha bakıo heralde aslının sevgilisi olduğunu biliyor ve takip edip öğrenmiş güveni...
barishtelli
Konu: Geri: 125. Bölüm 3.Fragman Çarş. Ağus. 11, 2010 1:21 am
abi bu mantıgı anlamadım ya ben bu konuyu actım benm kı kılıtlendı aynı konu bı baska uye uzerınden tekrar acıldı bu ne ya hani illa birileri mi konu acıcak cok sacma bu ya hani konu acarak bişey kazanılmıyo ben konuyu actım cunku ılk gorenlerdendım hemen paylastım benm konu kıltlenır kıltenmz bu konu acıldı amac ve neticeyi cozemedm kılıtleyen modlerden bırı her halde bu konuyu acan la kardes:)
anko
Konu: Geri: 125. Bölüm 3.Fragman Çarş. Ağus. 11, 2010 2:27 am
Birincisi şuan tek mod benim . İkincisi senin konunu ben kitlemedim (:
sulim
Konu: Geri: 125. Bölüm 3.Fragman Çarş. Ağus. 11, 2010 3:04 am
barishtelli demiş ki:
abi bu mantıgı anlamadım ya ben bu konuyu actım benm kı kılıtlendı aynı konu bı baska uye uzerınden tekrar acıldı bu ne ya hani illa birileri mi konu acıcak cok sacma bu ya hani konu acarak bişey kazanılmıyo ben konuyu actım cunku ılk gorenlerdendım hemen paylastım benm konu kıltlenır kıltenmz bu konu acıldı amac ve neticeyi cozemedm kılıtleyen modlerden bırı her halde bu konuyu acan la kardes:)
cok güldüm hic öyle düsünmemistim heryerde torpil biz türklerin hayat cizgisi bu yani diyorsun
barishtelli
Konu: Geri: 125. Bölüm 3.Fragman Çarş. Ağus. 11, 2010 3:18 am
sulim demiş ki:
barishtelli demiş ki:
cok güldüm hic öyle düsünmemistim heryerde torpil biz türklerin hayat cizgisi bu yani diyorsun
aynen oyle turkiye burası
bu arada bna cvp veren mod kardesm su sıtede dogru duzgun calısan modlardan bırsın sana asla lafım yok ben sadece bu mod ısı cok kısıde war bellı baslı 1kac ınsan yapmalı senın gıbı hayır ben olayı cozemedım sadece hepsı bu kılıtleyen arkadas cıksn su sebebten desın tmm dıcem
dağhOKan
Konu: Geri: 125. Bölüm 3.Fragman Çarş. Ağus. 11, 2010 6:25 am
burda kilit iki nedenden dolayı ya daha önceden konu açılmıştır yada açık link yada argo kelimeler kaynıyordur bu yüzden arkadaşım
duru06semih
Konu: Geri: 125. Bölüm 3.Fragman Çarş. Ağus. 11, 2010 7:36 am
ne güzel be sahiden...ilk fragmanı izleyince baya bi drama yaşayacağımızı düşünmüştüm ama yanılmışım:)) gerçektende keşke efe ile güvenin ortak yanı aslı olmasaydı yani efe ile güven iyi bir ikili olabilirlerdi...ama artık çok geç...
yqmur
Konu: Geri: 125. Bölüm 3.Fragman Çarş. Ağus. 11, 2010 8:42 am
duru06semih demiş ki:
ne güzel be sahiden...ilk fragmanı izleyince baya bi drama yaşayacağımızı düşünmüştüm ama yanılmışım:)) gerçektende keşke efe ile güvenin ortak yanı aslı olmasaydı yani efe ile güven iyi bir ikili olabilirlerdi...ama artık çok geç...
efe girdi güven çıkmasın çıkmasın dememin nedeni bu fragmanı izledikten sonra güzel bi ikili olacaklarını düşünmem...neden öyle düşündüğümü bnde bilmiyorum
nedense banada ikisi cok komik olurdu gibime geldi süperdi bence fragman.. keske güven aslıyla birlikte olmasaydı belki cok guzel dost olurlardı.. ama malesef aslıyı paylasamazlar
nedense banada ikisi cok komik olurdu gibime geldi süperdi bence fragman.. keske güven aslıyla birlikte olmasaydı belki cok guzel dost olurlardı.. ama malesef aslıyı paylasamazlar
güveni zor durumda bırakanlar senaristler ve yönetmendir yani eski yönetmen