Sonunda efe döndü hepimiz için hayırlı ve uğurlu olsun diyorum tabi akılda bi kaç soruyla döndü şimdi efe radyocu olmus ama tek yaptıgı radyoculuk deil küryecilikte yapıyor para biriktiriyo karavan alıp dünyayı dolaşaçak amacı bu benim anladıgım şimdi gelelim efenin asıl olayına bu adam acaba hafızasınımı kaybetti eğer ole olduysa demekki bunu bi adam buldu yaralı olarak iyileştirdi baktı bu adam hafızasını kaybetmış ustunde de bişey yok sahiplendi efeyi efeninde gidecek bi yeride yok telefonda konuştugu babacım dedıgı herif o heralde gercek babası deıl heralde yanı bnce büyük ihtimal yok ole bısey olsa hanı yaşadıgını sadece babası bilse çok saçma olur yanı dedıgım gıbı hafızasını kaybettı bı adam bunu buldu efe gıt gel bu adama baba dedı yada efe hafızasını kaybetmedı bunu kazadan bırı kurtardı baba dedıgı adam o galıba ismini degıstırdı o yuzden isim hiç geçmedi bu bölümde yada sole bişeyde olabılır efe 4 sene saklandı bızımkılerı uzaktan takıp ettı durdu temıze cıkacagı gunu bekledı o ara calıstı para bırıktırdı temıze cıktıgını ogrendı sadece babasına yasadıgını soledı herkeze suprız yapacaktı ama sanmam kısacası efeyı bırı sahıplendı bana göre kendı nufusuna aldı efe ya hafızasını kaybettı yada kaybetmedı ama buyuk ıhtımal kaybetmedi aslı dövmesine bakalırsa kaybetmedi ya o dövme belki kazadan önce yaptırdı evlendıkten sora aslıya supriz yapıcaktı nese şimdi tartışalım konumuz 125.bölüm eski bi dostu bekler gibi daha çok efe üzerine duralım efe hafızasını kaybettımı kaybetmedı bunun uzerıne fıkır yürütelım benım fikrimi sorarsanız kaybetmedi şimdi sız dusunun sıra sızde