‘Kavak Yelleri’nin Deniz’i İbrahim Kendirci ile Aslı’sı Pelin Karahan, ser verdi sır vermedi.
Sevgililer, diziye dönen Dağhan Külegeç’le ilgili, “Eski heyecanlar yaşanabilir. Aslı’yla Efe kaldıkları yerden aşka devam ederler mi bilemiyoruz” dedi.
efemmutfak2
Konu: Geri: İpucu Yok ! C.tesi Ağus. 14, 2010 10:34 am
ya evet bunu gorunce cok uzuldum olmucakmı demek ıstıyo yanı?
efeci çocuk
Konu: Geri: İpucu Yok ! C.tesi Ağus. 14, 2010 10:45 am
hep diyordum benim için farketmez efe gelsin gerisi önemli değil şimdi efe geldi gerisi hala önemli değil
Duygusu
Konu: Geri: İpucu Yok ! C.tesi Ağus. 14, 2010 11:16 am
e güven gidince aslı mecbur efeyle olcak bu belli bişi ama olmazsada artık dizi bitsin derim
melisae
Konu: Geri: İpucu Yok ! C.tesi Ağus. 14, 2010 11:30 am
heyecan yaratmaya calısmılsar %100 ae olcak
efemmutfak2
Konu: Geri: İpucu Yok ! C.tesi Ağus. 14, 2010 11:30 am
duygusu demiş ki:
e güven gidince aslı mecbur efeyle olcak bu belli bişi ama olmazsada artık dizi bitsin derim
duyumlarıma göre yeni tüyolar şöyleymş ki büyük ihtimalle doğru ;
# Efe 126. bölümde arkadaşlarının yanında olucak # 129.bölümde efenin hafızası yerine gelicek # Güven 135.bölümde aramızda yoq # Efe Aslı Efsanesi devam edecek # Su ile Atakan barışacak # Mine ile deniz barışacak
duyumlarıma göre yeni tüyolar şöyleymş ki büyük ihtimalle doğru ;
# Efe 126. bölümde arkadaşlarının yanında olucak # 129.bölümde efenin hafızası yerine gelicek # Güven 135.bölümde aramızda yoq # Efe Aslı Efsanesi devam edecek # Su ile Atakan barışacak # Mine ile deniz barışacak
Konu: Geri: İpucu Yok ! Paz Ağus. 15, 2010 8:21 am
bu duyumlar nerden duyumlar
anchovy
Konu: Geri: İpucu Yok ! Paz Ağus. 15, 2010 10:33 am
Dağhan Külegeç ( Efe ) Diziye Hafızasını Kaybetmiş Bir Karakter Olarak Geri Dönüyor . Fakat İsmi Fikret Arpacı Olarak Geçicek . Şuanki Duyumlarıma Göre Böyle İsim Değişebilir Ama Efe İsmi 125.Bölümde Geçmiyecektir . (bu kısım dogru cıktı adı hıc gecmedı bakalım fıkret olarak mı gececek)
ALLINTIDIR
JoJo
Konu: Geri: İpucu Yok ! Paz Ağus. 15, 2010 10:48 am
Daha adı geçmedı bnde merak edıom...
"sυpєяηαтυяαℓ"
Konu: Geri: İpucu Yok ! Paz Ağus. 15, 2010 11:21 am
zeynp. demiş ki:
Daha adı geçmedı bnde merak edıom...
Evet bende merak ediyorum.. Hiç adıyla seslenmediler..