Konu: Kavak Yelleri Ve Cocuklar Duymasin Düsüste. Cuma Ağus. 20, 2010 10:14 am
19 Ağustos Perşembe Tüm Gün İzlenme Oranları belli oldu. Çocuklar Duymasın ve Kavak Yelleri arasında kıran kırana geçen mücadelenin sonucunda birinci olan dizi hangisi?
Perşembe akşamlarının iki çekişmeli dizisi Çocuklar Duymasın ve Kavak Yelleri rekabetinden Çocuklar Duymasın hem TOTAL'de hem AB'de galip çıkarak listenin en üstünde yer almayı başardı. Efe'nin dönüşüyle birinciliği hedefleyen Kavak Yelleri bu hafta da umduğunu bulamayarak ikinci sıradaki yerini aldı.
Çocuklar Duymasın, 8-9'lu ratinglerden 6'lı ratinglere geriledi. Bu da demek oluyor ki Çocuklar Duymasın bu hafta % 33'lük bir kan kaybı yaşadı. Kavak Yelleri de bu hafta düşüşte. İki dizinin de bu haftaki düşüşünün sebebi D-Smart'ta yayınlanan maçlar olabilir. Umarız bu düşüşler dün akşama özel bir durumdur.
Konu: Geri: Kavak Yelleri Ve Cocuklar Duymasin Düsüste. Cuma Ağus. 20, 2010 10:21 am
ya ndn birinci olamıyoruz ne vrsa şu çocuklar duymasında !
Misafir Misafir
Konu: Geri: Kavak Yelleri Ve Cocuklar Duymasin Düsüste. Cuma Ağus. 20, 2010 10:25 am
Bende Anlamadim.. Cocuklar Duymasinin sadece 1. Bölümünde 1.ci olacagini düsünüm. Ama Yanlmsm :/
anchovy
Konu: Geri: Kavak Yelleri Ve Cocuklar Duymasin Düsüste. Cuma Ağus. 20, 2010 10:41 am
aslında çok normal geliyor artık bana çd nin 1. olması neden derseniz herkesin kendine özel tv si yok ailesi ky izlemek istemez çünkü gençlik dizisidir nihayetinde aile kanal d yi açmayınca tv ortak olunca mecburen çd izlenir
Misafir Misafir
Konu: Geri: Kavak Yelleri Ve Cocuklar Duymasin Düsüste. Cuma Ağus. 20, 2010 10:48 am
Valla babamda Haberleri izlemek istiyor ama bana hic bi kuvvet actirmiyor baska bi kanali
Tbi herkez farkli
sonuna kadar dağhan
Konu: Geri: Kavak Yelleri Ve Cocuklar Duymasin Düsüste. Cuma Ağus. 20, 2010 10:57 am
ya ouff bencede niye 1. oLamıyoruuz.(
efemmutfak2
Konu: Geri: Kavak Yelleri Ve Cocuklar Duymasin Düsüste. Cuma Ağus. 20, 2010 11:11 am
ya 1 birinci olamıyoruz nedense cocuklar duymasın cok sıkıcı nasıl 1. oluyo ya!
sonuna kadar dağhan
Konu: Geri: Kavak Yelleri Ve Cocuklar Duymasin Düsüste. Cuma Ağus. 20, 2010 11:13 am
Bencede ya cok sıkıcı bır dızı .s
AsırıEfeci
Konu: Geri: Kavak Yelleri Ve Cocuklar Duymasin Düsüste. Cuma Ağus. 20, 2010 11:28 am
maç vardı ondan oluyo
Dağhanist
Konu: Geri: Kavak Yelleri Ve Cocuklar Duymasin Düsüste. Cuma Ağus. 20, 2010 11:48 am
Fb-Paok Ts-Liverpool Maçi Vardi normal yani
dağhOKan
Konu: Geri: Kavak Yelleri Ve Cocuklar Duymasin Düsüste. Cuma Ağus. 20, 2010 11:52 am
paylaşım için sağol
efesiz_efe
Konu: Geri: Kavak Yelleri Ve Cocuklar Duymasin Düsüste. Cuma Ağus. 20, 2010 11:53 am
Yalnız ben son 15 bölüm falan bu diziyi izlereken hiç bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum.Efe gelince dizi yine neşelendi.
ya olay çok basit aile ortamlarında çogunlkla ç.d izleniliyor gençler k.y izliyorlar msela bnm annem babam tvde ç.d yi açıolar ben ablam kardeşim abim flan bizim odaya geçip k.y izliorz yani buda demek oluoki ileriki yaşların evde sözü hep geçtigi için ç.d izleniliyor o yüzden birinci oluo
ya olay çok basit aile ortamlarında çogunlkla ç.d izleniliyor gençler k.y izliyorlar msela bnm annem babam tvde ç.d yi açıolar ben ablam kardeşim abim flan bizim odaya geçip k.y izliorz yani buda demek oluoki ileriki yaşların evde sözü hep geçtigi için ç.d izleniliyor o yüzden birinci oluo
katılyorum bencede bu yüzden .bide maçlar vardı onunda etkisi var
çocuklar duymasın eskide kaldı ne gerek vardıda yeniden çektiler zaten pınar altuğ kadar geniş bir karakter daha tanımadım hayatımda dün reklam arasında azıcık baktım kızı çocuğun biriyle öpüşcek herşeye olur diyen bir kadın daha hayatta görmedim kavak yelleri inş geçer yakında tüm temennim bu yoksa kurtlarda başlıcak işi zorlaşır
dağhan_gülhan
Konu: Geri: Kavak Yelleri Ve Cocuklar Duymasin Düsüste. C.tesi Ağus. 21, 2010 10:48 am
kim izliyo ya bu çocuklar duymasını...... inşallah ky nin reytingleri yükselir ilerki haftalarda....
evt yayinlandigi gün biraz karistiriyor.. dogrudur anneler babalar genellikle cocuklar duymasini acicaklar.. bu herkesin bildigi sey.. ama bisi diiymi.. babm bile kavakyellerini izliyor ama bitk efe var diye yoksa oda izlemicek biz ailecek efe hayraniyiz valla
valla ben şahsen gidip maçları izledim.gece internetten izledim diziyi.ayrıcaa çd gibi bir diziyle aynı gün olursak tabi 1. olamayız ky gençlik dizisi.çd tüm kitlelere hitap ediyor