Konu: Kavak Yelleri Yine Esmeye Basladi Cuma Ağus. 27, 2010 10:12 am
26 Ağustos Perşembe Tüm Gün İzlenme Oranları belli oldu. Çocuklar Duymasın ve Kavak Yelleri arasındaki yarışta çarklar bu sefer farklı döndü.
Yayına girdiği ilk günden beri günün birinciliğini üstlenen başarılı yapım Çocuklar Duymasın, bu hafta iyice hareketlenen Kavak Yelleri karşısında yenilgiye uğrayarak ikinci oldu. Kavak Yelleri'nde Efe'nin diğerleriyle ilk buluşma anı beklenirken, hevesler yine kursaklarda bırakıldı.
Gayet iyi yazılan ve gayet de iyi oynanan bir yapım olan Çocuklar Duymasın'ın geçen hafta da ratinglerinde bir düşüş vardı ve bunu maçlara bağlamıştık. Bu hafta da maçlar vardı ama bu sefer ratinglerle birlikte birincilik de elden gitti. Daha sağlıklı bir değerlendirme yapabilmek için maçların olmayacağı önümüzdeki haftaya bakmak lazım. Ama dizinin ivmesindeki düşüş aşikar, bunu da gözden kaçırmamak gerek. Yeni sezonda günü Çarşamba olacak dizinin, bu şekilde gidecek rating oranlarıyla kanalını ne kadar taşıyabileceği düşündürücü. Çocuklar Duymasın için önümüzdeki hafta ak koyun kara koyun belli olacak gibi.
durdane
Konu: Geri: Kavak Yelleri Yine Esmeye Basladi Cuma Ağus. 27, 2010 10:19 am
dün ben teraviye gitmedim oturup seyrettim sanırım ondan 1.oldu ))
Misafir Misafir
Konu: Geri: Kavak Yelleri Yine Esmeye Basladi Cuma Ağus. 27, 2010 10:21 am
hiçbişey olmayacak bu haftada.bence baya bi sürcek ekiple karşılaşması ya 4.5 bölüm felan...ve hiçbişey eskisi gibi olmayacak gibime geliyo.yani efe eski hayatını yok sayamıcak...