arkadaşlar konu yanlış yerdeyse kusura bakmayın ama açıkcası nere açacağımı bilemedim.
efe yani fikret 4 yıl önce geçirdiği kaza yüzünden beyninde oluşan bir rahatsızlık sonucu belli etmesede aslında ölümle yaşamaktadır.heran herşey olabilir 127.bölümde bazı sahnelerde babacım dediği adamla ve güvenle olan bazı sahnelerin altında bu mesaj gizliydi aslında dikkatli izlenirse anlaşılır...
fikretin asıl kaçtığı şey kendisidir bağlanmaktan sevmekten kaçıyordur.
efe yani fikret bizimkilerle karşılaştığında rahatsızlığı yüzünden beyni aşırı yüklenecek ve düşüp kalacak bizimkiler efeyi yeniden bulmuşken tekrar kaybetme noktasına gelelecekler
bu bilgiler %100 değil %50
cypriot
Konu: Geri: Fikret Hasta Cuma Ağus. 27, 2010 10:59 am
bu tahmin değil yani bilgi öylemi? dizinin içine s..tılar yav :(
BLaSTeR
Konu: Geri: Fikret Hasta Cuma Ağus. 27, 2010 11:26 am
beyni aşırı mı yüklenecek ? allah bilir error verip işlemcisi de yanar şaka bi yana yazanlar mantıklı..
efeci çocuk
Konu: Geri: Fikret Hasta Cuma Ağus. 27, 2010 12:05 pm
kendini resetler aklı yerine gelir belki efenin efe gelsin gülelim dedik hastalıklımı geldi yani bidaha gitsin iyileşip yine gelsin
efekaygisiz
Konu: Geri: Fikret Hasta Cuma Ağus. 27, 2010 12:05 pm
BLaSTeR demiş ki:
beyni aşırı mı yüklenecek ? allah bilir error verip işlemcisi de yanar şaka bi yana yazanlar mantıklı..
Bencedee
EL!FF
Konu: Geri: Fikret Hasta Cuma Ağus. 27, 2010 12:18 pm
Konu: Geri: Fikret Hasta Cuma Ağus. 27, 2010 12:49 pm
bide evli çocuklu çıkıyormuş dedik çıktı şimdide hastalık? yok artık yaaa soğutuyolar adamı diziden iyice. Zaten yılan hikayesine döndü bence toparlasınlar yoksa dizi güme gidecek
esqimmm
Konu: Geri: Fikret Hasta Cuma Ağus. 27, 2010 12:50 pm
mantıklı ama baqlanmkdan korkuosa neden evlndi :S
ßUrCU
Konu: Geri: Fikret Hasta Cuma Ağus. 27, 2010 12:58 pm
Bencede mantıklı olmasını isterim ama ölmiycekse .. Bu adam 4 senedir hastamı yani biraz tuhaf deilmii
cypriot
Konu: Geri: Fikret Hasta Cuma Ağus. 27, 2010 1:28 pm
esqimmm demiş ki:
evlenmedi arkadaşım ne evlenmesi.fikret evli efe değil
esqimmm
Konu: Geri: Fikret Hasta Cuma Ağus. 27, 2010 1:36 pm
cypriot demiş ki:
esqimmm demiş ki:
evlenmedi arkadaşım ne evlenmesi.fikret evli efe değil
anlamıorum ben ya aman pfff kafamı karışdırdılar
snm!
Konu: Geri: Fikret Hasta Cuma Ağus. 27, 2010 1:41 pm
Efenin kimliğini değiştirmek için ölen birinin kimliğini vermiş olabilirler ?
O yüzden efe evli değil ama fikret evli olabilir
esqimmm
Konu: Geri: Fikret Hasta Cuma Ağus. 27, 2010 2:13 pm
olabilir mantıklı :d
Duygusu
Konu: Geri: Fikret Hasta Cuma Ağus. 27, 2010 2:16 pm
evet ya izlerken güven öle diyince efe birden duraksadı çok üzüldüm şimdi yaa yani kazanın acısını efe çekiyo diğerleri keyfine baksın :(
barishtelli
Konu: Geri: Fikret Hasta Cuma Ağus. 27, 2010 2:25 pm
kavak yelleri resmi forumunada y azdım buraya da yazıyorum... efe felan olmeyecek ur olduguna bıle ınanmıyorum.
abi sacmalamayın ya efe felan olmeyecek asla oyle bısey olmayacak efenin hastalıgı konusunda kim ur var diye uydurdu ya Kahkaha bu kadar sazan olmayın efenin hastalıgı dıye bu bolumde bıze yansıtılmaya calısılan sey hafıza kaybı sorunu yani tedavi oluyo hafızasını duzeltmek ıcın ama bı turlu basaramıyo cunku sagında solunda hic kımse yok eskıye dair taki bizimkilerle karsılasıncaya kadar ozmn eskiyi hatırlamak ıcın bı gecerlı neden olucak ve yavas yavas toparlanıcak oyle olucek molucek dıe seyler cok cok sacma anca dızı FİNAL der 2 bolume ozmn boyle bısey olur ki imkansızz..
hatta telefondakı kız sordugunda ınsanı bu sehıre baglayan bırsy yok gıbı seyler soylemıstı burdanda bunu cıkartabılırsınız adam hıc bısey hatırlamıyo ondan boyle yapıyo.. ur felan yok eger senarıstler oyle bısey yaparsa gercekten sacmalamıs olurlar
aslı**efe
Konu: Geri: Fikret Hasta Cuma Ağus. 27, 2010 2:48 pm
aslı efe karşılaşması biraz daha gecikirse böyle haberler çoğalır bana kalırsa sadece hafıza kaybı var onun yüzünden hiç kimseyle arasında bir bağ kurmuyo kaçıyo diyebiliriz
Misafir Misafir
Konu: Geri: Fikret Hasta Cuma Ağus. 27, 2010 2:49 pm
snm! demiş ki:
Efenin kimliğini değiştirmek için ölen birinin kimliğini vermiş olabilirler ?
O yüzden efe evli değil ama fikret evli olabilir
Duygusu
Konu: Geri: Fikret Hasta Cuma Ağus. 27, 2010 3:06 pm
evet yaa belki gerçekten hafızası için tedavi görüyodur ama güvenin lafına takıldı o biraz düşündürüyo
barishtelli
Konu: Geri: Fikret Hasta Cuma Ağus. 27, 2010 4:45 pm
duygusu demiş ki:
evet yaa belki gerçekten hafızası için tedavi görüyodur ama güvenin lafına takıldı o biraz düşündürüyo
orada 3 yıldır yasayan olu gıbı oldugundan oyle yapmıstır cunku 3 yıldır gecmısını hıc hatırlamıyodur buda ona acı verıyodur ondan oyle duraksamıstır benm mantıgıma gore hafıza kaybı ıcın tedavı goruyo otesı olacagını sanmam ur mur muhabbetlerıne gırerse senarıstler ısın ıcınden kolayca cıkamazlar ..
elegen
Konu: Geri: Fikret Hasta Cuma Ağus. 27, 2010 5:05 pm
yok artık daha neler ben efenin hafızasının geri gelmesini beklerken bide başımıza hastalık çıktı
pinar55
Konu: Geri: Fikret Hasta Cuma Ağus. 27, 2010 5:08 pm
bence fikretin eşi haazal kaya olucak =)
ahmet488
Konu: Geri: Fikret Hasta Cuma Ağus. 27, 2010 5:57 pm
BLaSTeR demiş ki:
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: Fikret Hasta Cuma Ağus. 27, 2010 6:01 pm
esqimmm demiş ki:
hastalığı sonradan nüksetmiş olabilir
bilgee
Konu: Geri: Fikret Hasta Cuma Ağus. 27, 2010 6:06 pm
BLaSTeR demiş ki:
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Fikret Hasta Cuma Ağus. 27, 2010 7:16 pm
bu bilgi %100 değil dedim başta
hafıza kaybı kesin var ama nörolojik bir rahatsızlığı da olabilir kazadan ötürü
efe 4 yıl önceki cinayetten önce karakolda uğurla girdiği bir olay yüzünden parmak izi alınmıştı kazadan sonra bu adam kendisini hiç mi araştırmadı harhangi bir karakola gitse durumunu anlatsa şak diye kim olduğu ortaya çıkar parmak izlerinden anlamadığım bir hadisede bu
takrar hastalık mevzusuna gelirsek birşeylerden kaçtığı kesin hasta olduğu için kaçıyor olabilir yada son 4 yılda birine bağlanmıştır onun başına birşey gelmiştir bundan kaçıyor olabilir veya başka birley yaşamıştır yoksa resimlerde baktığı arkadaşlarıyla ve şimdiki ailesiyle neden görüşmesin
evli değildir sanman ama 4 yıl içinde evlenmiş olabilir evlendiyse karısı ölmüş olabilir boşanıyor olabilir ama evli değildir sanman kimlik ya ölmüş birisine aittir yada yadasıda yokk yaff yeter yazdığımm