biliyodum işte tahmin ettiğim gibi tayfunun lerzanla bi bağlantısı olucak mutlaka demiştim
aslının teklifi kabul etceğini zaten tahmin ediyodum güvenin memnun olmaması belli zaten derdi başka onun inşallah en kısa zamanda öğrenir aslı
belli oldu orda ne söylediği kıvırıcak ya mineden korkusundan dolayı arasını yapmayalım falan filan dicek belli oldu ben hayalle denizin ilişkisini onaylamıyorum falan dicek
mine zaten 4köşe ona hiç değinmiyorum ayrıca minenin mutluluğu benide çok mutlu ediyo çünkü mutluluğu hakeden kişi he denizle ne kadar mutlu olur orasıda malum ya
güven bu bölüm çözüyo en çok buna sevindim her ne kadar sevmesemde onu efenin var olduğunu onun bilmesine bile razıyım bir allahın kulu efenşn var olduğun u öğrendi ya ohhhh diyorum eğer güven gidicekse efeyle bence aslı karşılaşır hastenede söylememesinden dolayı güven gder herkes öğrenir aslıda herlade bunu saklayan bir erkekle devam etmez heralde yada güven itiraf eder aslının efeye olan aşkından dolayı gider eee aslı efeyi seçeceği için zordur kabullenmek güvenin aşklarına dayanamamasından dolayı gitmesi bence en iyi senaryo geçen sezon efeye yaptıkları gibi güvenide kötüleyebilirler efenin varlığını bile bile kimseyle paylaşmaz ve yine yanlız kalır çeker gider
paylaşım için teşekkürler bu arada inşallah doğrudur