itiraf ediyorum!!!!!!!!!!!!!!!!! benimde param olsaydı adam tutar bu dizi senaristlerini efeyi hasta yapan kişiyi yada hastasın diyen kişiyi dövdürürdüm.
Bazen öyle anlar olur ki insanın hayatında Aklının karar veremediği yerde kalbin devreye girer Bazen de bir görüntü takılır gözüne Kafanı nereye çevirsen onu görürsün
Aklından silip atamazsın Dünyanın neresinde olursa gider bulursun onu Derinlerden bir ses emreder sana Doğru olan bu git ve yap Git ve konuş onunla Karşı çıkamazsın o sese Ellerin ayakların sanki başkasının kontrolün de Hayatını değiştirecek yola çıkıverirsin İşte ben oradayım
Bazen de bir dostun sıcak gülümsemesidir özlediğin İşte ben bunların hepsini yeniden bulmaya geldim
Bazen öyle bir an olur ki insanın hayatında Her şeyin bambaşka olmasını sağlayacak bir an Kısacık göz açıp kapayıncaya kadar geçer Eğer o anı kaçırmazsan harekete geçersen Kaynakwh webhatti.com: Kaynakwh webhatti.com: Evrende bir değişiklik olur Bir anda her şey değişir.
İşte ben o anı kaçırdım…..
AYRICA;
“Bazı günler vardır ki, savrulur hayatın… Sevdiklerine tutunmak istersin, yanında bulamazsın. Hiç ummadıkların peşinden gelirken, dostlarını görmek bile istemezsin. Tek aradığın sığınacak bir limandır kendine. Bazı günler vardır ki, yapışırsın hayata. Aşk kaplar her yanını... Kötülük çıkar karşına korkmazsın, bilirsin koruyucu meleğin yanındadır hep. Sürpriz doludur gün… Kimi üzer, kimi sevindirir insanı… Bazı günler vardır ki… Yeniden başlar hayat.”
Bakın kimse kimseden nefret etmesin lütfen. Bu forumdaki insanlar özellikle sizler saygılı insanlarsınız ve birbirinizi kırmayı istemediğinizi biliyorum.
Lütfen tatlıya bağlayalım bu olayı üçümüz arasında.
İkinizden de gerekirse özür diliyor ve teşekkür ediyorum
Bakın kimse kimseden nefret etmesin lütfen. Bu forumdaki insanlar özellikle sizler saygılı insanlarsınız ve birbirinizi kırmayı istemediğinizi biliyorum.
Lütfen tatlıya bağlayalım bu olayı üçümüz arasında.
İkinizden de gerekirse özür diliyor ve teşekkür ediyorum