Konu: Senaristlere Yardım Salı Eyl. 14, 2010 6:27 pm
Şu buluşmayı en iyi şeklde yapmak istedkleri için uzatıyolar bu kadar büyük buluşma anında olup bitmesin diye uzatıolar haklı olarak . Aslında şöyle de olabilirdi ; Aslı hastanedeyken efe de kontrole gelir efe üstünü çıkarıp röntgene girer beyninde problem oldugu için sadece kafası gözükmüyodur cihazın içinde.Aslı gelir hastayı muayene etme amacıyla sonra efenin kalbindeki Aslı dövmesini görür ve orda bölüm sonu . bu kadar senaristler de cok daha yaratıcı ve duygusal bi biçimde yapıcakları için türlü senaryolar yazıolardır ama içinden seçemiyolardır heralde
umutfatih10
Konu: Geri: Senaristlere Yardım Salı Eyl. 14, 2010 6:43 pm
Bu bölm olmucakmı yani buluşma??
Nehir94
Konu: Geri: Senaristlere Yardım Salı Eyl. 14, 2010 6:43 pm
Hayır bu arkadaşın tahminleri sadece
KYGSZdaghan
Konu: Geri: Senaristlere Yardım Salı Eyl. 14, 2010 6:54 pm
tahmin tabi de zaten bunlar uzattıkça uzatırlar hem reyting için hem bu anlattklarm
Orhan236
Konu: Geri: Senaristlere Yardım Çarş. Eyl. 15, 2010 7:30 am
Evet buluşma çok güzel olmalı.... Gereği ne ise yapılsın!
anchovy
Konu: Geri: Senaristlere Yardım Çarş. Eyl. 15, 2010 2:08 pm
off yetti garii kavuşturuverin şunları yaaa
Misafir Misafir
Konu: Geri: Senaristlere Yardım Çarş. Eyl. 15, 2010 3:06 pm
anchovy demiş ki:
JoJo
Konu: Geri: Senaristlere Yardım Çarş. Eyl. 15, 2010 4:09 pm
O my got çok heycanlı olucak
Orhan236
Konu: Geri: Senaristlere Yardım Perş. Eyl. 16, 2010 6:02 am
bence bu bölüm zemin hazırlanacak
duru06semih
Konu: Geri: Senaristlere Yardım Perş. Eyl. 16, 2010 7:08 am
-'eBru demiş ki:
anchovy demiş ki:
mhe_25
Konu: Geri: Senaristlere Yardım Perş. Eyl. 16, 2010 12:32 pm
Orhan236 demiş ki:
Evet buluşma çok güzel olmalı.... Gereği ne ise yapılsın!
melisae
Konu: Geri: Senaristlere Yardım Cuma Eyl. 17, 2010 4:49 pm
bence bıze bu masalsı askı yasattıran senarıstler ae ıcın cok guzel bır karsılasma hazırlıyordur
rengarenk
Konu: Geri: Senaristlere Yardım Cuma Eyl. 17, 2010 10:05 pm
KYGSZdaghan demiş ki:
Şu buluşmayı en iyi şeklde yapmak istedkleri için uzatıyolar bu kadar büyük buluşma anında olup bitmesin diye uzatıolar haklı olarak . Aslında şöyle de olabilirdi ; Aslı hastanedeyken efe de kontrole gelir efe üstünü çıkarıp röntgene girer beyninde problem oldugu için sadece kafası gözükmüyodur cihazın içinde.Aslı gelir hastayı muayene etme amacıyla sonra efenin kalbindeki Aslı dövmesini görür ve orda bölüm sonu . bu kadar senaristler de cok daha yaratıcı ve duygusal bi biçimde yapıcakları için türlü senaryolar yazıolardır ama içinden seçemiyolardır heralde
vaaayyyyy işte karşılaşma die ben buna derim. ama nerde bizim senaristlerde bunu düşüncek yaratıcılık. onlar anca gülşah filmlerini kopyalasın şeytan marka giyer mi giymez mi bunu test etsin