Konu: Sıla Bence Kim Mi ? C.tesi Eyl. 18, 2010 6:26 am
Sıla bence guvenın ablası ismini unuttum simdi sabah sabah neyse ses bi kere cok benziyor + aksam oldugunda metin dedi bulustunmu arkadasınla ewt fln dedi simdi bazı arkadaslar diecek lise arkadasıyla bulusmustu orda metını kıskandırmak için mi artık aklını basına getirmek için mi oyle dedi bilmiyom satren tipinden belliydi yani BENCE KESINLIKLE GUVENIN ABLASI SAHENYI BIDAHA IZLEYIN
Misafir Misafir
Konu: Geri: Sıla Bence Kim Mi ? C.tesi Eyl. 18, 2010 7:17 am
Bence Degil ... Cünküüüü Nurgül ( Güvenin AbLasi ) Su 'yla beraber bu taktikleri konsutular.. Yanii Nurgln disari ciktigi feLan yok ..
duru06semih
Konu: Geri: Sıla Bence Kim Mi ? C.tesi Eyl. 18, 2010 7:59 am
-'eBru demiş ki:
Bence Degil ... Cünküüüü Nurgül ( Güvenin AbLasi ) Su 'yla beraber bu taktikleri konsutular.. Yanii Nurgln disari ciktigi feLan yok ..
katılıyorum
yunus_emre18
Konu: Geri: Sıla Bence Kim Mi ? C.tesi Eyl. 18, 2010 8:00 am
bakın derdi dersiniz....çok çok çok büyük ihtimalle söylüyorum sıla : HAYRİYE....ahanda yazdım buraya...
cypriot
Konu: Geri: Sıla Bence Kim Mi ? C.tesi Eyl. 18, 2010 9:03 am
hayriye olacağını düşünmüyorum.bence tamamen başka biri yani kendini sıla diye anıtan bambaşka biri.ve o kızda bence efe gibi havızasını kaybetmiş bir insan. hatta oda 4 senedir bence.
___Dağhan___
Konu: Geri: Sıla Bence Kim Mi ? C.tesi Eyl. 18, 2010 9:16 am
Bence Sıla Fikret'in karısı
cypriot
Konu: Geri: Sıla Bence Kim Mi ? C.tesi Eyl. 18, 2010 9:27 am
___Dağhan___ demiş ki:
Bence Sıla Fikret'in karısı
bencede olabilir fikretin karısı.çünkü 4 yıldır bir çukurun içindeyim felan dedi.
Misafir Misafir
Konu: Geri: Sıla Bence Kim Mi ? C.tesi Eyl. 18, 2010 9:34 am
Bende Öyle düsünüyorum karisi oldugunu.. Hayriye olmaz onun hakkinda uzun birsey yaptim Hayriye Sevdigi fikrete KaravanyLa ilgili tüyolar veremz
Orhan236
Konu: Geri: Sıla Bence Kim Mi ? C.tesi Eyl. 18, 2010 10:58 am
bence şu an için tanıdığımız gördüğümüz biri çıkmaycak. Yani hayriye, aslı, nilgül...
snm!
Konu: Geri: Sıla Bence Kim Mi ? C.tesi Eyl. 18, 2010 11:08 am
Bence de hayriye, sesi çok benziyo
ya da tims bizi aptal yerine koyuyor
asnes
Konu: Geri: Sıla Bence Kim Mi ? C.tesi Eyl. 18, 2010 11:49 am
radyodaki ilk ses aslının buluşmaya gelen ses hayriyenin bidahakinede minenin ses filan olur bu sıla valla hiç şaşırmam hatta sıla ayşe teyze bile olabilir
canıms
Konu: Geri: Sıla Bence Kim Mi ? C.tesi Eyl. 18, 2010 12:37 pm
YA BEN ARTIK FİKİR YÜRETEMİYORUM BAŞTA ASLININ SESİYDİ BU KESİN AMA BİRDEN SESİ DEĞİŞTİRDİLER...BU SEYİRCİ SALAK DEĞİL ... BİŞEYLER ORTAYA ÇIKMALI ARTIK YETER YAA
♥ NuR ♥
Konu: Geri: Sıla Bence Kim Mi ? C.tesi Eyl. 18, 2010 1:30 pm
cypriot demiş ki:
hayriye olacağını düşünmüyorum.bence tamamen başka biri yani kendini sıla diye anıtan bambaşka biri.ve o kızda bence efe gibi havızasını kaybetmiş bir insan. hatta oda 4 senedir bence.
yüzde yüz katılıyorm.
Handan..
Konu: Geri: Sıla Bence Kim Mi ? C.tesi Eyl. 18, 2010 2:01 pm
asnes demiş ki:
radyodaki ilk ses aslının buluşmaya gelen ses hayriyenin bidahakinede minenin ses filan olur bu sıla valla hiç şaşırmam hatta sıla ayşe teyze bile olabilir
hahahahah olabilir bak ayşe teyze
efe_daghan
Konu: Geri: Sıla Bence Kim Mi ? C.tesi Eyl. 18, 2010 2:24 pm
sila = Hayriye !!
KYGSZdaghan
Konu: Geri: Sıla Bence Kim Mi ? C.tesi Eyl. 18, 2010 4:44 pm
karısıdır cünkü onun aslıya olan aşkını vücudunda görmüştür.sıla diye deiştirmiştir konuşurken yine kafa karıştırma işte LOST gibi
L.Y.L
Konu: Geri: Sıla Bence Kim Mi ? C.tesi Eyl. 18, 2010 5:06 pm
bana naz elmasin sesi gibi geldi
___Dağhan___
Konu: Geri: Sıla Bence Kim Mi ? C.tesi Eyl. 18, 2010 6:31 pm
L.Y.L demiş ki:
Bence Naz Elması ın sesi değil.
efesiz_efe
Konu: Geri: Sıla Bence Kim Mi ? C.tesi Eyl. 18, 2010 8:02 pm
L.Y.L demiş ki:
Yok Bülent Ersoy'un sesi .Tövbe tövbe.
OxaliS
Konu: Geri: Sıla Bence Kim Mi ? C.tesi Eyl. 18, 2010 8:34 pm
DEDİ DERSİNİZ...
O PARKA GELEN KIZIN YÜZÜNDE YARA VAR İNSANLARDAN KAÇIYOR VE HAYALLERİNNİN PEŞİNDEN GİTMEYEN EFE' YE KIZIYOR...
BÜTÜN GİZEM BU...
cypriot
Konu: Geri: Sıla Bence Kim Mi ? C.tesi Eyl. 18, 2010 9:27 pm
OxaliS demiş ki:
DEDİ DERSİNİZ...
O PARKA GELEN KIZIN YÜZÜNDE YARA VAR İNSANLARDAN KAÇIYOR VE HAYALLERİNNİN PEŞİNDEN GİTMEYEN EFE' YE KIZIYOR...
BÜTÜN GİZEM BU...
yarayı nerde gördün arkadaşım
OxaliS
Konu: Geri: Sıla Bence Kim Mi ? C.tesi Eyl. 18, 2010 10:06 pm
cypriot demiş ki:
OxaliS demiş ki:
DEDİ DERSİNİZ...
BÜTÜN GİZEM BU...
yarayı nerde gördün arkadaşım
Yüzünü görmediğim için diyorum zaten
yqmur
Konu: Geri: Sıla Bence Kim Mi ? C.tesi Eyl. 18, 2010 10:15 pm
dizi bitirken yazılar geçiyor ya orda bi isim yazıyordu parantez içinde sıla yazıyordu bi arkadaş bakabilirmi sadece sılayı gördüm :S
Nehir94
Konu: Geri: Sıla Bence Kim Mi ? C.tesi Eyl. 18, 2010 10:16 pm
Sıla tanımadığımız ve muhtemelen hep giz kalacak biri (bence)
Psychonaut
Konu: Geri: Sıla Bence Kim Mi ? C.tesi Eyl. 18, 2010 10:44 pm
bu sıla olayı senaristlerin tutarsızlığının ilki değil. Denizi kurtaran kişiyide senaristler efe olarak yaptı heralde ama sonradan vazgeçip efeyi fikret yapıp istanbulda eski hayatıyla hiç ilgisiz gibi yaptı. Eğer senaristler sürpriz yapıp çok iyi bağlamazsa bu çok büyük açıklar kalıcak öyle bizde çıldırıcaz yine..