Kanal D'de yayınlanan sevilen gençlik dizisinin başarılı oyuncusu Sarp Apak diziden ayrılacak mı? 19.09.2010 09:05:00 'Kavak Yelleri'nin Güven'i Taksim Asmalımescit'te Süper Starlife objektiflerine yakalandı. Ayakligazete.com'un haberine göre, başarılı oyuncu Sarp Apak 'Avrupa Yakası' dizisinde Tanrıverdi rolüyle ünlendikten sonra bir çok filmde başrol oynadı ve şimdilerde Kanal D'nin sevilen gençlik dizisi Kavak Yelleri'nde Güven rolüyle genç kızların sevgilisi oldu. DİZİDEN AYRILMAYACAĞIM Kuzeni ve arkadaşlarıyla gezmeye çıkan Sarp Apak dizi çekimlerinin çok iyi gittiğini söyledi. 'Efe'nin diziye dönmesiyle 'Güven' karakterinin diziden ayrılacağı yönündeki haberlere "Henüz diziden ayrılmayı düşünmüyorum, bir dönem başka planlarım vardı ancak şimdi öyle bir durum yok. Efe döndü diye Güven gitmeyecek" dedi. Dizide Aslı ve Efe'nin karşılaşma sahnesinde ne gibi sürprizler yaşanacağına dair ise ipucu vermek istemeyen başarılı oyuncu "Elbet karşılaşacaklar, bakalım neler olacak" diyerek dizi hakkında tüyo vermekten kaçındı. POLEMİĞE GİRMEK İSTEMİYORUM Kavak Yeleri'nin 'Güven'i Sarp Apak, Haluk Bilginer'in 'Bütün oyuncular yavşaktır' şeklindeki ilginç açıklamasıyla ilgili "Haluk ağabey bilir, doğru söylüyordur, bilmiyorum" dedi. Sarp Apak diğer oyuncuların Haluk Bilginer'in şaşırtan açıklamasıyla ilgili verdikleri cevaplara yorum yapmak istemediğini ve polemiklere girmeyceğini ile getirdi.
bu ayrılmak isteyip istememesi oyuncunun bileceği iş değilki bunlar bir sözleşme imzalıyor ve o sözleşme dolduğunda gider kendiside böyle demişti şimdi de kıvırıyor anlamadım bu işi kalmasının tek avantajı efe karakterinin ilerleyen bölümlerde (efe olarak) nasıl diziye hükmedeceğini kendi gözleriyle görecek belkide sonrasında gidecek
bu ayrılmak isteyip istememesi oyuncunun bileceği iş değilki bunlar bir sözleşme imzalıyor ve o sözleşme dolduğunda gider kendiside böyle demişti şimdi de kıvırıyor anlamadım bu işi kalmasının tek avantajı efe karakterinin ilerleyen bölümlerde (efe olarak) nasıl diziye hükmedeceğini kendi gözleriyle görecek belkide sonrasında gidecek