Efe diziye geri döndü, fakat Aslı’yla henüz karşılaşmadı. Gelecek bölümlerde Aslı ve Efe arasında neler yaşanacak? Birbirlerini gördükten sonra hayatları eskisi gibi olabilecek mi?
- Bu konuda henüz benim de bilgim yok. Ama karşılaşmalarından sonra birtakım şeylerin eskisi gibi olması mümkün değil. Sonuçta aradan dört yıl geçti ve artık Aslı’nın hayatında Güven var.
E iyidee kim beklioduki herkesin herşeyin eskisi gibi olucağınııı Şahsen ben Alıştırmaya başladım kendimii AE birleşse bilee bi başka olucak iştee Geçen sezon Ciddeen geride kaldıı (Gibime geliyooo)
bence de sadece bir tahmin de bulunmuş tamam belki eskiye dönülmez ama eskisinden çok daha güzel olur hersey efe döndü ya daha güzel ne olabilir..ki hem
asnes
Konu: Geri: Pelin Karahanın Efe İle İlgili Açıklaması C.tesi Eyl. 25, 2010 12:31 am
AE olmazsa kabak yelleri olur
anchovy
Konu: Geri: Pelin Karahanın Efe İle İlgili Açıklaması C.tesi Eyl. 25, 2010 6:29 am
biz o hüznü o dramayı o büyük aşkın mimiklere nasıl yansıtılacağını izlemek istiyoruz gerisi hikaye
bence de sadece bir tahmin de bulunmuş tamam belki eskiye dönülmez ama eskisinden çok daha güzel olur hersey efe döndü ya daha güzel ne olabilir..ki hem
keşke iş efenin dönüşüyle bitse. gördüğümüz gibi güzel bir karşılaşma sahnesi için kaç bölümdür hazırlık var. Yani belki 2 veya 3 bölümlük duygu fırtınası için biz kaç bölümdür sıkılarak beklemekteyiz. Senaryo zaten ilkokul çocuklarının yazabileceği türden. Polisin gelip birden bire güvene sınıf farkını açması daha doğrusu herkesin birden bire açması. böyle şeyler çok var ve dizinin kalitesizliğini gösteriyo.Resmen flash tvdeki garip diziler gibi oldu. Efenin dönmesi yeterli değil.Yiğit Güralp'ında acilen dönmesi lazım alıştığımız kavak yelleri ekibini tekrar o eski heyecanla izlememiz için.
Ya AE aşkı olmasadaaa olur efe geldi gerisi sorun değilll.. Ne demiş Pinhanii Heleeee biii geellllllllllll uzaklar sana gelir sen hele bi gel bütün DERTLER BİTİ VERİR geldiiii dertler bitti gerisi boş
Yiğit Güralp mi gelsiin Adam ayrıldığı dizinin ardından demediğini bırakmadı AE yapmazdım dioo daha ne gelicek gelmesin
Diziyi bu yüzden izlemek garip bence. Ae olmaz o yüzden gelmesin ne demek? Adam bize bir öykü sunuyor ve bunu sorgulamak yanlış olur yok ae olmazsa gelmesin falan bunlar sadece saygıyı hakeden yazara saygısızlık. Ama bu saatten sonra gelmez bunda haklısın...
Sana birşeyden bahsetmek istiyorum. Eğer hikayeler diziler sırf reyting kaygısı için böyle şeyler yaparsa gerçekten suyu çıkar. Seyirci istedi diye Yiğit Güralpten sonra Ae yaptılar ve herşeyi reyting için yaptılar. Pembe diziye döndü dizi aslı öldü dirildi deniz bir ara her bölüm sonrası ölüm tehlikesi yaşıyordu ,mine desen her sezon finalinde ölümle cebelleşiyor, çoğu bölüm hastanelerde birinin başında... Bunlar seyirciyi çekme çabası ve siz "ae"cileri şu an öyle bir bağlıyorlarki sırf o aşkı görmek için kaç bölümdür ıkına ıkına izlemekteyiz. Dizinin hikayesi kalmadı sırf reyting için insanları merak ettirip istediklerini veriyorlar ve sonuçtata bizi şaşırtcak ve etkileyecek hikayeden yoksun bir sonuç çıkıyor ortaya...
Yiğit Güralp mi gelsiin Adam ayrıldığı dizinin ardından demediğini bırakmadı AE yapmazdım dioo daha ne gelicek gelmesin
Diziyi bu yüzden izlemek garip bence. Ae olmaz o yüzden gelmesin ne demek? Adam bize bir öykü sunuyor ve bunu sorgulamak yanlış olur yok ae olmazsa gelmesin falan bunlar sadece saygıyı hakeden yazara saygısızlık. Ama bu saatten sonra gelmez bunda haklısın...
Sana birşeyden bahsetmek istiyorum. Eğer hikayeler diziler sırf reyting kaygısı için böyle şeyler yaparsa gerçekten suyu çıkar. Seyirci istedi diye Yiğit Güralpten sonra Ae yaptılar ve herşeyi reyting için yaptılar. Pembe diziye döndü dizi aslı öldü dirildi deniz bir ara her bölüm sonrası ölüm tehlikesi yaşıyordu ,mine desen her sezon finalinde ölümle cebelleşiyor, çoğu bölüm hastanelerde birinin başında... Bunlar seyirciyi çekme çabası ve siz "ae"cileri şu an öyle bir bağlıyorlarki sırf o aşkı görmek için kaç bölümdür ıkına ıkına izlemekteyiz. Dizinin hikayesi kalmadı sırf reyting için insanları merak ettirip istediklerini veriyorlar ve sonuçtata bizi şaşırtcak ve etkileyecek hikayeden yoksun bir sonuç çıkıyor ortaya...
AE yi seyirci mi istedi? bunu bilmiyordum. o zamanlar seyircinin tek istediği deniz-aslı sanıyordum. yani ben de hiç AE olcağını tahmin etmezdm. temelleri atıldığında hoş olabilir diye düşünmüştüm.
ama çok haklısın reyting için gerçeklikten o kadar çok uzaklaştılar ki. yani hangi arkadaş grubu bunların yaşadıklarını yaşıyor acaba.
AE yi seyirci mi istedi? bunu bilmiyordum. o zamanlar seyircinin tek istediği deniz-aslı sanıyordum. yani ben de hiç AE olcağını tahmin etmezdm. temelleri atıldığında hoş olabilir diye düşünmüştüm.
ama çok haklısın reyting için gerçeklikten o kadar çok uzaklaştılar ki. yani hangi arkadaş grubu bunların yaşadıklarını yaşıyor acaba.
Ben nedense gurur meselesi yapıp bayağı araştırmıştım. Tims galiba ya da yönetmen baskı yapmış aslı efe istiyor seyirci diye oda olmaz demiş. Kavak yellerinden ayrılma sebebide Tims çok yüklenmiş dayatmalarla ve babası kanser atlatmış 1 hafta izin vermemişler bu izin mevzusu birden fazla sebeple ve sayıda olunca etimden sütümden yararlandılar yeter demiş alın reytinglerinizle sizin olsun demiş. Tam doğru yazmamış olabilirimde kemik olarak böyle olmuş...Tabi bu Yiğit Güralpın tarafından. Hiçbir zaman tek taraf suçlu olmaz eminim oda egosuyla biraz dikbaşlılık yapmıştır...
ben de AE hiç düşünmemiştim efe orjinal adamdı sevgilisi olsada olmasada AE görünce dizide şok olmuştum hatta ama alıştık ve samimi bile geldi aşk bize ama bu 72. bölüme kadardır ondan sonra hoppa yalan rüzgarna döndü dizi halada öyle
ben de AE hiç düşünmemiştim efe orjinal adamdı sevgilisi olsada olmasada AE görünce dizide şok olmuştum hatta ama alıştık ve samimi bile geldi aşk bize ama bu 72. bölüme kadardır ondan sonra hoppa yalan rüzgarna döndü dizi halada öyle
evet efenin mafyaya bulaşması yani kırılma noktasına kadar izlerken sıkılmıyordum bende..72de ne olmuştu o mafta şeyi mi??? Hiç hatırlayamadım..
arkadaşlar bu arada aslı eskiye dönmek mümkün değil diyor imhotep buna eskiye dönmek mümkün değil ama eskisi gibi olcağı hakkında birşey söylememiş ki dedi yorumu siz düşünün artık!
Ben açık açık söylüyorum AE olmazsa izlemem diye zateen Dizi gerçekten bayıcak durumda ve AE için bi umudum olmasa katlnmazdım Anca Dağhan için izlerdim ama oda zevk vermez bana.. AE olmasaydı dizide nolurdu bilmiorm Ben olması gereken yerde böyle bi aşkı yazdıklarını düşünüorm .. Yiğit Güralpede hiç ısınamadm öyle yada böyle ayrıldığı dizinin arkasından böyle eleştiriler yapması çookmu doğru ?
evet efenin mafyaya bulaşması yani kırılma noktasına kadar izlerken sıkılmıyordum bende..72de ne olmuştu o mafta şeyi mi??? Hiç hatırlayamadım..
Katılıyorum. Efe o dönemler çıkacaktı diziden o olaylar gündemdeydi. o yüzden efeyi saçmalattılar.