Konu: Efe Sevgilisiyle Yakalandı Ptsi Ekim 04, 2010 2:28 pm
Kavak Yelleri'nde canlandırdığı "Efe" karakteriyle milyonların sevgisini kazanan ve dizide sevgilisi Aslı'dan ayrılarak aşk acısı çeken Dağhan Külegeç, gerçek hayattaki aşkıyla kameralara yakalandı.
Ayakligazete.com'un haberine göre, esmer sevgilisiyle Cihangir'de romantik dakikalar yaşayan sevilen oyuncu Dağhan Külegeç, kameraları fark edince panikledi. Sevgilisiyle ilk kez Süper Starlife kameralarının görüntülediği Dağhan Külegeç'in aşk dolu dakikaları herkesin ilgi odağı oldu.
SEVGİLİSİNİ BÜYÜLEDİ Sevilen oyuncu Dağhan Külegeç sevgilisini eğlendirmek için elinden geleni yaptı. Sigarasını yakarken "Hokuk pokus" hareketleriyle sevgilisini güldüren Dağhan Külegeç'in keyifli halleri de dikkat çekti.
Zevk meselesi bu bende kızı beğenmedim hem belki arkadasıdır illa sevgilisiylemi kafede oturması lazım Ayrıca Dağhan her zaman ki gibi çooooooook tatlı !
ne var kızda arkadaşlar şöyle yazmayın ya belki girip okuyodur bunları...
bir de ekleme yapma ihtiyacı duyuyorum.. Ben zaten bu tip başlıklara bile karşıyım .. Ne bileyim kim kimle YAKALANDI.. Yani demek istediğim kimsenin özel yaşamı bizi ilgilendirmez.. Kadın hakkında yaptığım yorum ise sadece Dağhan'ı çok sevdiğimi anlatmaya yönelik bir hicivdi
Konu: Geri: Efe Sevgilisiyle Yakalandı Salı Ekim 05, 2010 6:35 am
anko demiş ki:
Teşekkürler.
Orhan236
Konu: Geri: Efe Sevgilisiyle Yakalandı Salı Ekim 05, 2010 7:08 am
ben onu bu görüntüleri vermeden önce istiklalde tiörtü aldığım pasajdaki takıcıya birşey sorarken görüdm. ÜStündeki mont ve ayakkabılar beni etkiledi. Beğendim yani. Öte yandan yoldan geçen kimse tanımıyor, bakmıyor. sanki sıradan biri. o da hiç başka birşeyle ilgilenmeden istikamet yürüyordu. Mutulu görünüyordu ama tedirgindi. sanırım kıza birşey alacaktı hediye. ayırttı, bulamam diye tedirgindi. Güzel bir gündü.
sulim
Konu: Geri: Efe Sevgilisiyle Yakalandı Çarş. Ekim 06, 2010 12:29 am
bence gayet hos sempatik bir kiz
poyrazcan
Konu: Geri: Efe Sevgilisiyle Yakalandı Çarş. Ekim 06, 2010 10:32 am
neden bu kadar çok seviyorum ben bu adamı ya aslında kiminle sevgili olduğu önemli değil benim için ben ona hayranım ama yine de ben hep dağhan külegeçin pelin karahanla sevgili olmasını isterdim
cadoloz
Konu: Geri: Efe Sevgilisiyle Yakalandı Perş. Ekim 07, 2010 9:09 am
yuuuoooooooooooooooooooooooooq beeenmedimm zaten sevgilim yok diodu büyük ihtimal arkadasıdır o hayranlarının sevgilisi aşkımm benim ))
okadarda kötü değil arkadaşlar ya sadece ani bi çekilme olmuş ve makyajı yok sanırım ondan öyle görünüyo fenada deil sevgilisiyse ve mutluysa bizde mutlu oluruz onun mutlu olmasıyla dizi çekimlerine başlamadan önce falan bi kızla daha gazetelerde çıkmıştı ondan iyi bence
esqimmm
Konu: Geri: Efe Sevgilisiyle Yakalandı Paz Ekim 10, 2010 8:56 am
paylaşım için tşk.
TugceTm
Konu: Geri: Efe Sevgilisiyle Yakalandı Paz Ekim 10, 2010 10:20 am
kız dağhanın yanında sönük kalmış bnce ne şanslı kızmış yaaaa