Konu: İskelenin Yeri ??? Ptsi Ekim 04, 2010 2:55 pm
Arkadaşlar bana kavak yellerinin ilk bölümünün ilk kıssımda efenin denize atladığı o iskelenin yeri neresi tam olarak bilen varmı?Yarın Urla'ya gidiyorum.İskelein yeri ve urlada ky nerelerde çekildi bilen varmı?
*Dnz
Konu: Geri: İskelenin Yeri ??? Ptsi Ekim 04, 2010 3:22 pm
İskele nerde bilmiyorum ama Aslı'nın evi çok kolay yerde Seferihisar'a gidiyorsun sığacık mahallesi zaten direk oraya çıkıyorsun bir DENİZ MARKET diye bir yer var onun karşısında hemen aslıların ev kale içi diye bi yer işte sokaklarda muhteşem o kalenin arka tarafında da Efe'nin Aslı'ya açılacakken Deniz'in geldiği yer var Mine'nin ev bornovada ama nerde bilmiyorum bu arada o seferihisar gittiğin yolun üstünde galiba sarı bi ev var hep sağ tarafa bak galiba efenin evi ama orda duralacak bir yer yok.
cypriot
Konu: Geri: İskelenin Yeri ??? Ptsi Ekim 04, 2010 3:40 pm
*Dnz demiş ki:
İskele nerde bilmiyorum ama Aslı'nın evi çok kolay yerde Seferihisar'a gidiyorsun sığacık mahallesi zaten direk oraya çıkıyorsun bir DENİZ MARKET diye bir yer var onun karşısında hemen aslıların ev kale içi diye bi yer işte sokaklarda muhteşem o kalenin arka tarafında da Efe'nin Aslı'ya açılacakken Deniz'in geldiği yer var Mine'nin ev bornovada ama nerde bilmiyorum bu arada o seferihisar gittiğin yolun üstünde galiba sarı bi ev var hep sağ tarafa bak galiba efenin evi ama orda duralacak bir yer yok.
sen forumda yenisin galiba arkadaşım.ben seferihisarı ve sığacıkı sormadım.oralara zaten gittim ve hepsini gördüm.bana iskele lazım
anil-ermis
Konu: Geri: İskelenin Yeri ??? Ptsi Ekim 04, 2010 6:14 pm
arkadaşım o iskele normalde izmirde çeşmealtında urladan bi minübsle var ama orası kaldırıldı suya atladıkları yer ama buluşma sahnelerinin çekildiği kayalık iskele hala orda
cypriot
Konu: Geri: İskelenin Yeri ??? Ptsi Ekim 04, 2010 6:29 pm
hangi buluşma sahnesi?
anil-ermis
Konu: Geri: İskelenin Yeri ??? Ptsi Ekim 04, 2010 6:30 pm
geçtiğimiz sezonlardaki efe ufak bi sal tekne kiralamıştıda sonra geri döndüğünde aslıyla karşılaştı sonra deniz geldi falan oradaki sahne
GadRofer
Konu: Geri: İskelenin Yeri ??? Ptsi Ekim 04, 2010 7:37 pm
cypriot arkadaşım sanırım sende forumda fazla eski değilsin
adam yazdı o kadar yanlış anlamışsa foruma üyeligi ile ne alakası var ?
cypriot
Konu: Geri: İskelenin Yeri ??? Ptsi Ekim 04, 2010 8:05 pm
GadRofer demiş ki:
cypriot arkadaşım sanırım sende forumda fazla eski değilsin
adam yazdı o kadar yanlış anlamışsa foruma üyeligi ile ne alakası var ?
arkadaşım ben arkadaşa bişey demedim sığacıka gittiğimi forumda felan söylemiştim konu açmıştım hatta resimlerde koymuştum.bazı haberlerde getirmiştim.ama benim sorduğum yer farklı
anil-ermis
Konu: Geri: İskelenin Yeri ??? Ptsi Ekim 04, 2010 8:47 pm
senin sorduğun yeri belediye kaldırmış ve ordaki çoğu iskeleyi de kaldırıyor halk denize daha rahat girsin diye
cypriot
Konu: Geri: İskelenin Yeri ??? Ptsi Ekim 04, 2010 8:48 pm
anil-ermis demiş ki:
senin sorduğun yeri belediye kaldırmış ve ordaki çoğu iskeleyi de kaldırıyor halk denize daha rahat girsin diye
ciddimisin :( off bee.
barishtelli
Konu: Geri: İskelenin Yeri ??? Ptsi Ekim 04, 2010 8:58 pm
iskeleye bız zamanında gıtmıstık ıskele urlada sanırım.. aha cekımlerın tamamı seferihisarda oldu seferıhısar guzargahına gırın oradan sehır merkezıne yaklasınca zaten saga tabela olucak sıgacık dıe oradan don sıgacıga bı 3 km felan yol var sanırım dum duz takıp edın hemen aslının evıne felan rastlarsınz...
cypriot
Konu: Geri: İskelenin Yeri ??? Salı Ekim 05, 2010 8:53 am
bari sen yapma brış az yukarda sığacıka gittiğimi sadece iskelenin urladaki yerini sordum
cypriot
Konu: Geri: İskelenin Yeri ??? Salı Ekim 05, 2010 8:54 pm
urlaya gittim iskelenin ordan geçtik iskele yıkılmış ancak betonu halen duruyo neden yıkmışlar anlamadım :/
anil-ermis
Konu: Geri: İskelenin Yeri ??? Çarş. Ekim 06, 2010 12:16 pm
söylemiştim yıkıldığını.. belediye yıkıyo ya halk denize daha raht girsin diye ço ksaçma :/