Kavak Yelleri'nde Efe karakteri için Dağhan Külegeç'ten önce kiminle deneme çekimi yapılmış biliyor musunuz?
Kavak Yelleri'nde Efe karakteri için, Dağhan Külegeç'ten önce Serdar Yeğin'le deneme çekimi yapılmış. Duyumlarımıza göre; dizinin başlamasına az bir süre kala, yapımcı firma Efe'yi Serdar Yeğin yerine, Dağhan Külegeç'in oynamasına karar vermiş.
onun nasıl canlandıracağını görmeden bilemeyiz tabi ama efe karekterini dağhandan daha iyi hiç kimse canlandıramazdı bence ayrıca o oynasaydı hayran olurmuydum bilemiyorum
Belki iyi oyuncu falandırda 17 yaşında rolünü nasıl yapabilirdi bu adam??
özge_aslı
Konu: Geri: Dağhan Oynamasaydı Efe'yi Kim Canlandıracaktı? Çarş. Kas. 24, 2010 8:13 am
kesinlikle oynanamamış ya yoksa biz bu kadar severmiydik bu diziyi efeyi yani orjinal adamımızı vede en önemlisi efsane aşkolarak bellediğimiz aslı efe aşkını tabiki hiç sanmıyorum bu oyuncu oynasaymış belkide bu kadar uzun sürmezdi bu dizi yani biz sarpı bile kabul etmedik efenin yerine koymaya çalıştılar da bu hiç olmazdı bunun yerine baştan sarp oynasaydı daha iyidi yani bence daha komik olurdu ama tabiki orjinal adamımız gibi olmazdı çünkü dağhan oynamıyor yaşıyor bence
iyikide böyle bir hata yapmadan vazgeçmişler serdar yeğinden aşk oyununda gördüm hiç sevmedim efe olsaydı şu an cumayı beklemekten sabırsızlanmazdım belki ama dağhan olunca hiç bitsin diyesim gelmiyor kavak yellerine
Serdar Yeğin Kavak yellerinde ancak misket oynardı.Neyse ki doğru kişi: Dağhan'nımız oynuyor sorun yok
ebosum
Konu: Geri: Dağhan Oynamasaydı Efe'yi Kim Canlandıracaktı? C.tesi Kas. 27, 2010 9:45 am
bence hakkını yiyosunuz oyunculuk konusunda tamam dağhan için iyi bir seçenek olmayabilir ama deniz için ibrahim kendirciden daha iyi oynayacağını düşünüyorum
Orhan236
Konu: Geri: Dağhan Oynamasaydı Efe'yi Kim Canlandıracaktı? Ptsi Kas. 29, 2010 9:22 am
Onun da tadı bir başka olabilirdi ama efe nin yerini alamazdı... kalbime bir şey saplandı... ona efe demek varya ne zor geliyor...... :S