ALINTIDIR
Arkadaşlar öncelikle Şunu Belirtmek istiyorum..imhotep Denen arkadaş Kavak Yelleri'nin Setinde Çalışan bi arkadaşımız.Yaklaşık 1 senedir Bizlere Tüyo Verir.Gerçek adını Kimse bilmiyor İmhotep Kendisine Koyduğu Lakaptır..Verdiği bütün Tüyoların Hepsi çıktı..Senaryolarda bi değişiklik olduğunda Hemen bizlere bildirir..Kendisiyle Sohpet etme Fırsatı Buldum Ve Herkezin Merak ettiği Soruları Sordum Ve Cevapladı
İMHOTEP :
efe ölecekmi ? ölecekse niye geldi ? hiç gelmeseydi daha iyiydi diyenlerin mesajları benim bütün facebook süremin içindeler ancak efede sorun yok yani Varda Yok..Hasta Tabi ama iyleşecek..efe tam gaz diziye devam....
* : guven geri gelecek mi? gelecekse temelli mi yoksa konuk oyuncu mu?
İMHOTEP :
Tamamende olabilir konuk oyuncu olarakta.gerçi seneryo hazır sayılır .ancak birazda güven için heyecanlanın.
* :peki aslı-efe mi yoksa aslı-güven mi olacak ilerde
İMHOTEP :
efe-aslı olmadan bu dizi bitermi ? veya devam edermi diye soruyorum orjinal adamın orjinal aşkı elbette olacak...Hem Aslı eFe varken Güven'i Ne Yapsın Yada bi Başkasını ? AsLı & eFe olucak içiniz Rahat olsun
Tıkla...Dizifilmde paylaşılmış sizinde görmenizi istedim valla doğrumu bilemicem...
ama imhotep'in adını öyle boşa kullanamazlar gerçektir heralde.
Gelelim yoruma
efenin ölmesine asla ihtimal vermiyordum hala vermiyorum o ölürse olmaz ölmemeli mutlu sonla bitmeli dizi
Güven gelir ama ben uzun olcanı sanmıyorum hayal boşa olmadı hayalden dolayı çıkar tahminimce.Güven için heyecanlanın demiş başka işim yoktu
AE hakkında demeye bile gerek yok zaten ordada demiş Aslı efe varken güveni napsın yada bir başkasını...
Herşey efede başlıyo efede bitiyo efe isterse aslıyı alır istemezse almaz yani efenin tek hareketine bakar aslı.