Peloshla Deniz oğlanın olmasına şaşırmadım ama Minenin olmaması beni çok şaşırttı Mine orda gösterilen bir çok insandan çok daha güzel sempatik ve bebek yüzlü.Sarp Apakta var ama onu koymaya gerek duymadım
ErHaN_ViCtOr
Konu: Geri: Türkiye'nin En Güzel Yüzlü Ünlüleri Ptsi Kas. 29, 2010 10:35 am
Teşekkürler benim favorim Tuba Büyüküstün
ebosum
Konu: Geri: Türkiye'nin En Güzel Yüzlü Ünlüleri Ptsi Kas. 29, 2010 10:37 am
Enteresan gelicek ama ordaki benimde favorilerim Tuba Büyüküstün ve Beren Saat
güven_savar
Konu: Geri: Türkiye'nin En Güzel Yüzlü Ünlüleri Ptsi Kas. 29, 2010 5:34 pm
Tşkler paylaşım için,
Pelin Karahan diyorum ben canlı da gördüm tek dezavantajı boyu..ama gerçekten çok güzel bir yüzü var.
kararsiz
Konu: Geri: Türkiye'nin En Güzel Yüzlü Ünlüleri Ptsi Kas. 29, 2010 5:36 pm
pelinm ölürüm seni yaradana...
Nehir94
Konu: Geri: Türkiye'nin En Güzel Yüzlü Ünlüleri Ptsi Kas. 29, 2010 5:51 pm
Üstüme fazla çullanmayın ama Pelin'in yüzünü farklı anlamda güzel bulmuyorum daha doğrusu fazlasıyla güzel olduğundan sıradan buluyorum yani özel bir şey yok gibi, çok güzel ancak çok güzel olduğundan fazlasıyla sıradan bir yüz (:
Tabi bu sadece benim yorumum
güven_savar
Konu: Geri: Türkiye'nin En Güzel Yüzlü Ünlüleri Ptsi Kas. 29, 2010 6:06 pm
Nehir94 demiş ki:
Üstüme fazla çullanmayın ama Pelin'in yüzünü farklı anlamda güzel bulmuyorum daha doğrusu fazlasıyla güzel olduğundan sıradan buluyorum yani özel bir şey yok gibi, çok güzel ancak çok güzel olduğundan fazlasıyla sıradan bir yüz (:
"Orijinal" yüz arıyorsun yani o da güzel Senin favorin kim merak ettim bak
Ed'ac
Konu: Geri: Türkiye'nin En Güzel Yüzlü Ünlüleri Ptsi Kas. 29, 2010 6:19 pm
Pelin'in burnu bozuyor güzelliğini İbrahim de cılız bir adam Gelelim en güzel yüzlü Kadın-Erkeğe Kadın:Bergüzar Korel (ilginç) Erkek:Mert Fırat
Nehir94
Konu: Geri: Türkiye'nin En Güzel Yüzlü Ünlüleri Ptsi Kas. 29, 2010 6:44 pm
güven_savar demiş ki:
Nehir94 demiş ki:
"Orijinal" yüz arıyorsun yani o da güzel Senin favorin kim merak ettim bak
Ünlülerden öyle pek dikkatimi çeken yok Daha çok gün yüzüne çıkmamış bakışında 'ROL' için değil de gerçekten öyle hissettiği için anlam taşıyan ve güzelliğin pörtlemiş dudak veya ne biliyim kaldırılmış bir burun olmadığını bilenler her zaman daha çok dikkatimi çekmiştir. Amacım tabi ki ünlüleri kötülemek değil ama dediğim gibi onlarınki bir oyun bence çoğu zaman
güven_savar
Konu: Geri: Türkiye'nin En Güzel Yüzlü Ünlüleri Ptsi Kas. 29, 2010 6:54 pm
Nehir94 demiş ki:
Ünlülerden öyle pek dikkatimi çeken yok Daha çok gün yüzüne çıkmamış bakışında 'ROL' için değil de gerçekten öyle hissettiği için anlam taşıyan ve güzelliğin pörtlemiş dudak veya ne biliyim kaldırılmış bir burun olmadığını bilenler her zaman daha çok dikkatimi çekmiştir. Amacım tabi ki ünlüleri kötülemek değil ama dediğim gibi onlarınki bir oyun bence çoğu zaman
Sen öyle söyleyince benim de aklıma biri gelmedi bak.çok şey istiyosun
Nehir94
Konu: Geri: Türkiye'nin En Güzel Yüzlü Ünlüleri Ptsi Kas. 29, 2010 7:12 pm
güven_savar demiş ki:
Nehir94 demiş ki:
Sen öyle söyleyince benim de aklıma biri gelmedi bak.çok şey istiyosun
Anlatmak istediğim de o aslında çok şey değil de sadece biriciklik arıyorum yani kendi olsun (:
güven_savar
Konu: Geri: Türkiye'nin En Güzel Yüzlü Ünlüleri Ptsi Kas. 29, 2010 7:19 pm
Nehir94 demiş ki:
Anlatmak istediğim de o aslında çok şey değil de sadece biriciklik arıyorum yani kendi olsun (:
Arzum Onan nasıl? bana hep böyle sade kendi halinde biriymiş gibi gelmiştir aradığımız güzel o mu yoksa
Nehir94
Konu: Geri: Türkiye'nin En Güzel Yüzlü Ünlüleri Ptsi Kas. 29, 2010 7:22 pm
güven_savar demiş ki:
Nehir94 demiş ki:
Arzum Onan nasıl? bana hep böyle sade kendi halinde biriymiş gibi gelmiştir aradığımız güzel o mu yoksa
Arzum Onan'ı çok severim. Ama aradığım biriciklik değil Ben de gerçekten çok biriciklik arıyorum sanırım
Orhan236
Konu: Geri: Türkiye'nin En Güzel Yüzlü Ünlüleri Ptsi Kas. 29, 2010 7:24 pm
Pelin'ime laf yok.....
güven_savar
Konu: Geri: Türkiye'nin En Güzel Yüzlü Ünlüleri Ptsi Kas. 29, 2010 7:25 pm
Nehir94 demiş ki:
Arzum Onan'ı çok severim. Ama aradığım biriciklik değil Ben de gerçekten çok biriciklik arıyorum sanırım
Ben pes ettim o zaman bir gün aradığın biriciği bulman dileğiyle
Nehir94
Konu: Geri: Türkiye'nin En Güzel Yüzlü Ünlüleri Ptsi Kas. 29, 2010 7:29 pm
güven_savar demiş ki:
Nehir94 demiş ki:
Ben pes ettim o zaman bir gün aradığın biriciği bulman dileğiyle
Teşekkürler bulunca buraya resmini koyaım diyeceğim ama ünlü olmayabilir bu yüzden resim koyamayabilirim