Konu: neden her bölümde!!! Paz Ara. 20, 2009 8:44 pm
Fark ettiyseniz her bölümde reklam yapılıyo bu bölümde taragın reklamı geçen hafta nil konseri ondan önceki bölümde oparatör degiştirme.Acaba diyorum dizinin reytingleri düşütüde tanıtıcı reklamlardan mı para alıyolar fikirlerinizi bekliyorum neden her bölümde reklam yapılıyor?
KapRisS
Konu: Geri: neden her bölümde!!! Paz Ara. 20, 2009 9:04 pm
tanıtım amaçLı o yha
zeze
Konu: Geri: neden her bölümde!!! Paz Ara. 20, 2009 9:27 pm
ama yasak değilmi yaprak dökümünde gizli reklam yapıldı diye ceza gelmişti geçen hafta mıydı neydi
cypriot
Konu: Geri: neden her bölümde!!! Paz Ara. 20, 2009 10:37 pm
tims parababası bi şirket.para için dizinin süresini bile kısalttı.reklamlarıda para için koyuyo
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: neden her bölümde!!! Paz Ara. 20, 2009 11:03 pm
cypriot demiş ki:
tims parababası bi şirket.para için dizinin süresini bile kısalttı.reklamlarıda para için koyuyo
tims para babası olsaydı jale hanımı yollarlardı (:
kararsiz
Konu: Geri: neden her bölümde!!! Ptsi Ara. 21, 2009 9:45 am
EsmeR demiş ki:
cypriot demiş ki:
tims para babası olsaydı jale hanımı yollarlardı (:
aynn
KYGSZdaghan
Konu: Geri: neden her bölümde!!! Ptsi Ara. 21, 2009 1:21 pm
evet parababası diil paragöz.reytingler fena en azından reklamlardan para alalm diolar:)
GeNCeR
Konu: Geri: neden her bölümde!!! Ptsi Ara. 21, 2009 1:49 pm
bencede reklamlardan para alıyolardır
umutfatih10
Konu: Geri: neden her bölümde!!! Ptsi Ara. 21, 2009 2:38 pm
Hatta geçendede samsung corby nin reklamını yaptılar yok aslı ile mine aynı telefonu almış işte dokunmatikmi fln diyo :lol:
ebosum
Konu: Geri: neden her bölümde!!! Ptsi Ara. 21, 2009 3:17 pm
keyfinden koymuyo ne kadar parababasıda olsa reklamlara ve sponsorlara ihtiyaçları var ihtiyacı olmasa o reklamları yapmazdı aklımda hala aslıının eti cini var aklımda neydi o ya bu kadar kötü oynanmazki eti cinler daha iyi oynuyo ondan
orjinal-adam-efe
Konu: Geri: neden her bölümde!!! Ptsi Ara. 21, 2009 8:03 pm
yorumlar için teşekkür ederim
zeze
Konu: Geri: neden her bölümde!!! Ptsi Ara. 21, 2009 8:49 pm
Konu: Geri: neden her bölümde!!! Ptsi Ara. 21, 2009 11:00 pm
Beter olsunlar inş
orjinal-adam-efe
Konu: Geri: neden her bölümde!!! Salı Ara. 22, 2009 10:24 am
dizinin süreside kısaldı gibi geçen hafta 3 reklam oldu 3.den sonra hemen bitirdiler
guli_23
Konu: Geri: neden her bölümde!!! Salı Ara. 22, 2009 9:37 pm
ya bu benimde aklima takilmisdi bu arada tarak reklami tam bi fiyaskoydu ya mine taragi daha sacina surmeden saclari düzlesiyo hic inandirici degildi
serqan
Konu: Geri: neden her bölümde!!! Perş. Ara. 24, 2009 1:13 pm
bu reklamları dizinin yapımcıları koymuyor reklam şirketi rica ediyor para karşılıgında ondan dizi de tanıtımı yapılıyort genellikle çok izlenen dizilerde yapıyorlar bu reklamları yoksa izlenmeseydi ne diye reklam yapsınlar adamlar.
orjinal-adam-efe
Konu: Geri: neden her bölümde!!! Perş. Ara. 24, 2009 5:50 pm
ewt katılıyorum...
ebosum
Konu: Geri: neden her bölümde!!! Cuma Ara. 25, 2009 7:35 am
ben bu reklam olaylarını bitek kavak yellerinde duyuyorum zaten yada diğer diziler çok abartıcı ve iyi oynuyo benim dikkatimi çekmiyo eti cin,wirefon reklamı,samsung corby telefon reklamı ve son olarakta braun iron teknolojisi tarak hiç iyi oynayamıyorlar çok abartıyolar
orjinal-adam-efe
Konu: Geri: neden her bölümde!!! Ptsi Ara. 28, 2009 10:50 am
ewt katılıyorum...
mhe_25
Konu: Geri: neden her bölümde!!! Paz Ocak 10, 2010 1:06 pm
bence tims bu reklamlardan daghan açığını gidermeye çalışıyor...(ama gideremez..)
orjinal-adam-efe
Konu: Geri: neden her bölümde!!! Paz Ocak 10, 2010 6:59 pm