Konu: Geri: Arkadaşlar bu bölümde... C.tesi Nis. 03, 2010 6:36 am
aslının tepkisi sadece çekip gitmek heralde ama efe yapmış olsa ayrıldığını söylerde giderdi güvene baksana bi mesaja inanıpta sordu efede en azından bir doktor raporu vardı ama ayrılcaklarını sanmıyorum güven yine alır onun gönlünü güven bu bölümde çıkar yani
GeNCeR
Konu: Geri: Arkadaşlar bu bölümde... C.tesi Nis. 03, 2010 11:11 am
hiç bi fikrim yok artık bişey öyleyemıyorum bu dizide hersey olabilir aferin aslı senı sevıyorum bıle dıyebıllır guven yanı dızı bunu gosterıyo
aynen doğru söylüyorsun efe küstükden sonra 5-6 bölüm sonra barışmıştı. ve evlenmme teklifi etmişdi. ama şimdi güveni hemen affederse baya bir sacam olur yada onu o kadar sevmiyordur
pazar günü tekrar vermedi geçen hafta ta çarşamba yaprak dökümünden sonra geç saatte gösterdi.?? aslının tepkisi çekip gitmek oluyo ama bence ayrıldığını sölemyecektir..aslı güveni efeyi unutmak ve hayatına devam etmek için başladı onu kaybetmekten korkuyo çünkü bu şekilde hayatına devam edemeyeceğini düşünüyo güveni de efenin yerine koydu resmen o yüzden bence ayrılık kararı vermez sadece çekip gider. ama efeye haksızlık etmiş oldu
pazar günü tekrar vermedi geçen hafta ta çarşamba yaprak dökümünden sonra geç saatte gösterdi.?? aslının tepkisi çekip gitmek oluyo ama bence ayrıldığını sölemyecektir..aslı güveni efeyi unutmak ve hayatına devam etmek için başladı onu kaybetmekten korkuyo çünkü bu şekilde hayatına devam edemeyeceğini düşünüyo güveni de efenin yerine koydu resmen o yüzden bence ayrılık kararı vermez sadece çekip gider. ama efeye haksızlık etmiş oldu
hani pazar günü nette oluyor ya o bakımdan söyledim
ben efe çıktıktan sonra bi ilk bölümü izledim sezonun ilk bölümü sonra izlemedim bi de bi kaç bölümdür izliyorum oda tekrarlardan :S ya bide raskolnikow efe alt fotodaki sen misin?